local-stats-pixel fb-conv-api

spoki.lv ceertamaakaas egliites !!249

541 66

te wienu briidi visiem bij panesies taisiit pievilciigaako spoku topus utt.. tas nu taakaa ir kaadu laiku aprimis.. bet atcereejos, ka es kaadam teicu, ka topos wiss galiigi nepareizi(kaa jau meedzu to dariit) un man pateica, lai es pats uztaisu savu topu.. tad nu ir pagaajis labs laicinjsh, un es shon seedu maajaas, taa iisti naw ko dariit, un atcereejos sho gadiijumu un izdomaaju- kaapeec gan ne??

 

rakaajos spoku arhiivos, un mekleeju ceertamaakaas egliites.. taa nu uzduuros 10 jaukaam daamaam.. :) taakaa bildes ir publiski pieejamas visiem, es domaaju, ka te, publiceet rakstaa arii nebuutu nekaads greeks.. tad nu luudzu- Shtekera ceertamaako egliishu tops! :)

 

tops gan nav pakaartots pa vietaam, jo nevaru iisti izlemt, kura ceertamaaka, kura ne tik,. taapeec visaam doshu pirmo vietu.. :)

Reklāma
Reklāma
Reklāma
541 66 249 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://spoki.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 249

0/2000

Skolnieka sapņi! Neizvēlīgs esi!

6 0 atbildēt

Es tā cerēju,ka es arī tikšu :( :D (Ākstos)

8 2 atbildēt

atbildot uz Jēziņš komentāru " Es teiktu ka visas vinjas ir smukas, skaistas... " tieshi taadeelj wisas ir pirmajaas wietaas, jo buutu diezgan primitiivi sadaliit kura pirmaa, kura desmitaa..

7 1 atbildēt
dea avatarsdea

atbildot uz offlinedown komentāru " pec shi raxta turmak tevi jauzruna  cer... " grr.! Beidz izdomāt man stulbas iesaukas. ! :/

6 0 atbildēt

tagad no kadas meitenes kas nav topa jagaida raksts par certamo puisišu topu! :D

6 0 atbildēt

es arii gribeju buut topaa... =/ :D

6 0 atbildēt

neteikšu ka šie topi patīk, jo nekad nesakritīs ar citu domām.. katram gaume ir sava !

6 0 atbildēt

kas tas par sviestu?? :D:D

6 0 atbildēt

Pašas vainīgas, kurš idiots liek spoki.lv savas īzstās bildes... :D

8 2 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " taa saka tikai negliiti cilveeki.. :) "

acimredzot tev vel nav bijusi pieredze ar kadu kopa dzivot :) nekas, ganjau izbaudisi 

P.S. atbilde gan kaa bernudarzaa 

piekam, katram ir savs skaistuma etalons   

6 1 atbildēt

Jādabūk kkur sev jaunākas bildes un jāmaģēni pārciest spokotāju kritiku (mēģināšu uztvert veselīgi) :D

5 0 atbildēt

RAWRN

5 0 atbildēt

atbildot uz jauki komentāru " Nesapratu, kur es izteicu kādu subjektīvu v... " "Vispār tā sakarība ir tāda, ka jo dumjāks cilvēks, jo vairāk satraucas par ārišķībām, kurās kā likums savu subjektīvo patiku ņem par etalonu."

 

No kā izriet tā sakarība, Freida kungs/dze?

5 0 atbildēt

Nu nice, ko lai tur piebilst :)

5 0 atbildēt

Elenyte un Zany dikti skaistas meitenes. dabīgas un nesamālētas. ļoti gaumīgi :)

7 2 atbildēt

atbildot uz jauki komentāru " Pirmkārt, ja es kādu citēju, tad to es rakst... " Tad viens trešklasnieks, kurš reizrēķinu tabulā ātrāk spēj aprēķināt cipariņus ir ātrdarbīgāks, nevis gudrāks. Labi, saimnieciskajai dzīvei vēl vajag rindu ar profesionālo žargonu. Datorprogrammas labi spēj modelēt situācijas, izmantojot izejošos un arī nepilnīgos datus. Viņiem iracionāli secinājumi nav jāpieņem. Viņi apstrādā tikai informāciju. Tāpat arī gudrs cilvēks iztiek bez iracionalitātēm, kas , savukārt, ir tiešais ceļš uz to pašu informācijas apstrādi. Tikai dators ir sauss, bet cilvēks radošs. Bet tas pilnībā neatbild uz jautājumu, kurš gudrāks, jo smadzeņu potenciāls ir pavisam kas cits.

 

No Tava vērtējuma par subjektīvu un objektīvu nepieciešama tikai viena lieta. Dieva zīmoga uz vārda objektīvs un uz jebkura tāda fakta. Tam ir jābūt apstiprinātam augstākās instancēs, lai cilvēkiem būtu saistošs. Es neticu Globālai Sasilšanai... Nekas vēl nav pierādīts, bet likumus pieņem. Arī Einšteina E=mc2 daudzi par objektīvu uzskata, lai gan parādās arī tur robi. Kas ir pierādāms un kas saistošs šajā gadījumā? Kurš apstiprina autentiskumu? Ja jau intelektu precīzi vēl nevar nomērīt un cilvēka smadzeņu potenciāls ir lielāks kā datoram, tad kāpēc jau uzreiz likt punktu visam un teikt, ka intelekts ir objektīvs mērs un cilvēks ir gudrāks par datoru. Gudrība ir cilvēka izdomāts salīdzinājuma mērs ar tur iepītiem filozofiskiem pamatojumiem.

Par Tavām pēdējām divām rindkopām. Ētika ir subjektīva zinātne, kas mēģina apgāzt dabas likumus. Tāpat kā tieši tie paši pipari definēja vārdu "gudrība" , tā arī tagad definē, kā "pareizi dzīvot"... Un re, kā. Karojam, attīstamies. Nogalinam, uzzinām ko jaunu. Testējam lietas uz dzīvniekiem. Attīstīties var arī dirsu urbinot un sēžot dubļos, bet runāt garīgas lietas, gluži kā jamaikiešu regeji , kad sakurījušies zāli. Un es nezinu vai datora izveide ir visu būtņu interesēs. Stipri to apšaubu. Saliekot visu pasauļu būtņu intereses un pieliekot tās pie cilvēka interesēm un, pasakot, ka viss notiek pareizi, tiks apstiprināts vēlreiz apgalvojums, ka cilvēks ir radības kronis un viņam viss ir pie kājas... Un to pašu modelē ētika. Izdomāt likumus, ko attiecināt uz citiem.

5 0 atbildēt

Nu varēji pacensties un uzrakstīt ar garumzīmēm! sewi, wairaak, gjiimiiti, skukjeens vienkarši kaitinoši tādus vādrus lasīt.

5 0 atbildēt

7  eglites nepatika :)

5 0 atbildēt

Heh, labs raksts, Šteker! ;d

Jāizcērt viss mežs!

5 0 atbildēt

Lasiju raxtu "meitenes pieprasa asinis" un uzklikšķināju uz šo linku. Da meitenes ko ņemat galvā šādu neveixminieku, spoguļzīdēju dročītāju... Skaistas meitenes šeit saliktas... puikam skauda

7 2 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »