local-stats-pixel fb-conv-api

spriedums. publisks kauns!84

49 7

atceroties senaakos notikumus, kad manus raxtus dzeesa aaraa, jo neatbilda noteikumiem, un paskatoties labaakos rakstus, man galvaa wiena doma- ko pie joda te dara admini un redaktori?? vinji pashi nezin, kaadam jaabuut rakstam, wai vinji ir izcili stulbi?? shis nebij uzbrauciens wisiem,, dazhi iespeejams dara savu darbu.. (lai gan taa wiss neliekas)

 

shaadi raksti te ir regulaari, kuri netiek dzeesti aaraa, kaut gan ir pret visiem noteikumiem!  Admini aizmildinaas ar to, ka nav pamanijushii., vai tie ir vinjiem patikushi! te nu man jaajautaa- kaada suuda peec viens, kursh tev ir paticis, netiek dzeests aaraa, bet cits, kursh nepaticis, netiek dzeests?? kas te pa privileegjijaam?? noteikumi visiem ir vienaadi! tad luudzu cieniisim jacky noteikumus, un dzeesiisim shaada veida raxtus na**j aaraa!. lai nu taa buutu., .

te luuk, arii buus arii shodienas varonji..

http://www.spoki.lv/foto-izlases/Masinas-tira-tikai-mikstie/108805

http://www.spoki.lv/testi/Si-ir-visatraka-redzes-parbaude/108679

(linki vairs nav aktiivi, varat nespaidiit virsuu!)

jaa wel man admini teica- ka winjiem patiikot.. bet wai taadeelj te wiss jaapaarpludina ar raxtiem, kuros ir wiena bilde? redz, man iepatikaas bilde, kuru kaut kur ellee rataa ieraudziju, taapeec to publiceeshu te, adminiem patiks, neizdzeesiis, baigi labi!nekas, ka neatbilst nevienam noteikumam! buus jau labi.. ? atgaadinaashu jums- admini un redaktori--

Kā nevajag pievienot rakstus?
Atgādinām! Netiks publicēti raksti:

1. Kuri ir pretrunā ar LR likumdošanu vai satur pornogrāfiska rakstura attēlus.
2. Ja rakstā būs mazāk par trim attēliem (izņemot video, šādos rakstos ir jābūt vismaz vienam attēlam).
3. Ja rakstos ir sastopama jebkāda veida reklāma vai antireklāma.
4. Kuri ir nekvalitatīvi vai neatbilst portāla spoki.lv saturam.
5. Pārkopēti raksti no citiem Latvijas interneta resursiem.

luudzu pieweersham uzmaniibu otrajam noteikumam!

 

nu luuk, ko war panaakt, ja labi veelas,, peec neilga laika shos rakstus arii deaktivizeeja.. . paldies Jacky par sapratni! ko gan newareetu teikt par paareejiem adminiem un redaktooriem.. laikam jau jeega te no vinjiem nekaada lielaa naw.. bet laik kaa nhu tur buutu.. . .. ..  noveeleejums adminiem un redaktoriem- turpmaak sekojiet liidzi rakstiem, to atbilstiibai, un ja arii patiik nejeedziigs raksts ar wienu bildi, tomeer buutu jaadzeesh aaraa, ja neatbilst noteikumiem.. ;)

49 7 84 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 84

0/2000

es drīzāk būtu priecīga, ja aizrādītu lietotājiem par noteikumu nelasīšanu - nu ja tā padomā, cik proporcionāli ir lietotāju, cik adminu un redaktoru un rakstu, komentu kas dienā jāizkontrolē.

4 0 atbildēt

atbildot uz donorvo komentāru " Tas ir lietotaja Renams draugs! :D   " acīmredzot

4 0 atbildēt

atbildot uz maxter komentāru " 1. prieks 2. sis ir uznemums, ja nebutu t... " 1) prieks, ka prieks :D

2) Pārprati. Bizness ir. Taču ne admini, ne redaktori, ne žurnālisti no tā peļņu negūst. "Uzņēmums" arī ir, ar tikai dažām šeit iesaistītām personām. Ja Tu zinātu, kā šeit viss darbojas, tad neteiktu, ka Jacky kaut ko apstiprināja - Shtekers ir Žurnālists un viņa raksti šeit parādās bez apstiprināšanas. Bet cilvēki tak cepās, ko? Tātad - ir lasītāji, ir rakstītāji, ir FUN! :D

3) Nevaru par visu uzreiz, tā, ka atbildēšu pēc kārtas. Ja paskatītos, kādus rakstus esmu licis, nekad nav bijis neviens par konkrētu lietotāju vai izdarību. Ja ir dusma, iebrēc Muldētavā, un viss bumbās :) Trijos gados internets ir mainījies līdz nepazīšanai, pasaulē vienkārši pietrūkst satura ko likt neapremdināmajai blogu lasītāju lasītgribai. Kādreiz bija mazāk, tagad ir daudzāk, bet sadrumstalotāk. Tad mācies šeit izvērtēt, ko Tu gribi un ko negribi lasīt :)

Par MD ir cits stāsts, velti Tu fano par viņu :D

Nezinu, aiz kā domā, ka esmu tik vecs, taču gandrīz trāpīji, kaut gan neredzu tam saikni ar pārējo Tavu tekstu... :)

4 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " parādīsi kādu tādu gadījumu? :) " ša, jāsameklē :)

4 0 atbildēt

Džeki ko jus cepjaties pa niekiem, tam lietotajam vecuks nebija neviens no komentariem par he-he vai baigi labzzz, bet vienam vispar nebija sakne, un otru par joku nenosauksi, Laikam Renams, vell nav izpratis joka būtibu, vai arī viņam ir tiešam slima humora izjuta! :)

3 0 atbildēt

atbildot uz shtekers komentāru " jaa mans iekopeetais origjinaalteksts! " hehe nē - Tevis Oriģināli-iekopētais teksts :) Tu tak noteikumus nesarakstīji? :)

3 0 atbildēt

atbildot uz slida komentāru " Nu labi, es jau ar taa iedomaajos, bet nav j... " Man gan vakar, gan šodien tā pati lieta ar tiem mīnusiem.

3 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " a kāpēc šis raksts ir atzīmēts kā oriģinālrak... " man sanaaca 226. (plus miinus 5, jo neskaitiju ar lielu precizitaati.. ). wai tieshaam neatbilst?? kaadam jaamaacaas skaitiit.. :)

3 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " zin, Wordā ir funkcija Wordcount, kas saski... " tajaa tawaa wordaa skaita tikai tos waardus, kuri ir Latvieshu walodaa! un ja waardu- waards es raxtu taa, ytad tas nekaitaas kaa waards..  taakaa paarskaiti wien pats ar pirkstinju piebixtot pie katra.. ;)

3 0 atbildēt

atbildot uz maxter komentāru " Es piss, jums deretu internetu atslegt, kas t... " Nesaki gan tā, ir vairāki desmiti hokeja biļešu atdotas par cepumiem (izsolēs), ir krekli, plakāti, grāmatas (ok, reizēm sviests, bet tāvaitā - taustāma prece). Pa Velti! :)

btw - nesaprati šīs diskusijas jēgu... kurš kaut ko par cepumiem runāja??

2 0 atbildēt

atbildot uz maxter komentāru " aizstavot adminus tu pateici manus vardus -... " Klupšanu neredzēju, redzēju aicinājumu pildīt pienākumus. Galu galā - arī šo rakstu teorētiski varēja izdzēst, taču autors izpildīja visas prasības... ;)

Galu galā - Nevajag lasīt visus rakstus pēc kārtas :) Es jau sen sev esmu noteicis kritērijus, pēc kuriem es kādu rakstu atveru, un kādam rakstam piešķiru plusu. Ja netīk šāds raksts, tad - vai nu ieliec mīnusu; - vai nu taisi ciet un skaties nākamo :)

Bet īstenībā - problēmas tak ir tikai mūsu galviņās :)))

2 0 atbildēt

atbildot uz erbox komentāru " epg bišķi saspiedies. Raksts par Tēvu Zemi ti... " Aha, pārķēra kaut ko.. Es viņam saku par šī lietotāja komentu (tā neesamību) un medaļu. Par TO komentu teicu, ka koments ir apmēram šāds "he he", bet varu arī kļūdīties.. Pēdējās nedēļas laikā esmu redzējis daudz absurdas medaļas.. :)

2 0 atbildēt

atbildot uz maxter komentāru " atbildot uz donorvo komentāru " Nespīd tāda l... " Šeit cilveki netiek banoti, un konti dzēsti, par dažiem komentāriem.

2 0 atbildēt

epg bišķi saspiedies. Raksts par Tēvu Zemi tiešām ir ieteikšanas vērts, un iekopē tiešu linku, kur viņam dienas joks ir par "hi hi ha ha, labais". Esi nepareizi sameklējis kaut ko.

2 0 atbildēt

atbildot uz maxter komentāru " As you wish varenais gudriniek, tik pateiksu ... " .. Un sevis cienīgam &$^&*^$&^ jānobeidz savu tekstu ar apvainojumu :) Tā tik turpināt! :)

2 0 atbildēt

tas ir labi ka runā ne klusē bedas ir jasudz emotion

2 0 atbildēt

Tie linku nestrādā, būs izdzēsti raksti

2 0 atbildēt

atbildot uz Assker komentāru " Tie linku nestrādā, būs izdzēsti raksti " jaa,, es miilji paprasiju Jacky, kaada suuda peec tie raxti sen jau naw izmesti..

2 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " a kāpēc šis raksts ir atzīmēts kā oriģinālrak... " luudzu paarskaiti waardus,., negalwoju, ka tur ir 200, bet tuvu tam!

2 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz shtekers komentāru " luudzu paarskaiti waardus,., negalwoju, ka ... " zin, Wordā ir funkcija Wordcount, kas saskaitīja, ka tavi vārdi ir tieši apaļš 100 :)

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »