local-stats-pixel fb-conv-api

spoki.lv ceertamaakaas egliites !!249

541 66

te wienu briidi visiem bij panesies taisiit pievilciigaako spoku topus utt.. tas nu taakaa ir kaadu laiku aprimis.. bet atcereejos, ka es kaadam teicu, ka topos wiss galiigi nepareizi(kaa jau meedzu to dariit) un man pateica, lai es pats uztaisu savu topu.. tad nu ir pagaajis labs laicinjsh, un es shon seedu maajaas, taa iisti naw ko dariit, un atcereejos sho gadiijumu un izdomaaju- kaapeec gan ne??

 

rakaajos spoku arhiivos, un mekleeju ceertamaakaas egliites.. taa nu uzduuros 10 jaukaam daamaam.. :) taakaa bildes ir publiski pieejamas visiem, es domaaju, ka te, publiceet rakstaa arii nebuutu nekaads greeks.. tad nu luudzu- Shtekera ceertamaako egliishu tops! :)

 

tops gan nav pakaartots pa vietaam, jo nevaru iisti izlemt, kura ceertamaaka, kura ne tik,. taapeec visaam doshu pirmo vietu.. :)

Reklāma
Reklāma
Reklāma
541 66 249 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://spoki.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 249

0/2000

atbildot uz sawluxz komentāru " Protams, es saprotu, ka tas nav nekāds "ļau... " iespeejams, bet es piemeeram tikai priecaatos, ja tu uztaisiitu topu ar nosaukumu- lielaakie cirteeji, un es buutu tajaa.. :D

0 2 atbildēt

atbildot uz syde komentāru " Murr.. Zany.. Laineris .. Elentye. skaistas d... " hell yeah! (rock)

0 2 atbildēt

ew zajebis shteker paldies par rakstu++

1 3 atbildēt

atbildot uz KingOfTheSpokiLand komentāru " acimredzot tev vel nav bijusi pieredze ar ka... " skaitsums naw swariigs, swariigs ir ieksheejais skaistums?? taa tieshaam saka tikai negliiti cilveeki,, swariigaakais ir sejas skaistums, peec tam tad arii paareejais naak klaat..

5 8 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Ka Tev komatiņi, zaķīt, jāsaliek un jādodas... " Tu taads jefinsh arii dzivee esi?  

0 3 atbildēt

atbildot uz Yeller komentāru " Es tā cerēju,ka es arī tikšu :( :D (Ākstos) " baac, paskaties uz sawaam bikldeem.. :D tew nekad netikt taados topos.. :D

2 6 atbildēt

Ble lohs es tewi nositīsu jo tur ir manas Draudzenes bilde..  emotion Es tewi atradisu nositīšu pasaki kā spoki.lv atrast un tad parunāsim.. emotion

5 9 atbildēt

atbildot uz House MD komentāru " Kā Tu domā? Kā ir labāk? Būt jefiņam vai sm... " Man tava izglitotiba ir vnk pie dirsas! Man tavs jefinja viedoklis neintresee! Tu vari te man d*nstreet savu izglitibas liimeni cik gribi,  MAN tas pilniigi neintresee! Ejat labaak ar draugiem uz biblioteeku-kliist baumas ka ir atvesta jauna ziniibu graamata!!! Nenokavee pirdak!!!  

0 6 atbildēt
« 9  10  11  12  13 »