local-stats-pixel fb-conv-api

Skyway 59794

Ekoloģija un cilvēka ietekme uz apkārtējo pasauli uztrauc daudzus cilvēkus. Tiešsaistes kopiena aizvien biežāk jautā: kas cilvēcei ir jādara, lai izvairītos no antiutopiskas nākotnes, kurā bērni būs jāved ekskursijā uz pēdējo saglabājušos koku.

SkyWay projekts piedāvā savu stratēģiju. Kompleksā pieeja, kuras pamatā ir būtiskas izmaiņas transporta sistēmā uz Zemes un kosmosā, ko ierosina tā dibinātājs Anatolijs Junickis, ir vērsta uz vides saglabāšanu un kaitīgās rūpniecības izvešanu orbītā.

Tas stāstīts kosmonautikai veltītajā YouTube kanālā Hubble

SkyWay informācijas dienests turpina informēt par svarīgākajām projekta ziņām, tostarp – ražošanas platību paplašināšanu AS «Stīgu Tehnoloģijas».

Mūsu ziņojumos mēs vairākkārt stāstījām par jaunajām augsto tehnoloģiju iekārtām, ražošanas procesiem un nestandarta pieeju SkyWay projektēšanas organizācijas konstruktoru un tehnoloģiskajā birojā izmantoto inženiertehnisko problēmu risināšanā.

Pirmais šī gada videoklips turpina šo tradīciju.

Nevienam nav noslēpums, ka stīgu transporta izstrādātāji saņēma piedāvājumu, no kura nevar atteikties: vietu AAE Šārdžas Emirāta Inovatīvajā zinātniski pētnieciskajā tehnoloģiju parkā. Attiecībā uz SkyWay, AS «Stīgu Tehnoloģijas» pielāgos transportlīdzekļus Tuvo Austrumu apstākļiem. Papildus šai platībai, ir iedalīts vēl viens liels nogabals blakus esošajā emirātā, kur tiks veikti ātrgaitas SkyWay testi.

Neraugoties uz jaunu reģionu attīstību, neapstājas kompānijas attīstība arī Baltkrievijā. Gluži pretēji, tas bija nepieciešams, lai izveidotu jaunu ražotni AS «Stīgu Tehnoloģijas» blakus esošajām.

Kādas tieši iespējas paver ražošanas jaudu pieaugums, jaunajā intervijā pastāstīs būvniecības vadītājs Oļegs Kudjolko.

Junikārs tropiskā izpildījumā.

Kā darbojas SkyWay infrastruktūras iekārtas?

SkyWay centra būvniecība Šārdžas Emirāta Inovāciju zinātniski pētnieciskā tehnoloģiju parka sastāvā — ļoti liels un sarežģīts projekts. Tas ietver tādu lielu un nozīmīgu infrastruktūras objektu būvniecību, kā rotācijas aplis un pārslēguma pārmijas. Šie objekti ļauj mainīt satiksmes plūsmas virzienu, kā arī veikt transportlīdzekļu nobraukšanu stāvvietās un apkopes zonās.

Nepieciešamība izstrādāt savus konstruktīvus risinājumus bija saistīta ar SkyWay transportlīdzekļu atšķirību no klasiskā dzelzceļa un citām transporta sistēmām. Riteņu un piekares konstrukcija nosaka vairākas īpatnības, kas jāņem vērā, izstrādājot infrastruktūras objektus.

Šāda objekta piemērs ir pārslēguma pārmijas, kas atrodas apgrieziena aplī starp nokareno un puscieto ceļa līnijām. Šīs pārslēguma pārmijas darbs iepriekš nav rādīts sabiedrībai, jo tam ir tehnoloģiska nozīme SkyWay tehnoloģiju izmēģinājumu un demonstrēšanas centra ietvaros. To izmanto, lai uzmontētu transportlīdzekļus uz ceļa konstrukcijas — tas ir tās tiešais uzdevums. Turklāt, tas ļauj uzraudzīt konstrukcijas uzvedību faktiskās ekspluatācijas apstākļos. Transportlīdzekļus aizved uz izstādēm, paņem uzturēšanai un pilnveidošanai uz ražošanu, atgriež uz ceļa struktūras testēšanai un pārslēguma pārmijas darbojas diezgan intensīvā režīmā un, pats galvenais, jebkuros laika apstākļos. Priekšā stāvošo uzdevumu ietvaros un, lai ietaupītu līdzekļus, šī konstrukcija tika izstrādāta pēc iespējas vienkārša (lasi «uzticama») tomēr tā ļāva īstenot nepieciešamos projektēšanas un tehnoloģiskos risinājumus. Objekti AAE būs sarežģītāki, jo tiem ir augstākas prasības.

Plašāku informāciju par to uzzināsiet no videointervijas ar AS «Stīgu tehnoloģijas» KB «Infrastruktūras iekārtas» priekšnieku Alekseju Striženkovu.

Univind :) 

51 43 794 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 794

0/2000

Aizvakardienas tehnoloģijas. Karoč, lohotrons. Tas nekad nebūs un nenotiks. Cilvēcei nav vajadzīgas nekādas sliedes! Mums vajag teleportus! Vot tā!

9 0 atbildēt

Kāds te cepiens,divi''zinātnieki''viens otru apsaukā.

4 0 atbildēt

totaals uudens un ja kaads shiem loshiem naudu dod pats vainiigs emotion

2 0 atbildēt
https://youtu.be/nPtOz9n-_qY Noskaties, Astrāli! Tu esi otrajā kategorijā.
2 0 atbildēt

Palasaties cilveeki to SW ICO lapuemotion Taa ir taada diršana  emotion Toliks razos solaarspeekstacijasemotionemotionemotionemotion Kur??? Savos dzeeruma murgos??????emotionemotionemotion

2 0 atbildēt
Atkal tukša pļūtīšana - visi, kas nedod naudu un saka, ka SW ir skams, ir debīli. Bla, bla, bla, INVESTĒJIET! Un daudz nemīžiet, ja noies pa burbili šis prokekts, Junickis jums dāsni atlīdzinās ar nākamā projekta daļām. Plus vēl Astrālis SSā notirgos Junicka intelektuālo īpašumu pa 400 000 000 000 un izdalīs uz galviņām. Tā ka dodiet tik naudu un neprasiet atpakaļ. Tas nav ētiski šādos Venčurīgos projektos.
2 0 atbildēt
Nu bet 45 !!! gadu laikaa nekas nav realizeets a te peeksnji 69 gados ar nierakmenjiem un snabja maisiem zem aciim Anatolijs izdomaa Planeetu glaabt un Kosmosaa dziivot.😂😂😂Vecajam mozgaas ir Totaals Kosmoss taapat kaa mazdeelam Astraalim😂😂😂😂
2 0 atbildēt
Jau 60 !!! eseja klauvē pie durvīm bet kā nav tā nav neviens Juņitrauks realizēts dzīvē
1 0 atbildēt

Par pēdējo postu tavā rakstā nedaudz piebildīšu, ko es par to domāju:

Visplanētas transportlīdzekļa izstrādes un būvniecības nozīmīgumu apstiprina tas, ka pat eksperti astronautikas jomā, kā NASA, runā par to, ka raķešu astronautika nopietni apdraud apkārtējo vidi. Raķešu palaišana rada ievērojamu kaitējumu Zemes ozona slānim, turklāt, darbojas ar ļoti zemu efektivitāti, Tikai divas reizes mēnesī startējot vienai kompānijai SpaceX, kopējās CO2 emisijas var sasniegt līdz 4400 tonnām gadā. Turklāt, raķetes lietderīgā slodze – ir tikai 4,5% no kopējās transportlīdzekļa masas (Falcon Heavy).

===========================

Uz šo dienu Space x jau realizē 55% komerciālos lidojumus tuvējā kosmosā.EKA apmēram 30%, Roskosmoss jau tikai 10%.Salīdzinot ar divus gadus atpakaļ Space.x bija ap 20%, Roskosmoss ap 65% EKAķīniešiem,Indiešiem, japāņiem UC  pārējā daļa!    Statistika neko labu neliecinā par Krievijas spējām nodrošināt komerciālos lidojumus kosmosā... tas tā! Bet runājot par atmosfēras piesārņošanu, ir viena nianase, kur Tu izplati nepatiesu informāciju.Kosmiskajiem lidojumiem izmanto paŗsvarā raķešdegvielu kas sadegot  nerada nekādas CO izmešu emisijas.Jo šķidrajai raķešdegvielai sadegot rodās tīrs ūdens un nekas vairāk.....Piesārņojums  kosmiskajos lidojumos veidojās tikai ja izmanto CIETO raķesdegvielu, kādu izmantoja SHUTTLE  lidojumos cietās degvielas paātrinātājos!!!    Diemžēl te tu esi sarakstījis kaut kādu RENtv cienīgu sazvērestības teorijas propogandu!!!!       Atmosvēru ar CO2  un CO piesārņo lielos daudzumos aviopārvadājumi ar lidmašīnām, kad sadegot aviācijas degvielai CO2 no augstākiem atmosfēras slāņiem nosēžās tuvāk pie zemes, jo CO2 ir smagā gāze un neuzkrājās augšējos atmosfēras slāņos....!!!     Šaut raķetes kosmosā  izmantojot šķidro degvielu, izmeši ir nekas vairāk kā pēc tam izveidojās ūdens kristālu m,ākonis peč raķetes lidojuma......  Respektīvi aizlido raķete...paliek mākonis kas kaut kur pēc tam kondensējoties nolīst ūdens veidā atpakaļ uz zemes.....Jā, var piekrist apgalvojumiem, ka šādi  mākoņi aizsedz saules starus un uz kādu laiku izveido SILTUMNĪCAS efektu, kad ultravioletie saules stari iet cauri mākoņiem, bet siltums atpakaļ netiek augstākos atmosfēras slāņos un kondensējās pret māqkoņiem....Respektīvi siltumnīcas efekts! Bet   ..bet Com On, cik tad tās raqķetes izšauj gadā, tu jau savā rakstā minēji, tas ir mikroskopisks lielums visas pasaules meŗogos!!!    emotion)

1 0 atbildēt

Asrāli tu vari teikt cik gribi ka visi ir idioti atskaitot tevi un neviens neredz ka ir izdarīts "milzīgs" darbs.Jaa savaa zinjaa iremotion Ir uztaisiits pokazuhas parks MG,kautkaads tjipa cehs ar vienu lietotu freezi ko Toliks uzdevis kaa jaunu BET.....Pats galvenais šo četrarpusi gadu laikā Toļikam ir izdevies savaak krietnu pieluudzeeju pulku un apjaat to solot nereaalo un neizpildamo.Tas ir pieraadijies jo šo četru gadu laikaa tieši taapat kaa 44 !!! ,Dižais Izgudrotājs NAV speejis realizeet nevienu izgudrojumu-saakot ar Unibaiku un beidzot ar Unilotu kuram kaa atklaajaas Marjina Gorkos NAV vietas taatad var teikt ka Unilots vien jau tika uztaisiits kaa naudas otmivuha jo Toliks loti labi zinaaja ka NESPEEJ BY realizeet šo Unilotu kaut skrienot ar 100km/h.Tiesi taaada pati naudas otmivuha ir viss paareejais par ko GEENIJS saakumaa blefoja ka spees braukt uz 150km/h .Teaatris teaatra galaa.Un nevajag teikt ka saakot darbus POkazuhas parkaa,Toliks nezinaaja to ka NESPEES reaalajaa dziivee tur demonstreet izbazuuneetos aatrumus.Kroņa numurs bij Kamovsemotionemotionemotion ko uzdeva par dronu kas speej pacelt 1 tonnu !!!emotionemotionemotion Liidz pat šim briidim NAV nekas vairaak paraadiits par Ekoparka zaalienaa iestumtu luuzniemotionemotionemotion Redzot ka ar pi*djož par Indiju un Indoneeziju un Austraaliju Toliks netiks cauri,steigšus tika izdomaata peedeejaa"TICAMAA" versija-AAE.emotionemotionemotion jo investoriem tak nedriikst teikt ka projekts ir izgaazies.Viss ko Toļa saviem pieluudzeejiem pasniedz ir TOTAALAAKIE MELI un jaabuut PILNIIGAM ĀPSIM noticeet ka AAE buuvee TIEŠI Skaivej.Taa jau taisiijaas buuveet Mogilevaa,Jekaterinburgaa,Sanbernardino,Itaalijaa utt.Taisiijaas un Aiztaisijaasemotionemotionemotion Esmu 1000% paarliecinaats ka NEBUUS nekaadi AAE,nekaads ICO jajau saits JOPROJAAM !!! ir V razrabotkeemotionemotionemotion un nesapnosim par IPO un dividendeememotion NEBIJA, NAV UN NEBŪS !!! Teema sleegtaemotion

1 0 atbildēt

Mēsls !

1 0 atbildēt

Būs scenārijs līdzīgs kā ar Indiju.Visi safanojās,pat vietējā prese rakstija ka nu tik būs un......beigās ČUŠ.Tas ko Toļa tur video muld par Skypod ieviešanu Dubajā 2021.gadā ir ar pirkstu mākoņos rakstīts jo .....pats galvenais ir tas ka tāds SKYPOD jau nav parādīts arābijā maucot uz 150 km/h.tā ka GURU kā ierasts uzdod sev vēlamo par esošo.

1 0 atbildēt
https://twitter.com/RTA_Dubai     Lūk TEV adrese RTA tviterim kurā bezšaubām NAV ne slejas par SW taa kaa KIRICENKO intervjuu ir FAKE
1 0 atbildēt
Visa Sw piedaavaataa produkcija uz doto briidi nemaksaa neko un varu dereet ka arii nemaksaas.
1 0 atbildēt

скорее всего, уже создано новое юридическое лицо для работы в ОАЭ. И по законам этой страны, скорее всего, доля SkyWay в этом юр.лице менее 50%.

1 0 atbildēt

HUYWAY

1 0 atbildēt

Man allažiņ paticis tomēr stāvēt ar abām kājām uz zemes. 

Tā sacīt jāsaka, jo zemāk kāpsi, jo mazāks gabals jākrīt un kritiens mazāk sāpīgs!

2 1 atbildēt

These are really great promises, but unreal. They will never enter the stock market, and if they do, they will undoubtedly fail to fulfill their obligations. Otherwise, they would bankrupt. Just simple math. 100,000 people are registered, and each invests $ 4,000. SkyWay will earn $ 400 million. 50% of this amount is split into a pyramid, among partners (to motivate them to attract the others to join this project), some SkyWay money will undoubtedly be spent on the construction of the EkoTechnoPark in Belarus, etc. But if a company enters the stock market, it will have to buy from 100,000 people precisely 100 billion shares. And because they guarantee you to buy one share for $ 1, count it out. Where does SkyWay receive $ 100 billion?

ASTRAALI IZLASI !!!

1 0 atbildēt

«Komsomoļskaja pravda» ir putina un viņa sabiedroto oligarhu produkts. Nedríkst uzticéties tádam smirdígam médijam. emotion 

Case closed. Visiem paldies emotion 

1 0 atbildēt

Sveiki troļōtāji!emotion Skatos ka vecais bazars turpinās jau kuro sēriju par tēmu " Juņicka neispējamā misija!emotion "

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »