local-stats-pixel fb-conv-api

spriedums. publisks kauns!84

49 7

atceroties senaakos notikumus, kad manus raxtus dzeesa aaraa, jo neatbilda noteikumiem, un paskatoties labaakos rakstus, man galvaa wiena doma- ko pie joda te dara admini un redaktori?? vinji pashi nezin, kaadam jaabuut rakstam, wai vinji ir izcili stulbi?? shis nebij uzbrauciens wisiem,, dazhi iespeejams dara savu darbu.. (lai gan taa wiss neliekas)

 

shaadi raksti te ir regulaari, kuri netiek dzeesti aaraa, kaut gan ir pret visiem noteikumiem!  Admini aizmildinaas ar to, ka nav pamanijushii., vai tie ir vinjiem patikushi! te nu man jaajautaa- kaada suuda peec viens, kursh tev ir paticis, netiek dzeests aaraa, bet cits, kursh nepaticis, netiek dzeests?? kas te pa privileegjijaam?? noteikumi visiem ir vienaadi! tad luudzu cieniisim jacky noteikumus, un dzeesiisim shaada veida raxtus na**j aaraa!. lai nu taa buutu., .

te luuk, arii buus arii shodienas varonji..

http://www.spoki.lv/foto-izlases/Masinas-tira-tikai-mikstie/108805

http://www.spoki.lv/testi/Si-ir-visatraka-redzes-parbaude/108679

(linki vairs nav aktiivi, varat nespaidiit virsuu!)

jaa wel man admini teica- ka winjiem patiikot.. bet wai taadeelj te wiss jaapaarpludina ar raxtiem, kuros ir wiena bilde? redz, man iepatikaas bilde, kuru kaut kur ellee rataa ieraudziju, taapeec to publiceeshu te, adminiem patiks, neizdzeesiis, baigi labi!nekas, ka neatbilst nevienam noteikumam! buus jau labi.. ? atgaadinaashu jums- admini un redaktori--

Kā nevajag pievienot rakstus?
Atgādinām! Netiks publicēti raksti:

1. Kuri ir pretrunā ar LR likumdošanu vai satur pornogrāfiska rakstura attēlus.
2. Ja rakstā būs mazāk par trim attēliem (izņemot video, šādos rakstos ir jābūt vismaz vienam attēlam).
3. Ja rakstos ir sastopama jebkāda veida reklāma vai antireklāma.
4. Kuri ir nekvalitatīvi vai neatbilst portāla spoki.lv saturam.
5. Pārkopēti raksti no citiem Latvijas interneta resursiem.

luudzu pieweersham uzmaniibu otrajam noteikumam!

 

nu luuk, ko war panaakt, ja labi veelas,, peec neilga laika shos rakstus arii deaktivizeeja.. . paldies Jacky par sapratni! ko gan newareetu teikt par paareejiem adminiem un redaktooriem.. laikam jau jeega te no vinjiem nekaada lielaa naw.. bet laik kaa nhu tur buutu.. . .. ..  noveeleejums adminiem un redaktoriem- turpmaak sekojiet liidzi rakstiem, to atbilstiibai, un ja arii patiik nejeedziigs raksts ar wienu bildi, tomeer buutu jaadzeesh aaraa, ja neatbilst noteikumiem.. ;)

49 7 84 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 84

0/2000
epg avatarsepg

atbildot uz KinDzaDza komentāru " Par to jau es arī runāju - nekādas sazvēres... " es savukārt par šito joprojām runāju: "Redaktors (vai Admins, neatceros) piešķir medaļu "Dienas joks" par komentāru: "He he!" un "Šitas labais"." un netieku gudrs, jo tā arī neieraudzīju piemēru :)

0 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz KinDzaDza komentāru " Palasi rūpīgāk manu komentāru, un redzēsi, ... " es tomēr gribēju redzēt to - "He he!" un "Šitas labais" - nesagaidīju, vilšanās :)

0 0 atbildēt

Nu bet ir taadi, kas savu rakstu par origjinaalu sauc ar saviem aptuveni 100 vaardiem...un? Nedaudz offtopic, bet man ar shis tas nav saprotams, kapeec vakardienas negatiivie balsojumi par maniem rakstiem ir 3, bet konta izrakstaa par vakardienu, par maniem rakstiem man paraadaas miinus 9. Varbuut kaads man paskaidros? Nav jau daudz, bet tomeer ieviesiet skaidriibu, zinot, ka pie shii raksta gan jau kaads administrators apgrozas.

0 0 atbildēt

Es piss, jums deretu internetu atslegt, kas tu berns esi ka raudi par to ka tavus rakstus dzes ara? Tev cepumus vajag, ko tu ar tiem cepumiem darisi? Slimi cilveki jus te vairakums esat, kas cepjas par kkadiem rakstiem un cepumiem. no fun portala par kkadu suda portalu ar jusu debilismu spoki ir pataisits, izaudzejat smadzenes. gribu atpakal tos spokus kas bija 3 gadus atpakal, kur visi priecajas un smejas par bildem nevis cinksteja par cepumiem. ar tiem cepumiem tu so portalu jacky sacakareji. jus te nodirsat tos kas saeima, bet paskatas pasi uz sevi, neest labaki, ka tie tur kapeiku pi*eji ta jus te dala cepumu pi*eji. kam tie cepumi vispar jacky ir vajadzigi, ko tu no taa iegusti? pelnu lielaku? ievies sms pa 35 santimi 1000 cepumi, redzesi ka driz tev te reklamas nemaz nevajadzes. negribu tevi nekadi aizvainot, jo geniali ka no prosta fun portala vari pelnit naudu, bet nu jau biskit par traku ar tiem cepumiem aizgajis.

1 1 atbildēt

atbildot uz slida komentāru " Nu bet ir taadi, kas savu rakstu par origjin... "  

Nesapratu! tev balsojumu izraksta rada -9 bet uz paša raksta -3?

0 0 atbildēt

atbildot uz donorvo komentāru "   Nesapratu! tev balsojumu izraksta ra... "

Nuuja, tapeec es nesaprotu, kas par lietu. Kopsavilkumaa es secinu, ka par vakardienu par maniem 3 rakstiem kopumaa ir veerteejums -3, bet apskatot konta izrakstu, par vakardienu ir -9 par vakardienas rakstiem..;(  

0 0 atbildēt

1.izlasi kartigi zemak ka apsveicu vinu ar to.

2. nesaprati manu domu, bija domats ka to vajadzetu izdarit iekseji lapas adminstratoru starpa, jo ka redzi shtekers bija pazinojis, tad kad raksti tika dzesti vinjsh par to tiksminas publiski, apmierinas sava veida un atriebjas + pelna cepumus, neliekas ka taa buutu mana darisana (nezinu par tavu, esi admins vai nee, stipri vienalga) or kada cita darisana ka admini nedara savu darbu, iekseji jakarto, neviena uznemuma neredzesi tadas lietas un sis ir uznemums.

3. neinterese man tavi cepumi, velreiz izlasi zemak manu komentaru, ja nespej pietiekami ilgi atcereties ko rakstiju tad izlasi velreiz un velreiz. nevelos piesarnot seit ar drazu kads ir sis raksts.

0 0 atbildēt

atbildot uz slida komentāru " Nuuja, tapeec es nesaprotu, kas par lietu. K... " "Veikalā" var nopirkt spēju "pārvietoties un balsot nemanītam". Izrakstā redzi, cik mīnusi, bet nevari redzēt, kas balsojis.. Nu vismaz es to tā saprotu :)

0 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " ja redz kur:  "1. Tas ir Tavs orģinālt... " jaa mans iekopeetais origjinaalteksts!

0 0 atbildēt

atbildot uz slida komentāru " Nu labi, es jau ar taa iedomaajos, bet nav j... " par to ka pielikts minuss pie komentariem neiet taja konta izraksta?

0 0 atbildēt

atbildot uz maxter komentāru " par to ka pielikts minuss pie komentariem n... " Nee, tur pie katra miinusa galaa ir rakstiits par ko- vai par rakstu, vai par komentaaru, nav jau itkaa tik shausmoniigi svariigi, bet tomeer...  

0 0 atbildēt

atbildot uz KinDzaDza komentāru " 1) kārtībā :) 2) Ja būtu papētījis, tad a... " 1. prieks

2. sis ir uznemums, ja nebutu tad sads saits vairs nepastavetu un reklamas seit nebutu - pretlikumigi, valsts apkrapsana, jo par reklamam tiek maksats, nezinu vai jacky vai tribinei un tribine attiecigi kko jacky, bet tiek maksats. par shtekers, ja tu kartigi izlasiji vina rakstu tad sapratisi ka vinjsh ir zinojis jacky pirms publiceja so rakstu, kad raksti par kuriem vins sudzejas un par adminiem kuriem sudzejas viss noskaidrojas vinjsh zinoja seit publiski. tikai pec tam kad jacky apstiprinaja, ta nav vina kaa uzvara or kka taa? ja nemaksa adminiem bet uznemums sis ir un man neliekas verts sis raksts, jo kka vins neiet kopa ar fun kaa spoki vispar ir domats.

3. kludijies esmu un neesmu pabeidzis teikumu pirmaja komentara, tagad katrs ar kkadam pretenzijam taisis augsa rakstus, piem tu velak vari uztaisit rakstu par mani ka maybe esmu tevi kka aizvainojis, kka taa, tagad visi taisam rakstus par to kas nepatik, pataisam par sudzibu lapu un no spokiem partaisam par sudzies.lv man tas neliekas jedzigi. tos 3 gadus atpakal, neviens sads raksts seit nebija, pasos pirmsakumos menesa laika neviens raksts neatkartojas(nu lab man dizi galva par to nesap, tas bija ka piemers vnk) ta ka man dzive piespiedusi, man nepatik cilveki, vini ir maitas un ka bus kas labaks noversisies no tevis, protams ka ir iznemumi, bet tas bija domats ka no ntajiem lietotajiem seit varbut atradisies 20 cilveki kuru viedoklus respekteju, house MD lai vins izklausas drausmigi lecigs un uzputies no nezinu kadas varas, bet parasti vina komentaros ir jegas, spokus apmekleju jau kops pasiem pirmsakumiem un daudz komentetajus var iepazit, pie daziem rakstiem kur diskute ka paslaik mes daudzi cilveki seit nezina ko rakstit, vini nesaprot kas ir dzive, tev ta ka 25 gadi, tu dros ka neguli mammas pirktajos palagos, bet savos un cinies pats par sevi taa kaa saproti un vari diskutet ar mani, bet man liekas galigi skersam jau esmu nosavis. :D

0 0 atbildēt

atbildot uz KinDzaDza komentāru " 1) prieks, ka prieks :D 2) Pārprati. Bizn... " 2. un ja nu tu butu admins un butu to vidu par kuriem vins dirs, tad saubos vai tu uz to tekstu skatitos ar fun acim. neesmu admins vnk saku un teiksu ka vins so rakstu domaja ka triumfu.

3. parlasi savu tekstu un tad manu, neredzi lidzibu? tas ir tas  ko es centos tev pateikt, blausties kur citur, nevis taisi augsa rakstu.

0 0 atbildēt

Ja Tu zinātu, kā šeit viss darbojas, tad neteiktu, ka Jacky kaut ko apstiprināja - tavs teksts

peec neilga laika shos rakstus arii deaktivizeeja.. . paldies Jacky par sapratni! - shtekers teksts

 

klau mes katrs nerunajam par savu rakstu? or vnk atkal neuzmanigi or vispar neizlasiji to tekstu un tik raksti? par jacky apstiptinasanu bija domats ka to ka pielautas kludas raksti dzesti nevis ka jacky apstiprinaja shtekera rakstu.

0 0 atbildēt

aizstavot adminus

tu pateici manus vardus -  Tu domā, ka šī saita ~30-40 atbildīgo var izsekot līdzi visiem rakstiem un komentiem, ka tik kaut kas neatkārtojas, utt utjp? - vai ir verts sads raksts kur * ar dzivi un vina dzestajiem rakstiem neapmierinatais shtekers uzklup virsu adminiem? varu deret ka diena seit tik daudz murgainu rakstu iziet cauri ka adminam var sajukt ko vins ir apskatijis ko ne un apstiprinajis.

0 0 atbildēt

klau man ir par paris gadiem mazak ka tev bet prats tev ir mazak par paris gadiem ka man, ja tu nespej analizet tekstus un tikai izteikt debilus spriedumus tad taa vien liekas. Zinat un domat ir 2 dazadas lietas, iegaume to. Teicu ka cepsu augsa rakstu? esi tiesam tik debils or maybe aizej paguli, ka neka tur kur esi tu nak 3 nakti (kgan nezinu kur esi) es teicu kaa piemeru, ka tagad par visam sudzibam varam cept rakstus, ka rakstisu neteicu, tu centies man piespiest un vismaz 3 reizes tev centos paskaidrot ko domaju. piesut tev? ko piesut tev? to ka pateici to ko gribeju lai saproti ko domaju? ka ja ir sudzibas tad dari to savadak nevis rakstu taisi? tu seko sev lidzi?

aksts esi tu ka pats neseko sev lidzi seko lidzi tekstam un pie tupiem spriedumiem nenonaksi.

0 0 atbildēt

No sakuma likies normals calis ar kuru var diskutet un beigas rast kopigu viedokli, bet nee ka jau cilvekam itseviski latvietim viss jatulko uzbrukosi!

0 0 atbildēt

As you wish varenais gudriniek, tik pateiksu vienu lietu, tu nepareizi saprati, ja butu sapratis ka domaju tad nebutu sadi beigusi. Bet nu mana vaina, man sanak murgus sarakstit kurus saprotu tikai pats. 

blausties kur citur, nevis taisi augsa rakstu

un ar so bija domats tas ka piekritu tev lai iet uz muldetavu un izsaka tur pretenzijas, nevis ka velos tev piesut kada raksta veidosanu or ko citu. Neko citu necentisos skaidrot, jo redzu ka neesi spejigs saprast.

0 0 atbildēt

Es pagodinaju tevi ta ka Tu pats juties par sevi, vari ari tulkot ka komplimentu, bet saubos vai iebrauksi. :D

Acīmredzot nespēj neko saprātīgu pārspļaut pāri lūpai.

Es sho uztveru ka komplimentu, bet tu nesapratisi kadu! :D

0 0 atbildēt

Nosleguma, neteiksu ka esmu gudraks par Tevi, jo varu maldities, bet tas ka Tu maki dailrunigi izteikties nenozime ka Tu esi gudraks par mani. Labs politikjis tur varbut vari sanakt! To ka uzskati ka Tev ir taisniba, ari kludies, jo kadam liksies pareizak ko es teicu un kadam ko tu, bet ta ka tu seit drosvien esi popularaks, ka es, jo neviens neko labu par mani nepateiks, bus vairakums tava puse! :) 

aa, nav ta ka par vecu ar blenam nodarboties? :D

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »