local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 631422

Sveiki spoki, inženieri, troļļi un sekotāji.

Beidzot oficiāli tiek paziņots par 15 kilometrus garu trases būvniecību AAE - Dubaijā. Trase tiks būvēta pašā Dubaijas centrā līdzās Burj Khalifa (augstākā celtne pasaulē).

21 40 1422 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1422

0/2000

 Tas ir tas ko tu tikai esi teicis, jums vii uzpirkti un nopirkti emotion Neko citu jau pateikt nevari, jo tak lepnums neatļauj. Kādēļ tad uzreiz neuzpirkt Masku?

Vecais, paskaties ko saka pasaules bagātākie cilvēki "Vienīgais un veiksmes likums ir būt pacietīgam un gaidīt" Tādi knābātāji, kas raud pie katras problēmas nekur tālu arī netiks. Tu jau salūzi un turpini pats sevi lauzt. Es saprotu, ka nekas ātri nebūs un to jebkurš normāls cilvēks saprot, izņemot spoku kompleksainos. Nenožēloju nevienu ieguldīto eiro, jo man ir vismaz cerības un iespējas, kas jums NAV un nekad nebūs. 

Tu mani nosauc par pridurku un vēl visādi? pats lielākais esi tu pats, kurš investēja lietā, kas pašam ne patīk, ne rada interesi un tad tagad sēdi un raudi pie sava datora, jo tu neko citu neesi pelnījis. Nekad neinvestē kaut kur, kas tev nepatīk un neizrāda nekādu potenciālu. Ir jābūt muļķim, lai ko tādu darītu, smieklīgi vienkārši emotion

0 2 atbildēt

Es nesaprotu, kas tev tieši nepatīk? Tu naudu atpakaļ negribi, tad ko sūdzies nepārtraukti?

Kurš teica, ka kāds ir melojis? Neatceries ko Durovs teica, ka būs ICO, būs listingi un pašlaik no tā nekā nav gatava, kaut arī sen vajadzēja būt - meloja? Nē.

Ar SkyWay ir tas pats, jo plāni mēdz mainīties un iecerētais neizdodas. Junickis nevienam neko nav solījis, bet teica, kā iespējamo variantu. Cilvēki to saprot, jo ir pieauguši. Parādi kaut vai vienu tāda veida transporta kompāniju, kas ir tik īsā laikā izdarījuši tik daudz, cik SW?

Nebija tev tajā un tajā datumā un uzreiz visi krāpnieki un mēsli. Tā tava uzvedība ir kā mazam puišelim, kas apvainojies, ka čupa čupu atņēmuši. Sāc augt un domāt vairāk no biznesa viedokļa. Tev neinteresē pilnīg nekas, kā tavs bablo, un tad arī nesapratīsi neko. Negribi mācīties un domāt? tad nedari un izvēlies sūdzēties un raudāt. 

0 2 atbildēt

Inteesanti ko jūs teiksiet par tādu preci kā Segway, kuras izstrādei tika iztērēti vairāk, nekā 100 milj.$ Katra šāda produkta izveide prasa simtiem miljonus, un tas, ko ir iztērējis Junickis līdz šim ir spļāviens jūrā. Pārmet par 150 miljoniem, bet cik milzīgs darbs ir izdarīts? sertificēti vairāki sastāvi, toties Krievijā arī, neskatoties uz to, kurš te teica, ka nekas tāds netiktu pieļauts - troļļi.

Junickis ir izdarījis ļoti daudz un nevajag tēlot, ka to neredziet emotion

0 2 atbildēt

Nekas pilnīgi neliecina par krāpniecību. Tu vari kaut vienu punktu nosaukt, kas ir aizdomīgs? Tas, ka investīcijas tiek piesaistītas tādā veidā pilnīg neko neizsaka un tagad pasaulē aizvien izplatītāk sāk darboties kraudinvestings, turklāt Krievijā tagad jau sagatavots likums, kas atļauj šādā veidā piesaistīt naudu saviem projektiem.

Tu pats runā, bet nesaproti par ko iet runa. Paskaidro man šādas lietas, ja jau saki, ka te ir krāpniecība.

Kādēļ Junickim būvēt jaunas rūpnīcas, iepirkt modernākos darbagaldus, no algot simtiem dažādus darbiniekus, turklāt augsta profila. Kādēļ vispār ņemties pa AAE. Kādēļ viņam būtu jādara vis tas, kas ir līdz šim izdarīts, ja varēja vienkārši jau sen notīties ar visiem miljoniem un atlikušo mūža daļu slēpties. 

Junicks neslēpjās, turklāt visur ir pieejams ar ģimeni. Jūs uz šiem jautājumiem nekad nespēsiet atbildēt, jo jau sākotnēji nesaprotiet par ko runājiet, jo tas vis ir kompleksu dēļ.

0 2 atbildēt

Te nav nekads sakars ar krievu biznesu. Tu vienkarsi makonos peldi. Tas ko dara SW ir nenormali sarezgits darbs un projekts ar loti augstam ambicijam. Jebkurs, es apgalvoju, ka jebkurs cilveks, kurs nodarbojas ar biznesu pateiks tev to, ka ir izdarots milzigs darbs un ko tadu tikai spej viens no miljona. Te nav nekada sakara Seiselu firmam, ta ka tas ir izskaidrots sen. Tas fakts, ka registracija ir ofsoros dod jums tikai un vienigi iemeslus parunat. Tas ir vienigais iemesls, kadel jus to pieminat visi, lai tikai apvainotu krapnieciba, kaut tada nav un nebus un vari pat nesapnot. Ne visi paspes uz borta un ne visi ir kadreiz paspejusi tajas kompanijas, kuram ari kadreiz neticeja. Man pilnigi pajat, es nekaunos par savu izveli un neesmu sevi paradijis ka to izdariji un turpini darit tu.

0 3 atbildēt

Nekas tev galvā nav, un pats smeiklīgākais ir tas, ka tev jau tas ir normāli. Cilvēks gadso, bet runā tādas lietas, un domā, ka tas ir baigi smieklīgi vai kruti. Bērns tu esi, turklāt neaudzināts. Nevaru iedomāties, kā tavā vecumā vispār kaut ko tik stulbu var teikt?

0 3 atbildēt

Es varu pateikt, kas īstenībā ar jums te notiek. Jums protams, ka interesē projekts un sekojat tam līdzi, bet esat vienkārši tik daudz sarunājuši, ka tagad ir nepatīkami un kauns manā priekšā vispār pateikt jebkādu pozitīvu vārdu. Projekts ir ļoti ļoti interesants un ar super ideju, moderns, izskatās vienkārši lieliski un ir priekšā visiem pārējiem. Es šo gadu laikā esmu dzirdējis visādus pareģojumus no jums un atgādināšu, ka jūs visi kā viens vēl Baltkrievijas parka laikos teicāt, ka nekāds parks netiks uzbūvēts, kur nu vēl sertifikācija (vietējā un Krievijas, bet, tomēr tā ir).

Jums ir reāli kompleksi, bet es jau sen teicu, ka es neesmu nekāds tīnis un par nevienu nesmejos un nesmietos, ja kāds arī pateiktu, ka ir kļūdījies. Jūs nepārtraukti meklējat un esat meklējuši tikai problēmas ar SkyWay. Nu nekā vispār pozitīva uz visa pozitīvā fona, jo iemeslus jau pateicu. Tad, kad kompānija paziņos pār vēl citiem adrešu projektiem un kad sāksies investoru peļņa, tad jūs vienkārši lēnām pazudīsiet no šejienes, ko jau daudzi ir izdarījuši. Es nesaprotu, kā jums pašiem var būt interesanti nodarboties ar to, ko jūs nodarbojieties. 

Ir jābūt vienkārši stulbiem cilvēkiem, lai noticētu tam, ka kompānija, kuru ir izvēlējusies Dubaijas Transporta Ministrija, bet personīgi Dubaijas Šeihs, ies un apkrāps savus investorus? jūs tiešām esat tik stulbi???

Te iet runa par kompānijas un Dubaijas valdības prestižu, kas NEKAD netiks bojāts! Saproti, ka tās summas, par kurām iet runa nav nekas, salīdzinājumā ar to, kas potenciāli var tikt nopelnīts saņemot pasūtījumus no Austrumiem un citviet pasaules. No investoriem pamazām atpirksies un paši arābi to darīs. Ja SkyWay sevi pierādīs Dubaijā, kā efektīvu, lētu, modernu, drošu un ātru transportu, kas atbilst visām šodienas prasībām, tad kompānijas akcijas būs zelta vērtē, jo SkyWay dod to, ko citas kompānijas nespēj un lielie investori to ātri sapratīs. Te iet runa par lielām summām un pietiek ar vienu Šeihu vai arābu biznesmeni, lai atpirktos no visiem SkyWay investoriem, tā kā tā nauda, ko jūs te domājat, ka kompānija nemaksās, īstenībā ir piliens okeānā.

0 4 atbildēt

Nestresojiet dzeki un nevajag telot, ka neko nesaprotiet emotion neviens te nekad nevienu nav apkrapis un neapkraps un tie ir tikai jusu sapni un kvelas ceribas, bet tas nepiepildisies. Tikai idiotam bus vel parmetumi kompanijai tas darbiba un katrs vesels cilveks redz un saprot, ka vairs jau nav ko parmest un pasi to loti labi ziniet, bet jums kompleksi nelauj atzit. emotion)))

Dzeki, neesiet ka vecenes emotion 

0 5 atbildēt
« 7  8  9  10  11 »