local-stats-pixel fb-conv-api

Jauns pētījums atklāj, ka pēc nāves cilvēks mēdz kustēties vairāk nekā gadu11

317 1

Pēc jaunākajiem pētījumiem tapa zināms, mirušie neatpūšās mierā. Vairāk nekā gadu pēc nāves ķermenis turpina kustēties un šis varētu būt svarīgs atklājums kriminālistikā.

317 1 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Es, kapā gulēdams, pidirallā, pidirallā,

Spļauj griestos svilpodams, pidi ridi ridi rallallā.

20 0 atbildēt

Tāpēc es savu ķermeni kremēšu!

12 0 atbildēt

Murgs - no sērijas ''britu zinātnieki izpētijuši'' Kam to vajag? Protams, lai dabūtu grantus, var pētīt Saules plkankumu ietemi uz gurķu pumpu skaitu vai mazizgītotus ļautiņus, kas ''KAD'' no ''KA''  un astronomiju no astroloģijas nespēj atšķīrt - biedēt ar ''globālo sasilšanu'', lai saraustu miljardus! Klimats mainās - nu un? Tā bija un būs! Grenlande - zaļā zeme - vikingu laikā tur vīnogas auga - augs atkal! Man skolā teica, ka pēc 50 gadiem nafta beigsies. Nafta beigusies? tad bija skābie lieti - ozona caurumi - pēdējais hīts - ledus laikmets! Viens vulkkāns izverd vairāk gāzes kā spējam piebezdēt! Par klimatu - visas pretenzijas Saulei! Plastmasa, atkritumi - ista probl'ema!

10 2 atbildēt
Neapskaužams darbs bet zinātnes vārdā...!
7 0 atbildēt

labs darbiņš  emotion 

tagad zināsim, kas kā notiek  emotion 

4 0 atbildēt

Domājams, ka šāds moments varētu būt kā medusmaize potenciālo slepkavu advokātiem.

- Sak, cietušais gan nomira pats, gan arī pēc nāves pats sev ar cirvi piecās vietās gavaskausu pāršķēla, jo, redz, miroņiem esot tieksme pēc nāves kustēties un pārvietoties..  emotion 

3 0 atbildēt

Cilvēks, kā jebkurš organisms, kurš vairš nespēj atjaunoties sapūst, precīzu laiku nāves fakta laiku var noteikt pēc kukaiņiem un to kāpuriem, kas ēd līķi.

2 0 atbildēt

Forši, galvenais, lai tajā kastē pietiek vieta kustēties.

2 0 atbildēt

ar ko gan šī kustēšanās var palīdzēt kriminālistikā? Ja tur kaut kas kustās, tad tas ir +/- pāris milimetri uz kādu pusi. Tad jau tārpi pastāsta vairāk, nekā šis  emotion 

2 0 atbildēt

un tad kad tu nomirsi pa tavam rizham spalvam lodas tarpi lielam galvam

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt