local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 631422

Sveiki spoki, inženieri, troļļi un sekotāji.

Beidzot oficiāli tiek paziņots par 15 kilometrus garu trases būvniecību AAE - Dubaijā. Trase tiks būvēta pašā Dubaijas centrā līdzās Burj Khalifa (augstākā celtne pasaulē).

21 40 1422 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1422

0/2000

Nu jūs gan te veči parreizo tēmu atraduši šodien ....par orentācijām un skeletiem skapjos ...emotion)   

Bet nesaprotu kapēc Tu TNT visu laiku paar kaut kādu skaudību runā!?   Kāds te šajā temā sakars ar skaudību vai kādam kas skaauž vai nē! Nevienam, cik noprotu te nekas neskauž! Skauzt var tad tikai, ja tu būtu Lasvegasā  džokerī bingo spēļu zālē izcēlis kādus 300 miljonus!!emotion)   

2 0 atbildēt
Tviterī raksta ka emirs peedeejaa briidii noleemis izsviitrot Skypod no saraksta un iepriekš Skypod paredzeeto naudu paarskaitiit Dubai Taxi jeb Teslai.
2 0 atbildēt

TNT braucot uz EKOFESTU neaizmirsti  sava suņa sūdus paņemt tā ap 3 kg līdz jo Toļam vajag dabīgo humusu emotionemotionemotion

2 0 atbildēt

Tas ka Eduardovičš ir sociopāts ir saprotams pat cilvēkiem kas nav specializējušies psiholoģijā un psihiatrijā! To tikai Astraalis vai nu nesaprot vai tēlo ka tā nav! Patīkamas komunicēšanās trūkums Toļikam ir milzīgā deficītā! 

Arābu pasaulē  biznesa darījumi ļoti bieži tiek slēgti uz savstarpējās uzticības principa ar mutisku vienošanas, kad rakstveida līgumi pat neeksistē.Ja AAE būvnieki ir sākuši neuzticēties SW pasūtijumam, un par to tiek  diplomātiski korekti pateikts SW mājaslapā, ka radušās komunikāciju problēmas ar pasūtīto būvnieku, tas ir ar garantiju, ka no SW puses netiek pildīta kāda vienošanās! Pie šāda scenārija TNT te var tikai blefot, ka kaut kas uz nenoteiktu laiku apturēts.Starp būvniekiem šāds termins oficiāli saucās -būvdarbi iesaldēti, kad viss atkusīs tad tiks slēgti jau jauni līgumi par turpmāko darbu atsākšanu! Ja objektam ir kādu objektīvu iemeslu pēc pagarināti būvdarbu termiņi, tad par to tiek paziņots konkrēti uz kādu termiņu darbi tiek pārcelti un tiek minēti visi iemesli tieši un skaidri aprakstot kas par lietu, nevis kā taagad tiek kaut kas minēts "caur puķēm" runājot!!

2 0 atbildēt

sūds....

2 0 atbildēt
Redzēji, kā Sīgals nezķērās uz sirmā provokāciju - Build SW, save planet! Sīgals tikai nosmīnēja - save planet.
2 0 atbildēt
Treškārt runas ka investors kļūst par līdzīpašnieku ir Vistīrākā pi*djož.
2 0 atbildēt
Tu jau vēl šis lugas noslēgumu neesi redzējis, pat scenāriju neesi redzējis, lai teiktu "Kāds sakars te Durovam ar krāpniecību?". Durovs kā tāds muļķis uz savas platformas mēģina līdzināties FBkam, pat kriptovalūtu mēģina savu ieviest. Ha! Viņa bizness nomirs dabīgā nāvē, tāpat kā latviešu Graudiem.lb, kuru vairs neviens vairs nelieto. Graudiem.lb ir sekmīgi pārprofilējies uz citām IT biznesa nišām. Bet tici man, Durovs noscamošanās stundā ar tukšu kabatu nepaliks, tādi paliks tikai paši uzticamākie adepti, kuri nebūs ņēmuši vērā "mājienus ar mietu".
1 0 atbildēt
Durak.Kas ir pāris ļami iluzijas radiisanai ja simti aiziet ofšoru kontos???
1 0 atbildēt
Tu vainu izliecies neredzam vai kā ka projekts piesaista investorus tikai un vienigi ar diršanu par ntajiem miljardveertajiem pasuutiijumiem pa visu pasauli un astronomisku peļnu paaris gados kas ir tipisks Ponzi.
1 0 atbildēt

TNT paskaidro kāda hu*a pēc ir jāražo desmitiem pokazuhas eksponātu ja nevienu no tiem nevar realizēt tirgū??? Toļam tā ir HRONISKA SLIMĪBA saražot ntās butaforijas un nenovest nevienu no tām līdz pārdošanas līmenim .WTF??? Kakova hu*a????

1 0 atbildēt
Tak tā jaunā"Blokčeinplatforma" ir kārtējais krāpnieciskais SW solis.
1 0 atbildēt
Un ar araabiem tam suudam nav nekaada sakara.Neklausaties Toļas unTNT melus !!!
1 0 atbildēt

VK ar raksta ka par peļņu SW var nesapņot vismaz tuvāko desmitgadi vai par divdesmitgadi.Respektīvi SW ir radīts lai Toļa un KO,padzīvotu parzītcienīgas vecumdienas,apmuļķojot lētticīgos,stāstot nerealizējamas baikas.emotion

1 0 atbildēt
Un ir atkal izdeviigs diskons- 1:40 taa kaa Kipras gejzvaigZne veel var paguut Ekodoļas sapirkties jo to skaits kaa parasti ir ierobežots.emotion
1 0 atbildēt

Kur tad ir taa ieveerojamaa interese par SW??? KUr??? Kuras valstis ir REAALI parasktiijusas ar TOLIKU darbu saaksanas liigumus??? NU COMMON??? emotionemotionemotion

1 0 atbildēt
Ikviens normāls cilvēks saprot ka Toļa ir dirsējs un sapņotājs marasmātiķis kurš teju jau 20!!! gadus nevar novest līdz realizācijai nevienu savu izgudrojumu bet turpina murgot par Kosmosa iekarosanu.Varbūt kopā ar jaunako meitu Zvaigžņu karus pārskatijies emotionemotionemotion
1 0 atbildēt
Dalailama jau ar "bija ieintereseets tehnologijā" tik maitas činovnieki neļaava Viņa Svētībai realizēt lietu.emotionemotionemotion Leetticiigs cirvis tu esi TNT.
1 0 atbildēt
Astrāli čalīt tu esi galvu stipri saspiedis savā krosfitā ja tici Toļas pasakām par Skypod trasi 2021 gadā.Nekas vēl nav pat uz papīra uzprojektēts a tu jau murgo par testa braucieniem nākamgad.Ei pie ārsta durak.
1 0 atbildēt
Tu jau nevari atbildēt piem.uz jautājumu kā tu iedomājies ka jau nākamgad Dubajā varētu Skypod kursēt testa režīmā ja pirmkārt nekas vēl nav sākts tajā Dubajā un otrkārt katram idiotam (atskaitot tevi) ir skaidrs ka nevar nepilna gada laikā uzbliezt 15km trasi ar 21.pieturu.
1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »