local-stats-pixel fb-conv-api

7 teorijas par dzīvības rašanos44

354 0

Ja ticēt zinātnei, tad dzīvība uz Zemes ir radusies kaut kur pirms 3 miljardiem gadu un ir notikusi nepārtraukta tās evolūcija, bet kā gan tas kļuva vispār iespējams, kā dzīvība vispār aizsākās uz Zemes? To var izskaidrot ar dievišķo iejaukšanos, tomēr jautājums par dzīvības rašanos ir drīzāk mēģinājums saprast, kā dzīvība vispār funkcionē.

354 0 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Tas, ka zinātniekiem ir definīcija, nenozīmē, ka tas tā tiešām ir. Tas, ka kaut kam ikdienišķam nav definīcijas, vēl nav nekas šokējošs. Drīzāk šokējošs ir tas, ka visa mūsu zinātne balstās uz pieņēmumiem. Tas gan nenozīmē, ka viss ir slikti un nekam nevar ticēt.

6 0 atbildēt

" Iespējams, ja mēs spēsim atbildēt uz šo jautājumu, kā ir radusies dzīvība, mēs varēsim arī veiksmīgāk meklēt dzīvību citur kosmosā "

Šī vieta man nav saprotama?

Pirmkārt, vai uz Zemes ir nepietiekami daudz 'dzīvības', ka to vēl ir jāmeklē kosmosā?

Otrkārt, ja nu mēs tur atradīsim kādu amēbu - ko, baigi jautri pačalosim ar to par filozofiju? Un ja nepaveiksies, un atradīsim 'dzīvību', kurai mēs šķitīsim kā amēbas - daudz laimes neiemantosim!

Uzpūtīs mums kādu spreju, kā mēs mušām, un - viss.

6 0 atbildēt

"Dzīvība tika ievazāta no kosmosa"

Tas varētu tā būt, jo kad aprīlī atgriežos uz ziemu pamestajā vasarnīcā - tur no mitruma un pamestības jau ir iemetusies dzīvība, kas izskatās pēc pelējuma! emotion

5 0 atbildēt

Ja var ticēt zinātnei - un tad seko 7 pilnīgi dažādi un pretēji viedokļi par to kā kaut kas varētu būt noticis. Tā vietā, lai godīgi pateiktu, ka mēs neko nezinām.. un tie 3 miljardi gadu ir vēl smieklīgāki.  emotion Viss kā pasaku filmās..

4 0 atbildēt

"Dzīvības molekulas satikās mālā" 

- Kaut kur ir dzirdēts, ka Dievs uztaisīja pirmo cilvēku nomāliem emotion

3 0 atbildēt

😀

Dzīvību uz Zemes radīja saprāts!

Tas ir process, kas pavisam noteikti nav nejaušs un ir labi pārdomāts.

Ar Dievu manai teorijai nav nekāds skars.

Saprāts, tas nenozīmē - dzīvu būtni. Tas varētu būt arī ārpus ķermeņa esošs prāts. Līdzīgi, kā eksistē neironu tīkls.

2 0 atbildēt

Un vispār dizozauri eksistē joprojām, jo visi, tos ko šobrīd atrod, ir plakainai zemei otrā pusē dzīvojošo dinozauru kapiņi, kur tos ierakuši citi dinazauri.. - tā lūk..  emotion 

2 0 atbildēt

Raksts labs , plus pelnits !  emotion 

Tikai es vairak sliecos ticet kosmosa " sergai " ! Zemes gudrie prati jau no alķimiķu laikiem ir centušies iegut dzivibu ! Karsejuši seru un piķi stikla kolbas un tvaicejuši malu ar dzivsudrabu ! NEKĀ ! Nesanak pat vienkaršu amebu iegut ! 

Taka dziviba drizak ir sakusies kaut kur tur kosmosa dziles un šurp atceļojusi ar meteoritu vai kautkadam kosmosa zondem ! 

5 3 atbildēt

Interesants raksts 👍

1 0 atbildēt

Maks37 ja godigi - Tu mani biedē !  emotion 

Un kas Tev teica ka kosmosa nav iespejama vieta kur eksiste šadi elementi ? Zvaidžņu kodolos , vai elektriskajos miglajos ! ? Kurš teica ka gravitacijas vetras centros un magnetisko lauku piltuves , neveidojas jauni elementi ? 

Tu mēri kosmosu ar cilveka pieņemtajiem mēriem ! Metriem , sekundem , un elektronu limeņiem ! Butibā - Tu zinot savas kabatas saturu - centies spriest par Magelana miglaju ! 

Ķimiskie , fiziskie , matrealie un nematrealie likumi - cilvekiem zinamie - darbojas tikai vienigi apstakļos , ko cilveki zin ! 

1 0 atbildēt

Piemēram  MC  115    Mewndeļejevs  paredzēja  jau pirms 200 gadiem!!!      Jo  citu  atomu skaitļu  viņa tabulā  neeksistē...tikai pirms 200  gadiem Mendeļejevs  nevarēja zināt, ka  kautkādi   zinātnieki   tādu  elementu   atradīs labaratorijā   uz 10 sekundēm!!!!          Mazais  Muļķi, kad Mendeļejevs  ķimisko elementu tabulu  taisīja, viņš tajā  laikā  pat nezināja  kas ir   Radons   savā tabulā RD  ....Viņš zināja ka    elektrons  aptver  k-kādu  lauku........   radioaktīvais elements Mendelejevejam vispār    neeksistēja..Mendeļejeva laikos   radioaktivi bija   ar  muti  dirst  pretim   augstakiem  pasniedzējiem!!         Bet  džeks izgudroja   elementu fizisko  tabulu, un sakārtoja    elementus   pēc secības, ......   Piemēram Mendeļejeva  tabulā  vel ir vietas elementiem, ne tikai Moskavijam  115....    bet visi šier elementi  ir  tikai tādi   labaratorijās   uz īsu mirkli  radāmi....      

1 0 atbildēt

Klau Tu nesi biku zem gradiem ?  emotion 

Tads divains saraustits runas veids ! 

Ak ši divaina nibiru ! Nabadzite ka viņa slepjas no cilveku ziņkaribas ! Tad pilnigi un galigi neatstaro gaismu , ta ielien saulites otra puse ! Un precizi ietur zemes rotešanas atrumu ap sauli ! 

Pag habls ir habls , paredzet talajam kosmosam ! A ko ta musu mazie sputņiki - ari neredz ? Un infrasarkanajos staros ! Un rengenstaros ari ne ! Un mēnnes zondes ari neredz ! ? 

Nu redz - kautka divaini ! To kas notiek miljoniem gaismas gadu talā kosmosa , mes zinam ! Bet kur palikusi planeta tepat musu saulites sistema ( zem degungala ) - nezinam !  emotion 

Lai no zemes , sputņikiem , zondem neredzetu " kluci kas lielaks par autobusu "  !  Šim " klucim " jaievero maziņš noteikums ! Viņam jalido precizi taja paša atruma un precizi pa to pašu trajektoriju ka lido mēnes ! Un pietam ļoti ļoti tuvu mēnes virsmai !  emotion 

1 0 atbildēt

Teorija par dzirksteli-zibensspērienu varētu būt  patiess .Jo ja nemaldos  k- kādi zinātnieki labaratorijā  esot aminoskābes paraugus  ieguvuši eksperimentā kad no neorganiskās vielas  ieguva organisku vielu..kaut ko līdzīgu aminoskābei.... bet protams uz niecīgu laika mirkli   Zibens spēriens nav atmetama teorija par dzīvības rašanās momentu!!!   

1 0 atbildēt

Ļoti labs treniņš zinātniski-fantastisko romānu rakstīšanai,turpini dēls tādāgarā.

1 0 atbildēt

Labs raksts. Tikai salīdzinoši maz skatījumu un 'Like'

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt