local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 631422

Sveiki spoki, inženieri, troļļi un sekotāji.

Beidzot oficiāli tiek paziņots par 15 kilometrus garu trases būvniecību AAE - Dubaijā. Trase tiks būvēta pašā Dubaijas centrā līdzās Burj Khalifa (augstākā celtne pasaulē).

21 40 1422 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1422

0/2000
Tu jau vēl šis lugas noslēgumu neesi redzējis, pat scenāriju neesi redzējis, lai teiktu "Kāds sakars te Durovam ar krāpniecību?". Durovs kā tāds muļķis uz savas platformas mēģina līdzināties FBkam, pat kriptovalūtu mēģina savu ieviest. Ha! Viņa bizness nomirs dabīgā nāvē, tāpat kā latviešu Graudiem.lb, kuru vairs neviens vairs nelieto. Graudiem.lb ir sekmīgi pārprofilējies uz citām IT biznesa nišām. Bet tici man, Durovs noscamošanās stundā ar tukšu kabatu nepaliks, tādi paliks tikai paši uzticamākie adepti, kuri nebūs ņēmuši vērā "mājienus ar mietu".
1 0 atbildēt

Ja SW oficiālajā mājaslapā min iemeslus: Politiskā klimata maiņa reģionā, ekonomiskās prognozes,sarunas ar būvuzņēmēju iestrēgušas strupceļā un nevar par k-ko vienoties un iztrūkst abpusējās sapratnes, tiek pieminēti vel tur k-kādi AAE nacionālās īpatnības faktori.......   Vecīt, te nav jāiet pie Babas Vangas pēc gaišreģojumiem, lai saprastu ka nekas spīdoši te turpmāk vairs izvērsties navar!emotion)  

1 0 atbildēt

Sola paraugdemonstrējumus, visi urlas sakāps tanī plastmasas zallupā, pats nextech itkā iestums un pieķersies pie ručkas, lai visi veiksmīgi ieņurkotu nahhuuj persijas līcī pie sardīnēm.

1 0 atbildēt
Ikviens normāls cilvēks saprot ka Toļa ir dirsējs un sapņotājs marasmātiķis kurš teju jau 20!!! gadus nevar novest līdz realizācijai nevienu savu izgudrojumu bet turpina murgot par Kosmosa iekarosanu.Varbūt kopā ar jaunako meitu Zvaigžņu karus pārskatijies emotionemotionemotion
1 0 atbildēt
Kā man patīk ka aizvien vairāk investoru sāk apzināties SW patiesību un to ka ir apkrāpti jo VK raksta ka tokenplatforma tika solita šovasar bet kā parasti ir atlikta uz nenoteiktu laiku,tieši tāpat kā Sardzas stroika un Dubaja.Toļas krēsls atkal ir sašūpojies un jūtu ka pavisam drīz Dižais Konstruktors kritizēs arābus tāpat kā visas valstis līdz šim 😁😁😁😁😁😁
1 0 atbildēt
Dobenbergs Kelvin Klein apenēs gozējas geju izdevuma lappusēs un apgalvo ka nemīl veču dibenus.Khmm Khmm.
1 0 atbildēt
Tu vainu izliecies neredzam vai kā ka projekts piesaista investorus tikai un vienigi ar diršanu par ntajiem miljardveertajiem pasuutiijumiem pa visu pasauli un astronomisku peļnu paaris gados kas ir tipisks Ponzi.
1 0 atbildēt
Tak tā jaunā"Blokčeinplatforma" ir kārtējais krāpnieciskais SW solis.
1 0 atbildēt

Kur tad ir taa ieveerojamaa interese par SW??? KUr??? Kuras valstis ir REAALI parasktiijusas ar TOLIKU darbu saaksanas liigumus??? NU COMMON??? emotionemotionemotion

1 0 atbildēt
Toļiks bija ir un būs sapņotājs- nereālists kurš savas dzīves laikā nevienu savu izgudrojumu nav novedis un nenovedīs līdz pārdošanai.
1 0 atbildēt
Strojka izmaksaa teiksim 10 ļimakus a Jazikom Papi*djat ka maksāja 100 ,kā rezultāta Toļas un Ko kontos tiek nošārēti 90 ļami.Skaisti ne???!!!emotion
1 0 atbildēt
Un kā jau es to paredzēju,visas runas par pirmo trasi Sardžā 2019.bija pi*djož
1 0 atbildēt
Un lai vecais belars nedirš ka naakamgad jau buus testa braucieni.Taapat dirsa ka 2019 buus pirmaa trase un brauciens Sardžaa.Tas ir lai pridurki aktiivaak investeetu Tētuka vecumdienām
1 0 atbildēt
TNT.Es tev ieteiktu labāk taisiit rakstus par taviem panākumiem krosfitā jo no krievu biznesa tu ne kuja nejēdz.
1 0 atbildēt

Лоховозка SkyWay создана умнейшими людьми для того, чтобы высасывать деньги у простых граждан под видом якобы инвестиций, покупок акций, долей. Гениальность техно-пирамиды в том, что деньги буратин идут в один конец, такой проект способен жить и паразитировать очень долгое время за счёт одной только идеи и создания видимости работы с демонстрацией бутафории в виде подвижных составов в экотехнопарке в Марьиной Горке что находится в Республике Беларусь. При таком режиме работы проекта и инвестирования, финансовый пузырь (резерв) надувается без существенных финансовых утечек. Есть жирная реферальная система, что привлекает лоховодов, однако чтобы вывод средств с рефералов стал доступен, необходимо влошиться. Таким образом, затраты на выплаты рефоводам, быстро отбиваются, и пузырь растёт себе дальше. Гениально? Ещё как. Если учитывать что проект курируют, проводят презентации, вебинары, бывшие участники МММ-2012, то это уже наводит на определённые мысли.

1 0 atbildēt
Asteaalis sogad jau atkal laikam lidos uz BY kaifot par mākslīgo intelektu- saviem iniciāļiem griestos un ēst Ekodīķa zivju zupu un aplaudēt pie katra Toļas vārda.
1 0 atbildēt
Suhodojevs ar piemēram ir zilais .Nu un tad????
1 0 atbildēt
Astrālis vai nu tēlo vai ir pilnīgs lunis jo tikai lunis šobrīd neredzēs kā Toļa un Hovratovs apčakarē vieglas peļņas tīkotājus-lētā gala investorus.
1 0 atbildēt
Bezmaksas zemi iedeva.Jaa jaa😂😂😂😂Klausies vairaak savu anatoliju.Par zemes nomu maksaa tu ar savaam investiicijaam pi*ar.
1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »