local-stats-pixel fb-conv-api

spoki.lv ceertamaakaas egliites !!249

541 66

te wienu briidi visiem bij panesies taisiit pievilciigaako spoku topus utt.. tas nu taakaa ir kaadu laiku aprimis.. bet atcereejos, ka es kaadam teicu, ka topos wiss galiigi nepareizi(kaa jau meedzu to dariit) un man pateica, lai es pats uztaisu savu topu.. tad nu ir pagaajis labs laicinjsh, un es shon seedu maajaas, taa iisti naw ko dariit, un atcereejos sho gadiijumu un izdomaaju- kaapeec gan ne??

 

rakaajos spoku arhiivos, un mekleeju ceertamaakaas egliites.. taa nu uzduuros 10 jaukaam daamaam.. :) taakaa bildes ir publiski pieejamas visiem, es domaaju, ka te, publiceet rakstaa arii nebuutu nekaads greeks.. tad nu luudzu- Shtekera ceertamaako egliishu tops! :)

 

tops gan nav pakaartots pa vietaam, jo nevaru iisti izlemt, kura ceertamaaka, kura ne tik,. taapeec visaam doshu pirmo vietu.. :)

Reklāma
Reklāma
Reklāma
541 66 249 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://spoki.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 249

0/2000

atbildot uz jauki komentāru " "Tātad Kasparovs nav gudrs, " Kasparovs ir... " Jebkurā? Šahā taču zaudēja xD Tu teiksi, ka esi gudrāks par Einšteinu, jo Tu nezini fizikas formulas, bet proti uzmest salto, salikt pieturzīmes, pastāstīt, kā rodas bērni, kādi burgeri garšo Lebronam Džeimsam? Nu ja, Tu esi daudzveidīgs. Prieks vienk. Tas pofig, ka viņš Tevi izvizina kā mazo fizikas jautājumos. Tu , redz, proti vairāk. Nu ar Tevi, mīļais down, ir skaidrs, ko iesākt. Vajag bliezt pēc absolūtisma metodes pretī.

Tāpēc, ka zaudēt ir muļķīgi pēc Tavas absolūtisma "Jā/Nē"metodes. Ja teiksi, ka zaudēt atsevišķos gadījumos nav muļķīgi, tad aiziesi uz manu komentāru, kur es saku, ka gudriem patīk smukās un dumjās. Jo tas arī ir atkarīgs no apstākļiem.

Tu izsakies nesaprotami citiem. Tātad tas neliecina par gudrību. Es Tev tāpat likšu pretim, ok?

Pamato tautoloģiju. Kur ir rakstīts, ka ģenētiski kodēta iezimtība beznosacījuma refleksi  (laktozes, kakao produktu nepanesamība un alerģijas) ir tautoloģija? Gaidu izklāstu. Nez vai ar 3 teikumiem pietiks...

 

Es nerunāju par statistiku. Es runāju par tiem, kam aptumšojas prāts no statistikas un ka tie to uztver par skaistumu. Tad vārdam "skaists" ir otra nozīme. Kādam patiks pupi, citam patiks tāpēc, ka visiem patīk. Neviens nemācēs pateikt, kāpēc. Kurš stulbs?

 

Tev patīk veselīgi cilvēki? Tā, subjektīvi? Pēc izskata. Malacis... Es vairāk neko neteikšu

9 0 atbildēt

atbildot uz ediks komentāru " blagj kas pa kroplem.. * nahuj... kas visi ... " Zomg par * vēl tā tā, bet līdz kādam līmenim jānolaižās, lai dzertu 2l Optimas alus, Nesātu kopā ādas kurpes ar sporta biksēm etc.

Jā, valodas lietojums liecina daudz..

Emo (atšķirībā no urlām) nesēz anonīmi un nekomentē visu, kas nepatīk..

9 0 atbildēt

atbildot uz jauki komentāru " Tava galviņa vairāk par vienu teikumu nespēj... " "Gudrs cilvēks saprot, ka cilvēks ir jāvērtē pēc tā intelekta, nevis pēc ārišķībām"

Vēlreiz, kur tā ir teikts, ka gudram tā jādara? No kurienes vispār tādas dogmas? Tu te salīdzini objektīvismu un subjektīvismu - kāda velna pēc Tu runā par "gudru"un "stulbu" , jo tie pāri nav identiski tas pats, kas otri. Vieni apzīmē skatījumu uz pasauli, otri intelekta līmeni. Un gudrs var skatīties uz pasauli tikai subjektīvi... ja viņš tā vēlas, bet viņš var neielaisties strīdos un pateikt, ka par gaumi nestrīdas. Tak što... līdzini visus tālāk gar zemi.

8 0 atbildēt

atbildot uz TukiTuki komentāru " Tā ir prezidentes īsta bilde? Šķiet, esmu viņ... " Jaa man arii tapat liekas! Domaju kautkur redzeeta.... izradaas ka pornjokos :D  

8 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Tu tak zāli pīpē, Tev pohuj, cik gadu, Tu b... " ko tu ar to gribeeji teikt profesor?  

8 0 atbildēt

atbildot uz KingOfTheSpokiLand komentāru " es tacu nesaku, ka skaistums nav svarigs &nb... "

lady79 ir domaata tieshi tev, ieksheeji gribosha, mezhoniiga draazeeja, bet no aarpuses... bet tas jau pox, jo viss ir iekshaas :D  

8 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " skaitsums naw swariigs, swariigs ir iekshee... "

es tacu nesaku, ka skaistums nav svarigs  , es tikai saku, ka katram ir savs skaistuma etalons un kad tu padzivosi paris gadus ar kadu kopa, tad tu sapratisi, kas ir svarigak, lieli pupi, skaista seja, vai labs raksturs ... un tici man, seit nav nekada sakara ar glitiem vai beglitiem cilvekiem... tas par to, ka ta saka tikai negliti cilveki, ir tikai tautas iegajies stulbs stereotips ...   

8 0 atbildēt

atbildot uz jauki komentāru " Bilžu sakarā varu vienīgi piebilst, ka pēdē... "

Ko tu tur muldi par tiem metāla gabaliem! Tu pats šajā gadījumā esi subjektīvs, tātad pēc tevis paša izteiktās murgainās teorijas muļķis. :D

8 0 atbildēt

atbildot uz jauki komentāru " Nu ja, es jau saku, ka šī kultūra ir muļķīg... " Tad jau laikam tu mums būsi rasists gadījies. Āfrikā tautas ar mežonīgiem riņķiem visur, kur var tik ielikt esi redzējis? Viņi caurumo sevi vēl vairāk.

Eh, viens no 3:

1. Vai nu tev solārijā smadzenes izžuvušas;

2. Vai nu 2l aliņus esi pārdzēries;

3. Vai nu arī tevi Cs-ā salika kāds tā pamatīgi, ka tu te tagad vāries.

8 0 atbildēt

Tas gan ir viena cilvēka viedoklis, ir saprotams, ka būs arī 86 cilvēki, kuriem viedoklis būs pilnīgi citādāks.... es gan nezinu,  vai ir jāraud vai jāpriecājas tagad.

bet nu jā, ir diezgan smieklīgi palasīt, ka esmu mauka, *, pok*ns un tā tālāk

8 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz House MD komentāru " Viņš jau automātiski zina, ka viņas vecāki ... " ļaus tak, tikai pa priekšu būs jāprec :))

8 0 atbildēt

Gaumes lieta, savi 14-16 gadi jau šīm ir. Mode arī tāda pati kā pārējām 70 000, kuras pa ielu staigā. Paies gadi pieci un tad atjauno šo topu, ar tām pašām modelēm.

8 0 atbildēt
dea avatarsdea

atbildot uz shtekers komentāru " wari teikt paldies, wari teikt ej kaarties.... " Protams, es saprotu, ka tas nav nekāds "ļaunais nodoms" :D

Bet vienalga, uzskatu, ka nav pārāk tīkams izteiciens.

8 0 atbildēt

Pasas, vainigas nihuj likt savas istas bildes  neta pa labi,pa kreisi !

Sis bildes ira pieejamas ,jebkuram cilvekam un vins ar vinam var darit ko grib, un pec likuma PILNIBA neka neparkapj. Jo pats esi  vinas publiskojis emotion

8 0 atbildēt

Komentāri kaut kāds murgs, ka pat lasīt pretīgi. puse debīli nodirsēji savākušies otra puse nogribējušies retardēti pedolāči, un tas tiešām ir pretīgi. un meitenes par cērtamām ''eglītēm'' saukt ir mazliet vulgāri, ne visiem tas patīk.

11 3 atbildēt

atbildot uz jauki komentāru " Es atvainojos, tu esi debīls? Es tev jau 4 r... " Kas tad ir gudrs? Kā, piemēram, ka , Kasparovs zaudē Deep Blue datoram. Zaudējums taču ir muļķīgs, vai ne? Tātad Kasparovs nav gudrs, jo nespēja rīkoties gudri, bet izrīkojās negudri. Tātad muļķis. Ak vai...

Tātad, ja viņam nav jādraudzējas ar "pēc viņa subjektīvās gaumes neglītiem cilvēkiem" , tātad "viņš var draudzēties  ar "pēc savas subjektīvās gaumes glītiem "cilvēkiem. Fair enough? Bet tātad atkal muļķis. Nu, lai nesistu Tev stipri, pateikšu, ka uz pusi tikai.

Tev pārāk daudz tekstā ir "nezinu" un "nesaprotu". Tas nekādīgi neattiecas uz "gudro" tipu. Vai arī Tu sevi postulē kā piesardzīgo un vēso, nevis karstasinīgo muļķi... Lai gan man pie kājas. Es vēl lamu vārdus nesāku lietot. Tu gan norāvies, aizkaitināmais, down.

Man saldējums ir garšīgāks par šokolādi, jo mans ķermenis necieš kakao izstrādājumus. Un tas attiecīgi reaģē. Tāpēc barā es teikšu, ka man šokolāde negaršo - un tā arī ir. Es varbūt pats neapzinos, kāpēc, bet re kā... paprovēju balto šokolādi un biju starā.

Par to "skaistu" ... Atkal no kādas Hārvards definīcijas paņēmi, vai psiholoģijas etalonus mēģini iespiest kulinārijā? Metodoloģiskā saprašana - nulle. Tik bliež ar savām definīcijām. "Skaists" varbūt skaitās arī tāds, kas pēc daudzu cilvēku patikas ir radies? Bet paliek tikai apvalks "skaists" garā vājajiem, kuri spiesti fanot par Mailiju Sairusu, jo MAXIM topos viņa ir augstu... Un tālākais mans apgalvojums tiešām absolūti negāja pretrunā ne ar ko. Tu tikai mīz tālāk iet. Aprauj pie definīcijas un jakobi uzvarēji.

Saki, nepatīk pīrsings? Pastāsti, kas Tev patīk.

8 0 atbildēt

atbildot uz 1ahmeds komentāru " Tur kadai ir ari vairak par 16. gadiem ??? " Lienei ir 18,ja nemaldos.. ;D

7 0 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Tad viens trešklasnieks, kurš reizrēķinu ta... " smadzenes nav pārcepušās no tādas drukāšanas? nerunājot jau par pirkstiem :D

8 1 atbildēt

 

atbildot uz shtekers komentāru " atbildot uz Yeller komentāru " Es tā cerēju,k... " O jā,esmu tik šausmīgi briesmīga,bail pat pie spoguļa pieiet,ne?

7 0 atbildēt

atbildot uz sawluxz komentāru " em. man būtu jāsaka paldies, ka tiku iekļauta... " wari teikt paldies, wari teikt ej kaarties.. :) topaa tu esi, un wari buut glaimota, ka tu te daudziem liecies sipmaatiski pievilciiga.. ;) jebkuraa gadijumaa''ceertama egliite'' naw domaats nekas apkaunojosh..

7 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »