local-stats-pixel fb-conv-api

Teslas viedtālrunis17

48 0

Pagaidām Elons Masks pārāk daudz neatklāj par savu ieceri pārņemt mobilo sakaru industriju. Tomēr viņa prototips viedtālrunim "Tesla medol Pī" diezgan pamatīgi lika sakustēties citiem industrijas gigantiem - Apple, Samsung, utt.


Kas ir zināms par jauno telefonu 'Tesla model Pī'? Skaidrs ir tas, ka šim telefonam būs jābūt pietiekami revolucionāram, lai spētu nodrošināt entuziastu interesi un neliktu nevienam vilties.

Tesla model Pī:
- Četras aizmugures kameras un displejā integrēta priekšējā kamera
- Skārienjūtīgs korpus, kurš maina krāsu (iestatāms)
- Telefonā integrēta saules baterejas

Bez tam speciālisti runā par citām niansēm, kurš Elona Maska lolojumam varētu likt izskatīties pievilcīgam daudzu ar Tesla kompāniju nesaistītiem indivīdiem. Vai esošais telefons pilnībā paredz iespēju atteikties no vajadzības izmantot SIM kartes, lai nodrošinātu sakarus. To būšot iespējams panākt ar Elona Maska satelītu tīkla palīdzību, kurš nodrošina visai iespaidīgu datu plūsmu, kuru dažs labs pat atļaujas salīdzināt ar 5G tīkla kapacitāti, kā rezultātā 'Tesla model Pī' būšot iespējams izmantot bez mobilo sakaru operatora, izmantojot tiešo apraidi no orbitā esošajiem satelītiem, kas vajadzīgos sakarus spēšot nodrošināt jebkurā pasaules malā. Vēl kā veiksmīgs risinājums tiek minēts tas, ka 'Tesla model Pī' atbalstīšot svavietojamību un datu sinhronizāciju ar pārējām Tesla tehnoloģijām - Tesla autmoašīnām un citiem risinājumiem. Un kā pats revolucionārākais no visiem jaunumiem esot tas, ka 'Tesla model Pī' tikšot integrēta Neuralink izstrādātā tehnoloģija, kura ļaujot elekrtoniku izmantot vien ar domu spēku. Lai gan pagadām to ir grūti iztēloties, tomēr patreiz Elona Maska vadītā kompānija 'Neuralink' ir spējusi pierādīt, ka implantējot smadzeņu motorikas centrā elektrodus, ir iespējams noteiktus smadzeņu signālus pārtvert un izmantot, kā attiecīgās ierīces vadīšanas komandas.

Jāsaka, ka daudziem komunikciju gigantiem ir nācies atteikties no savas ieceres iespiesties telekomunikāciju industrijā. Tā pat arī notikumu gaitas attīstība norāda uz to, ka telekomunikāciju industrija ir diezgan nenoturīga. Ja par piemēru ņem, kompānijas Nokia, Black Berry vai Siemens likteni, tad atliek secināt, ka stabili un šķietami nesatricināmi telekomunikāciju pārstāvju var pazust pāris gadu laikā. Tā pat arī kompānija Microsoft, HP vai LG ir nesekmīgi centusies iespraukties viedtālruņu tirgū, izšķiežot neiedomājami lielu kapitālresursu un galu galā atkāpjoties no savas ieceres. Tomēr Elons Masks ir līdz šim pierādījis, ka viņa ceļā nav nepārvaramu šķēršļu. Viņš piedāvāja pirmo elektroniskās naduas pārvedumu sistēmu, kā arī iespraucās automobīļu tirgū, patreiz esot viens no vadošajiem autoražotājiem, kā arī panāca raķešu izstrādes industrijas izveidi, kura jebkurā veidā spēj konkurēt ar atsevišķām lielvalstīm kopā ņemot, lai nogādātu kravas un cilvēkus darbam atklātā izplatījumā vai mums tuvāk esošajām planētām.

Bet pats interesantākais ir tas, ka 'Tesla model Pī' tiek asociēts ar aparatūru, kura varēšot tikt izmantota arī uz Marsa. Par cik Elons Masks savus mēŗķus saista ar Marsa kolonijas nodibināšanu, tad arī tiek uzsvēts, ka esošais viedtālrunis arī darbošoties uz sarkanās Zemes māsas - Marsa. Lai gan patreiz, drīzāk tas izkatas pēc tehnoloģijas apgūšanas, apzināšanas un pārbaudīšanas. Līdz šim kosmosā darbojošos telefonus piedāvāja kompānija Apple, kas iespējams bija par iemeslu tam, ka kādu laiciņu atpakaļ Elons Masks vēlējās pārpirkt Apple, tomēr Apple izvairījās no šī darījuma. Kas attiecīgi norāda uz vēl vienu visai interesantu asptketu gaidītās tehnoloģiskās ierīces sakarā - kāda veida programmatūra darbinās 'Tesla model Pī', ja tā nebūs uz Linux balstīta programmatūŗa, tad iespējams Elons Masks mūs pārsteigs ar jaunu konkurētspējīgu produktu starp Android, Windows un MacOS.

lasi, vērtē, komentē emotion

48 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Linux pats par sevi ir atvērtais kods... ...

Aple savus brīnumus uzbūvēja uz FreeBSD bāzes.. (tas nav Linux, drīzāk Unix paveids)...

- Linux neatļauj uz savas bāzes veidot - komerc OS, frajas licence to atļauj..

4 0 atbildēt

Tesla ir labs brends.

Kāpēc gan Maskam to neizmantot?

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Izskatās diezgan kropls

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt

👌😆

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

😎

0 0 atbildēt

😊

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Prieks par korporāciju, tikai nezinu kā pieklājīgi reaģēt parastam cilvēkam.

Ceru, ka tam ir jaudīgs spīkerfons, jo kopš Nokia N9 RM-696 mani deniņi pēc 7min (vidēja ilguma) muldēšanas sāka uzsilt. Ar katru jaunākas paaudzes trubu šis simptoms paplašinājās savā vērienā.

Kamēr ne jau tagadējā amazones sadaļā EMF aizsargrīki, bet kādā TavasTrubas video kādā konferencē zinātnieki prezentēja efektus brīdinot par 5G tuvošanos.

Mēs protams nebāžam savu galvu mikroviļņu krāsnī, jo zinam efektus ar šo 200W robežās darbojošos instrumentu no tīri praktiskas pieredzes, ne tikai ar ēdamā pagatavošanu (meklējiet materiālus TavāTrubā). Bet šīm mazajām rotaļlietām, ko mēs turam ātrajos zvanos pie deniņiem, jauda (atkarībā no modeļa) dzīvojas diapazonā no 7 līdz 29W. Un, cik noskaidroja, eksperti - šim dzīvesbiedram (ar skaļo vārdu uz burtu T no vārda tufta) būšot šie griesti - 29W.

Gribētos atgādināt, ka smadzenes ir mūsu komunikācijas instruments starp ķermeņa uztveres sistēmu un motorikas sistēmu. Ir tādi psihopāti, kas saucas "neiroķirurgi", kas jau mēģina kaut ko tur padurstīt un pagraizīt, bet nedomāju, ka mums būtu apzināti jāparakstās uz čārterreisiem "ātrāk kļūt par dārzeni". Un nepārprotiet, man ļoti garšo dārzeņi, bet pie tādiem tikt var bez Elona Muska jaunās rotaļlietas. Un par tālruņa bagātumu ar taisnām līnijām - es piekritīšu - tiešām izskatās kropls! LOL

0 2 atbildēt