local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 631422

Sveiki spoki, inženieri, troļļi un sekotāji.

Beidzot oficiāli tiek paziņots par 15 kilometrus garu trases būvniecību AAE - Dubaijā. Trase tiks būvēta pašā Dubaijas centrā līdzās Burj Khalifa (augstākā celtne pasaulē).

21 40 1422 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1422

0/2000
A moška Toļa pi*dit par tiem 500 k investoriem jo Lohofestos parasti max.paaris stukas redz tik Guru fanātuemotion
0 0 atbildēt

TNT neaizmirsti parakstīt petīciju ja vēl neesi to izdarijis.Tev tavā e-pastā jābūt vēstulei no SW ar linku.Es jau parakstiju.emotion

0 0 atbildēt

Pagaidi pagaidi, AAE arī nekas nebija pirms gada, bet es ziņas rakstīju. Es jau esmu daudz reižu teicis, ka ievietoju te ziņas par kompānijas attīstību, kam patīk, lai lasa un seko, kam nepatīk, tad, lai nelasa, vis ir ļoti vienkārši.

Nav ne te reklāmas kaut kādas, vai aicinājumi investēt, tīri informatīvos nolūkos tikai.

0 0 atbildēt
Neaizmirsti humusu no Kipras Toļam uz Ekofestu aizvest😂😂😂😂
0 0 atbildēt

Ka nu rēcu par propagandistu rakstiņuemotionemotionemotion Skyway pildot solijumusemotionemotionemotionemotion HA HA HAemotion Kur kaut viens solijums ir izpildīts??? Kur kautviens investors ir dabujis 2000% pribiļ??? Kur ir iziets IPO par ko pi*djat jau kopš 2017 gada??? pi*dJAT JAZIKOM VISUS ŠOS GADUS !!!

0 0 atbildēt

Ja tu esi tads idiots un neredzi to, kada veida megina pieslapet Junicki un SW, tad man tevis zel. Baltkrievu prese megina pec iespejas vairak kaitet kompanijai, ta pat ka jus ar Pliineru to dariet komentaros, apmeram tada pati situacija. Es piemeram no Pliinera nekad neko pozitiv neesmu dzirdejis, bet ka kaut ko negativu, ta uzreiz pirmais un tu nodarbojies tiesi ar to pasu. Tas pats ir ar teiksim to onlaneri, kuri principa neko labu vairs nepateiks, jo vini ir parak daudz sarunajusi cerot un domajot to, ka SW netiks tik talu, kur ir tikusi un neizdaris to, ko jau ir izdarijusi. Onlineriem un parejiem nekas cits vairs neatliek, ka turpinat iesakto un tas ir skaidri redzams normaliem cilvekiem un nedrikst ta vienkarsi apvanot kadu bez pamatojuma, ka to dara vini un par to butu jaatbild un Junickis dara visu pareizi, bet tad tipini ka tu, kuriem Onlainer pagatavo brokastis - to visu sagremojat, cilveku zombesana, kuriem nav savas galvas uz pleciem lai domatu. Ko Onlaineris teiks, kad Dubaija pirmie pasazieri brauks? Nozelojami glevuli un zombiji pakalskrejeji emotion

0 0 atbildēt

 Viņa Augstība    :mēda:

0 0 atbildēt
Tu cirvi tiesaam nerubii ka BVI un Unisky ir Junicka kreisaas ofšoru firmeles caur ko naudu atmazgaat jo Toļam oficiaala ir tikai Zao Strunnije Tehnologii??
0 0 atbildēt
SW tiiraa peļņa labaakajaa gadijumaa ar nosaciijumu ka izdodas realizeet Unibaiku buus miljobs baksu piecos gados.Tad prikinj kas ir limons uz puslimona investoriem.Nekas.
0 0 atbildēt
TNT davai saderam ja 2021 gadā Dubajā nebūs komerclietošanā vēl nekādi 15 km?? Slabo????
0 0 atbildēt
Un....Kas tad ir tie Skyway VK komentējošie?? Visi tur pļarkstošie purni ir tādi paši struktūristi -pi*duni jazikom kā TNT kuri par katru apvārdoto luni saņem procentusno Toļika Stīgas līdz ar ko arī slavē Ģēniju.
0 0 atbildēt
Esmu 100% parliecināts ka vispār nekāda birža nekad nebūs.Nav jau paredzēta.
0 0 atbildēt
Kāpēc TNT slavē Skyway un neuztraucas par solijumu neizpildi?? Tāpēc ka šis kadrs no SW katru mēnesi saņem 15% no katra savā Lohstruktūrā ievilktā.Ņemot par pamatu TNT dižošanos ka viņa struktūrā ir vismaz 100 tādi ēzeļu,tad parēķiniet cik tas kadrs nopelna.
0 0 atbildēt

No kocenes Sardzā ar tik divas sienas knapi uzslietas.Stalažas tukšas,tātad strojka neiet kā vajagemotion

0 0 atbildēt
Tak nav man vairs šaubu un nebūs ka te ir kas starp Medofu Berniju un Sergeju Mavrodi.Tjipa tehno piramīda.Butaforijas sataisa lai ticamāk.
0 0 atbildēt
Asrāli.Izkāp tak no skapja un atzīsties ka esi pi*arSemotion
0 0 atbildēt
Hahaha😂😂😂😂 Nu jau solīto iespēju tokenus tirgot pārceļ uz 2021.gada vasaru.😂😂😂😂 Utt.Utjp. Stroj Lohvej,Spasaj Plaņietu😂😂😂😂😂
0 0 atbildēt
Naakamaa mana taisniiba buus taa ka Dubajaa tomeer nekaads Skypod nebuus,vismaz 2021 gadaa jau nu točno nee.Piemini manus vaardus dalbajob.😂😂😂😂
0 0 atbildēt
Un redz mēs jau neko nejēdzam no "VENČURA" emotionemotionemotion
0 0 atbildēt
Tak Astrālim ir okulārās problēmas un viņš itkā nererz to ka Toļam jau purnā ierakstīts- Krāpnieks Neba velti izbijis MMM loceklis un Mavrodi pudeles brālis
0 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »