local-stats-pixel fb-conv-api

spoki.lv ceertamaakaas egliites !!249

541 66

te wienu briidi visiem bij panesies taisiit pievilciigaako spoku topus utt.. tas nu taakaa ir kaadu laiku aprimis.. bet atcereejos, ka es kaadam teicu, ka topos wiss galiigi nepareizi(kaa jau meedzu to dariit) un man pateica, lai es pats uztaisu savu topu.. tad nu ir pagaajis labs laicinjsh, un es shon seedu maajaas, taa iisti naw ko dariit, un atcereejos sho gadiijumu un izdomaaju- kaapeec gan ne??

 

rakaajos spoku arhiivos, un mekleeju ceertamaakaas egliites.. taa nu uzduuros 10 jaukaam daamaam.. :) taakaa bildes ir publiski pieejamas visiem, es domaaju, ka te, publiceet rakstaa arii nebuutu nekaads greeks.. tad nu luudzu- Shtekera ceertamaako egliishu tops! :)

 

tops gan nav pakaartots pa vietaam, jo nevaru iisti izlemt, kura ceertamaaka, kura ne tik,. taapeec visaam doshu pirmo vietu.. :)

Reklāma
Reklāma
Reklāma
541 66 249 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://spoki.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 249

0/2000

atbildot uz Ķieģelis komentāru " Es tev iedotu 1000 plusus! :) " Pietiks ar to pašu 1:D

7 0 atbildēt

atbildot uz Jecis komentāru " Kādā sakarā te ir Prezidente? " Es tev iedotu 1000 plusus! :)

7 0 atbildēt

atbildot uz sawluxz komentāru " em. man būtu jāsaka paldies, ka tiku iekļauta... " wari teikt paldies, wari teikt ej kaarties.. :) topaa tu esi, un wari buut glaimota, ka tu te daudziem liecies sipmaatiski pievilciiga.. ;) jebkuraa gadijumaa''ceertama egliite'' naw domaats nekas apkaunojosh..

7 0 atbildēt

Tu yeller neesi ielicis

8 1 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Tad viens trešklasnieks, kurš reizrēķinu ta... " smadzenes nav pārcepušās no tādas drukāšanas? nerunājot jau par pirkstiem :D

8 1 atbildēt

 

atbildot uz shtekers komentāru " atbildot uz Yeller komentāru " Es tā cerēju,k... " O jā,esmu tik šausmīgi briesmīga,bail pat pie spoguļa pieiet,ne?

7 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " tu esi redzeejis winju?? winja ir resna un ... " Abi divi, ar Hausiju dabūsiet bietē no viņas, par šitādiem tekstiem... :D :D

7 0 atbildēt

oi kaadas kaisliibas :D

7 0 atbildēt

atbildot uz Miegamicis komentāru " Ja šis būtu glītāko kāju tops, es noteikti ar... " es nemaz par to arii neshaubos.. :)

7 0 atbildēt

atbildot uz 1ahmeds komentāru " Tur kadai ir ari vairak par 16. gadiem ??? " Lienei ir 18,ja nemaldos.. ;D

7 0 atbildēt

atbildot uz jauki komentāru " "Es esmu vienkārši izglītots cilvēks, kam ir... "

Nē, vecīt, tas nozīmē ka tu esi arī konservatīvs, bet mēs parējie arī izglītoti un ar morāli.:D  

6 0 atbildēt

1,7 un 4.... pirmās trīs vietas manā skatījumā. 

6 0 atbildēt

es arii gribeju buut topaa... =/ :D

6 0 atbildēt

neteikšu ka šie topi patīk, jo nekad nesakritīs ar citu domām.. katram gaume ir sava !

6 0 atbildēt

atbildot uz jauki komentāru " "Vēlreiz, kur tā ir teikts, ka gudram tā jād... " Es tev jau 3 reizi prasu, no kā tādi spriedumi? Kāpēc dumjš cilvēks tā darīs... Ir tabula ar gudrības (kas nav tikai intelekts) saistību ar Playboy žurnāla pircējiem, kas pat arī neatbilst Taviem nosacījumiem. Kur ir tā korelācija, kas nosaka, kuri faktori ietekmē subjektīvismu? Varbūt to ietekmē audzināšana,vide, pieredze? Tad cilvēks, kurš spēs pamatot gaumi (kaut vai, ja viņam izskats ir galvenais) ,būs dumjš? Bet tā ir viņa izvēle. Priekš kam diplomātam vajag neglītu kroksi mājās, ar kuru diskutēt par Garija Kasparova šaha mačiem, ja vienīgais, ko viņš grib, ir atpūsties no sava darba ar smukulīti un būt izklaidīgākam... patīksmināties par savu IQ pārākumu. Tātad viņš ir dumjš? Vai vienkārši nežēlīgs? vai arī racionāls... Joprojām neredzu dogmu pamatojumus, tikai aizvainota cilvēka tekstus. It kā Tu neatbilstu tam subjektīvo viedoklim, kurš nez kāpēc ir vairākumā... Diez vai to vairs var saukt par subjektīvo.

6 0 atbildēt

shteker!Paldies tev!!! :D

6 0 atbildēt

atbildot uz cilveeks2 komentāru " Kāpēc nav lady79? " tu esi redzeejis winju?? winja ir resna un nemaz naw ceertama.. :D

6 0 atbildēt

Cērtama, necērtama, sūdīgi no jums malkas cirtēji ar neasu cirvi, ja to vien redzat.

6 0 atbildēt

Da desmit riktīgi vēzieni ar cirvi un šīs eglītes būtu nocirstas emotion

6 0 atbildēt

atbildot uz aWare komentāru " lady79 ir domaata tieshi tev, ieksheeji gr... " Un no ārpuses??? Nez kāpēc viņa skaistuma topā savas bildes nepiedāvāja. :D

Lai gan - 30+ gadi nav tas svaigākais gadījums. :D

P.s. Man vislabāk Laineris patika, uzreiz kā ieraudzīju tā OOOOO!!! Nau ne caca ne pokemōns. :D

Bet kopumā jā, visas ok. :D

6 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »