local-stats-pixel fb-conv-api

17 gadus vecais mūziķis Yquzi izlaiž savu pirmo dziesmu šogad - ''Unstable''2

4.martā jaunu dziesmu izlaida ārzemju mūzikas izpildītājs Yquzi. Viņš klausītāju vērtējumam nodeva singlu ''Unstable''. Jaunā dziesma ir pieejama visās vadošajās digitālajās mūzikas straumēšanas platformās.

Yquzi ir 17 gadus vecs muziķis, kurš nāk no Dubajas, taču uzturās Kanādā. Viņš ir palestīniešu izcelsmes mkslinieks, kurš jau visu dzīvi ir aizrauts ar mūziku. Ar mūziku darboties viņš sāka jau 2019.gadā. Tagad viņš ir paguvis savas prasmes izkopt un attīstīt talantu.

Viņa daiļrade ir ļoti unikāla un ir liels pārsteigums, ka tik jauns mūziķis spēj radīt tik fenomenālu mūziku. Tiešām iespaidīgi! Viņš rada dažāda stila un žanra mūziku. Katrs viņa skaņdarbs ir savā ziņā unikāls un īpašs, kā arī iepriekš nedzirdēts. Yquzi ir iepriekš sadarbojies arī ar pašmāju mūziķi st4rface - viņiem ir kopīga dziesma ''Walk In The Building'', kur dalību ņem arī divi citi pasaules slaveni mūziķi.

Savu pirmo dziesmu mūziķis izlaida gan tikai 2020.gada 7.augustā. To sauc ''Island''. Pērn mūziķis izlaida četrus skaņdarbus un ''Unstable'' ir viņa pirmā dziesma šogad. Tagad mūziķa diskogrāfija sastāv no gandrīz desmit skaņdarbiem. Savu debijas albumu viņš vēl nav izlaidis, taču pastāv iespējamība, ka tas varētu tapt darīts jau drīz.

Piedāvājam noklausīties Yquzi dziesmu ''Unstable''. Aicinām arī atbalstīt mūziķi paralēli tam piesekojot sociālajos tīklos. Atsauces vietā atradīsi saiti uz mūziķa Instagram profilu. Nekautrējies un pieseko tam. Atbalstām jauno talantu kopā! Talantīgi mūziķi pasaulei ir jāsardzird!

Lai laba klausīšanās! Izbaudi Yquzi jaunāko dziesmu un parādi arī draugiem!

10 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

👌

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt