local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 631422

Sveiki spoki, inženieri, troļļi un sekotāji.

Beidzot oficiāli tiek paziņots par 15 kilometrus garu trases būvniecību AAE - Dubaijā. Trase tiks būvēta pašā Dubaijas centrā līdzās Burj Khalifa (augstākā celtne pasaulē).

21 40 1422 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1422

0/2000
Un lai vecais belars nedirš ka naakamgad jau buus testa braucieni.Taapat dirsa ka 2019 buus pirmaa trase un brauciens Sardžaa.Tas ir lai pridurki aktiivaak investeetu Tētuka vecumdienām
1 0 atbildēt
Suhodojevs ar piemēram ir zilais .Nu un tad????
1 0 atbildēt
Un kā jau es to paredzēju,visas runas par pirmo trasi Sardžā 2019.bija pi*djož
1 0 atbildēt

Vislielākā pi*dJOŽ jau ir tā ka zemes pleķis Sardzā ir iedots Toļam par"SKAISTIEM MAISIEM ZEM ACĪM" kaut patiesībā Sardzas zemes gabalu Toļa iiree par ko maksaa no investoru naudas.Analogs ir Marjina Gorka ko Toļa iiree no Batjkas Lukaša.Astraalis buudams Krietns Toļas dibena bučotājs mīž to te godīgi pateikt.

1 0 atbildēt
Durak.Kas ir pāris ļami iluzijas radiisanai ja simti aiziet ofšoru kontos???
1 0 atbildēt
Un ir atkal izdeviigs diskons- 1:40 taa kaa Kipras gejzvaigZne veel var paguut Ekodoļas sapirkties jo to skaits kaa parasti ir ierobežots.emotion
1 0 atbildēt

VK ar raksta ka par peļņu SW var nesapņot vismaz tuvāko desmitgadi vai par divdesmitgadi.Respektīvi SW ir radīts lai Toļa un KO,padzīvotu parzītcienīgas vecumdienas,apmuļķojot lētticīgos,stāstot nerealizējamas baikas.emotion

1 0 atbildēt
Bet mēs jau nekaunēsimies dirst ka SW ir jau desmitiem valstu ieinteresējis.Mums tak patīk pi*ģeķ i Ņekrasņeķ
1 0 atbildēt
Bezmaksas zemi iedeva.Jaa jaa😂😂😂😂Klausies vairaak savu anatoliju.Par zemes nomu maksaa tu ar savaam investiicijaam pi*ar.
1 0 atbildēt
TNT davai saderam ja 2021 gadā Dubajā nebūs komerclietošanā vēl nekādi 15 km?? Slabo????
0 0 atbildēt
Tak nav man vairs šaubu un nebūs ka te ir kas starp Medofu Berniju un Sergeju Mavrodi.Tjipa tehno piramīda.Butaforijas sataisa lai ticamāk.
0 0 atbildēt
Un....Kas tad ir tie Skyway VK komentējošie?? Visi tur pļarkstošie purni ir tādi paši struktūristi -pi*duni jazikom kā TNT kuri par katru apvārdoto luni saņem procentusno Toļika Stīgas līdz ar ko arī slavē Ģēniju.
0 0 atbildēt

Tikko atrakāju  informāciju par  konkrēti  Norvēģiju......   Tur tagad apmēram  40% jauno  nopirkto  privāto-- nejau  tehnisko...  autotransports ir ELEKTRO TRANSPORTS!!!!!     Bet iedziļinājos tālāk statistikā par NO.....oho,,,, 85% no elektrotransporta kas šogad nopirkti, ir....ir   !!  nekas vairāk kā  TUK-TUKI  smārtveidīgo  piņģerotu MOTO-KASTES  kurās  var iesēsties divi vidusmēra veči un salocītas līkumos savas makšķeres ietutināt...  ....emotion)    Kurām logos ir  uzlīme  50KMH   !emotion)     Brauc un lādējies pie jebkuras  pašvaldības mājas stūra par brīvu, bet   nebrauc ātrāk par 50KmH stundā!!emotion)          

0 0 atbildēt
Esmu 100% parliecināts ka vispār nekāda birža nekad nebūs.Nav jau paredzēta.
0 0 atbildēt
Pilotprojekt latviski ir mērķprojekts.Respektīvi ilūziju objekts pa tēmu kā būtu ja tur un tur būtu.
0 0 atbildēt
Cik gadus jau par kriptobiržu pi*djat a??? Tad tu izdari secinaajumus cik ilgi klasisko birzu jeb IPO buus jaagaida durak.
0 0 atbildēt
Astrālis jau sasapņojies ka pelnīs kā Porziņģis-96 ļimaki uz rokas 5 gadosemotionemotionemotion
0 0 atbildēt
Kāpēc TNT slavē Skyway un neuztraucas par solijumu neizpildi?? Tāpēc ka šis kadrs no SW katru mēnesi saņem 15% no katra savā Lohstruktūrā ievilktā.Ņemot par pamatu TNT dižošanos ka viņa struktūrā ir vismaz 100 tādi ēzeļu,tad parēķiniet cik tas kadrs nopelna.
0 0 atbildēt

No kocenes Sardzā ar tik divas sienas knapi uzslietas.Stalažas tukšas,tātad strojka neiet kā vajagemotion

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »