local-stats-pixel fb-conv-api

spriedums. publisks kauns!84

49 7

atceroties senaakos notikumus, kad manus raxtus dzeesa aaraa, jo neatbilda noteikumiem, un paskatoties labaakos rakstus, man galvaa wiena doma- ko pie joda te dara admini un redaktori?? vinji pashi nezin, kaadam jaabuut rakstam, wai vinji ir izcili stulbi?? shis nebij uzbrauciens wisiem,, dazhi iespeejams dara savu darbu.. (lai gan taa wiss neliekas)

 

shaadi raksti te ir regulaari, kuri netiek dzeesti aaraa, kaut gan ir pret visiem noteikumiem!  Admini aizmildinaas ar to, ka nav pamanijushii., vai tie ir vinjiem patikushi! te nu man jaajautaa- kaada suuda peec viens, kursh tev ir paticis, netiek dzeests aaraa, bet cits, kursh nepaticis, netiek dzeests?? kas te pa privileegjijaam?? noteikumi visiem ir vienaadi! tad luudzu cieniisim jacky noteikumus, un dzeesiisim shaada veida raxtus na**j aaraa!. lai nu taa buutu., .

te luuk, arii buus arii shodienas varonji..

http://www.spoki.lv/foto-izlases/Masinas-tira-tikai-mikstie/108805

http://www.spoki.lv/testi/Si-ir-visatraka-redzes-parbaude/108679

(linki vairs nav aktiivi, varat nespaidiit virsuu!)

jaa wel man admini teica- ka winjiem patiikot.. bet wai taadeelj te wiss jaapaarpludina ar raxtiem, kuros ir wiena bilde? redz, man iepatikaas bilde, kuru kaut kur ellee rataa ieraudziju, taapeec to publiceeshu te, adminiem patiks, neizdzeesiis, baigi labi!nekas, ka neatbilst nevienam noteikumam! buus jau labi.. ? atgaadinaashu jums- admini un redaktori--

Kā nevajag pievienot rakstus?
Atgādinām! Netiks publicēti raksti:

1. Kuri ir pretrunā ar LR likumdošanu vai satur pornogrāfiska rakstura attēlus.
2. Ja rakstā būs mazāk par trim attēliem (izņemot video, šādos rakstos ir jābūt vismaz vienam attēlam).
3. Ja rakstos ir sastopama jebkāda veida reklāma vai antireklāma.
4. Kuri ir nekvalitatīvi vai neatbilst portāla spoki.lv saturam.
5. Pārkopēti raksti no citiem Latvijas interneta resursiem.

luudzu pieweersham uzmaniibu otrajam noteikumam!

 

nu luuk, ko war panaakt, ja labi veelas,, peec neilga laika shos rakstus arii deaktivizeeja.. . paldies Jacky par sapratni! ko gan newareetu teikt par paareejiem adminiem un redaktooriem.. laikam jau jeega te no vinjiem nekaada lielaa naw.. bet laik kaa nhu tur buutu.. . .. ..  noveeleejums adminiem un redaktoriem- turpmaak sekojiet liidzi rakstiem, to atbilstiibai, un ja arii patiik nejeedziigs raksts ar wienu bildi, tomeer buutu jaadzeesh aaraa, ja neatbilst noteikumiem.. ;)

49 7 84 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 84

0/2000

atbildot uz maxter komentāru " As you wish varenais gudriniek, tik pateiksu ... " .. Un sevis cienīgam &$^&*^$&^ jānobeidz savu tekstu ar apvainojumu :) Tā tik turpināt! :)

2 0 atbildēt

atbildot uz maxter komentāru " atbildot uz donorvo komentāru " Nespīd tāda l... " Šeit cilveki netiek banoti, un konti dzēsti, par dažiem komentāriem.

2 0 atbildēt

nenj*t veeraa iekopeeto man sanaaca ap 160 - karoche nevelk :D:D

2 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz shtekers komentāru " man sanaaca 226. (plus miinus 5, jo neskait... " vai tu domā, ka linki un iekopēti noteikumi arī ir tavs oriģinālteksts? tavi vārdi bija tieši 100. un tgd taču tu pieliki veselu rindkopu klāt :)

2 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz shtekers komentāru " luudzu paarskaiti waardus,., negalwoju, ka ... " zin, Wordā ir funkcija Wordcount, kas saskaitīja, ka tavi vārdi ir tieši apaļš 100 :)

2 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " a kāpēc šis raksts ir atzīmēts kā oriģinālrak... " luudzu paarskaiti waardus,., negalwoju, ka tur ir 200, bet tuvu tam!

2 0 atbildēt

atbildot uz Assker komentāru " Tie linku nestrādā, būs izdzēsti raksti " jaa,, es miilji paprasiju Jacky, kaada suuda peec tie raxti sen jau naw izmesti..

2 0 atbildēt

Tie linku nestrādā, būs izdzēsti raksti

2 0 atbildēt

ak nee....

2 0 atbildēt

kaut kā man labi atmiņa palicis, ka pats jacky bieži vien licis rakstu ar vienu bildi :>

un un ,labi, bet pie otrā raksta - nu nezinu vai šeit vajadzētu piesieties ,tur jau sava doma.

1 0 atbildēt

atbildot uz donorvo komentāru " Nespīd tāda laime1 :D "

kadel esi tik parliecinats?

KinDzaDza, bet pasties kads te marazms notiek del tiem cepumiem nu jau spoku pastavesanas vesture vertetakaja raksta, tev tie cepumi dizi uztrauc? gribi nem manus pasaki, kaa vinus tev parsutit, tas cepumu raksts ir pilns ar aizvainotajiem par to ka redz negeli chitojusi, nevajag nekadus cepumus un bus miers. Stipri saubos vai Jacky intereses ir kko izsolit, bet gan marketinga triks, jo ka zinams jo vairak cilveku apmekle web lapu, jo interesantak ir uznemejiem seit likt reklamas. Mani tracina piemeram tas ka daudz kas atkartojas un tas ka seit daudz nodirseju ir, kuriem nepatik raksts, tagad taisisu augsa rakstu, meginasu apkopot kuri tie ir un aida. manuprat par sadam ricibam ir jabridina atbildigie sava starpa nevis publiski, kur klauns shtekers atriebjas un laime rokas berze un lidz sim bridim kamer rakstu iekrajis vel 27 cepumus.   

1 0 atbildēt

atbildot uz maxter komentāru " laikam jau ka jagaida bans. :D nuts " Nespīd tāda laime1 :D

1 0 atbildēt

Ja Tu zinātu, kā šeit viss darbojas, tad neteiktu, ka Jacky kaut ko apstiprināja - tavs teksts

peec neilga laika shos rakstus arii deaktivizeeja.. . paldies Jacky par sapratni! - shtekers teksts

 

klau mes katrs nerunajam par savu rakstu? or vnk atkal neuzmanigi or vispar neizlasiji to tekstu un tik raksti? par jacky apstiptinasanu bija domats ka to ka pielautas kludas raksti dzesti nevis ka jacky apstiprinaja shtekera rakstu.

0 0 atbildēt

Es piss, jums deretu internetu atslegt, kas tu berns esi ka raudi par to ka tavus rakstus dzes ara? Tev cepumus vajag, ko tu ar tiem cepumiem darisi? Slimi cilveki jus te vairakums esat, kas cepjas par kkadiem rakstiem un cepumiem. no fun portala par kkadu suda portalu ar jusu debilismu spoki ir pataisits, izaudzejat smadzenes. gribu atpakal tos spokus kas bija 3 gadus atpakal, kur visi priecajas un smejas par bildem nevis cinksteja par cepumiem. ar tiem cepumiem tu so portalu jacky sacakareji. jus te nodirsat tos kas saeima, bet paskatas pasi uz sevi, neest labaki, ka tie tur kapeiku pi*eji ta jus te dala cepumu pi*eji. kam tie cepumi vispar jacky ir vajadzigi, ko tu no taa iegusti? pelnu lielaku? ievies sms pa 35 santimi 1000 cepumi, redzesi ka driz tev te reklamas nemaz nevajadzes. negribu tevi nekadi aizvainot, jo geniali ka no prosta fun portala vari pelnit naudu, bet nu jau biskit par traku ar tiem cepumiem aizgajis.

1 1 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz shtekers komentāru " jaa mans iekopeetais origjinaalteksts! " oriģināls1 -a, v.

1. Pirmreizējs, autora paša radīts, parasti mākslas, darbs;    pats radīji tos noteikumus? :) diez vai.

0 0 atbildēt

No sakuma likies normals calis ar kuru var diskutet un beigas rast kopigu viedokli, bet nee ka jau cilvekam itseviski latvietim viss jatulko uzbrukosi!

0 0 atbildēt

As you wish varenais gudriniek, tik pateiksu vienu lietu, tu nepareizi saprati, ja butu sapratis ka domaju tad nebutu sadi beigusi. Bet nu mana vaina, man sanak murgus sarakstit kurus saprotu tikai pats. 

blausties kur citur, nevis taisi augsa rakstu

un ar so bija domats tas ka piekritu tev lai iet uz muldetavu un izsaka tur pretenzijas, nevis ka velos tev piesut kada raksta veidosanu or ko citu. Neko citu necentisos skaidrot, jo redzu ka neesi spejigs saprast.

0 0 atbildēt

Es pagodinaju tevi ta ka Tu pats juties par sevi, vari ari tulkot ka komplimentu, bet saubos vai iebrauksi. :D

Acīmredzot nespēj neko saprātīgu pārspļaut pāri lūpai.

Es sho uztveru ka komplimentu, bet tu nesapratisi kadu! :D

0 0 atbildēt

Nosleguma, neteiksu ka esmu gudraks par Tevi, jo varu maldities, bet tas ka Tu maki dailrunigi izteikties nenozime ka Tu esi gudraks par mani. Labs politikjis tur varbut vari sanakt! To ka uzskati ka Tev ir taisniba, ari kludies, jo kadam liksies pareizak ko es teicu un kadam ko tu, bet ta ka tu seit drosvien esi popularaks, ka es, jo neviens neko labu par mani nepateiks, bus vairakums tava puse! :) 

aa, nav ta ka par vecu ar blenam nodarboties? :D

0 0 atbildēt

atbildot uz KinDzaDza komentāru " Ja piekasās, tad līdz galam - 160 vārdi vis... " :D:D:D:D +/- 40 ???!!! tieshaam?:D

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »