local-stats-pixel fb-conv-api

spriedums. publisks kauns!84

49 7

atceroties senaakos notikumus, kad manus raxtus dzeesa aaraa, jo neatbilda noteikumiem, un paskatoties labaakos rakstus, man galvaa wiena doma- ko pie joda te dara admini un redaktori?? vinji pashi nezin, kaadam jaabuut rakstam, wai vinji ir izcili stulbi?? shis nebij uzbrauciens wisiem,, dazhi iespeejams dara savu darbu.. (lai gan taa wiss neliekas)

 

shaadi raksti te ir regulaari, kuri netiek dzeesti aaraa, kaut gan ir pret visiem noteikumiem!  Admini aizmildinaas ar to, ka nav pamanijushii., vai tie ir vinjiem patikushi! te nu man jaajautaa- kaada suuda peec viens, kursh tev ir paticis, netiek dzeests aaraa, bet cits, kursh nepaticis, netiek dzeests?? kas te pa privileegjijaam?? noteikumi visiem ir vienaadi! tad luudzu cieniisim jacky noteikumus, un dzeesiisim shaada veida raxtus na**j aaraa!. lai nu taa buutu., .

te luuk, arii buus arii shodienas varonji..

http://www.spoki.lv/foto-izlases/Masinas-tira-tikai-mikstie/108805

http://www.spoki.lv/testi/Si-ir-visatraka-redzes-parbaude/108679

(linki vairs nav aktiivi, varat nespaidiit virsuu!)

jaa wel man admini teica- ka winjiem patiikot.. bet wai taadeelj te wiss jaapaarpludina ar raxtiem, kuros ir wiena bilde? redz, man iepatikaas bilde, kuru kaut kur ellee rataa ieraudziju, taapeec to publiceeshu te, adminiem patiks, neizdzeesiis, baigi labi!nekas, ka neatbilst nevienam noteikumam! buus jau labi.. ? atgaadinaashu jums- admini un redaktori--

Kā nevajag pievienot rakstus?
Atgādinām! Netiks publicēti raksti:

1. Kuri ir pretrunā ar LR likumdošanu vai satur pornogrāfiska rakstura attēlus.
2. Ja rakstā būs mazāk par trim attēliem (izņemot video, šādos rakstos ir jābūt vismaz vienam attēlam).
3. Ja rakstos ir sastopama jebkāda veida reklāma vai antireklāma.
4. Kuri ir nekvalitatīvi vai neatbilst portāla spoki.lv saturam.
5. Pārkopēti raksti no citiem Latvijas interneta resursiem.

luudzu pieweersham uzmaniibu otrajam noteikumam!

 

nu luuk, ko war panaakt, ja labi veelas,, peec neilga laika shos rakstus arii deaktivizeeja.. . paldies Jacky par sapratni! ko gan newareetu teikt par paareejiem adminiem un redaktooriem.. laikam jau jeega te no vinjiem nekaada lielaa naw.. bet laik kaa nhu tur buutu.. . .. ..  noveeleejums adminiem un redaktoriem- turpmaak sekojiet liidzi rakstiem, to atbilstiibai, un ja arii patiik nejeedziigs raksts ar wienu bildi, tomeer buutu jaadzeesh aaraa, ja neatbilst noteikumiem.. ;)

49 7 84 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 84

0/2000

atbildot uz epg komentāru " jā - par nekvalitatīvu rakstu piešķirta "ad... " Nupat ar šo Tu pāršāvi pāri strīpai! Tas bija pat vairāk nekā nekorekti!  

12 0 atbildēt

atbildot uz donorvo komentāru " Džeki ko jus cepjaties pa niekiem, tam lietot... " Otrs koments bija aptuveni šāds-" Labs raksts"  

12 0 atbildēt

Btw smieklīgi ir arī, ja Redaktors (vai Admins, neatceros) piešķir medaļu "Dienas joks" par komentāru: "He he!" un "Šitas labais"... :)

9 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " a kāpēc šis raksts ir atzīmēts kā oriģinālrak... " Nez kā tu skaitīji, bet mans teksta redaktors saskaitīja 211 vārdus :)

8 0 atbildēt
epg avatarsepg

a kāpēc šis raksts ir atzīmēts kā oriģinālraksts neievērojot noteikumu:  

Orģinālraksta pievienošanas noteikumi: Par orģinālrakstu tiek uzskatīts raksts, kas atbilst vismaz vienam no šiem kritērijiem:

1. Tas ir Tavs orģinālteksts (Rakstam jābūt kvalitatīvam un apjomam jāaizņem vismaz viena rindkopa, kas sastāv no 8-10 rindiņām - ap 200 vārdiem.)

 

 

tev te tikai 100 vārdu :)

 

8 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " eu, kur tu paliki ar savu sazvērestības teo... " Tepat, tepat... bet mīklainā kārtā tas koments laikam izdzēsts.. Nu pasties šī lietotāja pēdējo medaļu - ja nemaldos, par šo gadījumu es runāju :) Vienu brīdi jau gribēju cept rakstu par absurdākajām medaļām :D Nu, tad jau bieži redzēts, kad admins adminam, redaktors adminam un otrādi, piešķir medaļas.. Nekas vairāk par draugu būšanu šeit nav :)))

7 0 atbildēt

atbildot uz donorvo komentāru " Tas ir lietotaja Renams draugs! :D   " Par to jau es arī runāju - nekādas sazvērestības teorijas, vienkārši parasta draugu būšana :)

7 0 atbildēt

atbildot uz Sermulis komentāru " :D:D:D:D +/- 40 ???!!! tieshaam?:D " Un par ko ne? Zini precīzāku vārda/jēdziena "ap" interpretāciju? :)

6 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " ja redz kur:  "1. Tas ir Tavs orģinālt... " Ja piekasās, tad līdz galam - 160 vārdi visnotaļ iekļaujas jēdzienā "AP 200"... :)

6 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " es savukārt par šito joprojām runāju: "Reda... " Palasi rūpīgāk manu komentāru, un redzēsi, ka ir links uz tā lietotāja profilu. Bet lai nebūtu jāmeklē, lūdzu - http://www.spoki.lv/profils/vechuks ;:) Neesmu 100% pārliecināts, ka tas ir īstais, bet piemēram derēs :)

6 0 atbildēt

Par tām medaļām, ko dod par bezjēdzīgiem komentiem, piekrītu.

5 0 atbildēt

atbildot uz maxter komentāru " 1.izlasi kartigi zemak ka apsveicu vinu ar to... " 1) kārtībā :)

2) Ja būtu papētījis, tad atklātu, ka "shtekers" nav admins, un viņš, kā parasts lietotājs, mēģina šo jautājumu aktualizēt.. Īsti neredzēju ne publisku tīksmināšanos, ne arī atriebību.. :) btw - vienkārši uzspiežot uz kāda nika, vari redzēt, vai viņš ir admins, žurnālists vai parasts lietotājs :) Un nē, šis nav uzņēmums. Cik zinu, atbildīgie nevienam nemaksā par viņu darbu, viss (nu, ne gluži viss) notiek uz brīvprātības principa :)

3) Nemēģinu Tevi ieinteresēt ar saviem cepumiem, aicinu Tevi uztaisīt to apkopojumu ("meginasu apkopot kuri tie ir un aida") un paskatīties, kā cilvēki uz to reaģē - varbūt sapratīsi, cik Tava doma ir vērta :DDD

5 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " jā - par nekvalitatīvu rakstu piešķirta "ad... " kurš tad ir tas nekvalitatīvais raksts?

5 0 atbildēt

atbildot uz epg komentāru " es tomēr gribēju redzēt to - "He he!" un "Š... " Akleni, kā Tu vari redzēt dzēstu komentāru?

4 0 atbildēt

atbildot uz maxter komentāru " 2. un ja nu tu butu admins un butu to vidu ... " 2) nekad nebūšu, un ja iecels - atteikšos - apsolu :) Cenšos būt objektīvs un izvērtēt situāciju no abām pusēm... Un, lūk, sagrāvi visu vēlmi diskutēt ar Tevi - Kā Tu vari zināt, kā viņš šo rakstu domāja? Un tikai Tu vienīgais to uztver tik tendenciozi..

3) sorry, bet - IZLASI, KO PATS RAKSTĪJI. Teici, ka cepsi rakstu. Tagad to gribi piešūt man? 

Āksts gatavais. Kaut gan - letiņš. Mūžīgi ir par ko paburkšķēt.

4 0 atbildēt

atbildot uz donorvo komentāru " Tas ir lietotaja Renams draugs! :D   " acīmredzot

4 0 atbildēt

Teici, ka rakstīsi: "meginasu apkopot kuri tie ir un aida", mēģināji man piešūt raksta taisīšanu: "blausties kur citur, nevis taisi augsa rakstu.".

Letiņiem raksturīgi vienam otru nolamāt par "letiņiem" :D

Nu, padomā pats - neesmu minējis Tavu vecumu, un izteicis spriedumus par to. Neesmu centies izlikties pārāks, jo man ir "pareizāks" viedoklis. Un jēdzienu "kopīgs viedoklis" starp oponentiem, ir izgudrojuši politikāņu populisti. Man pie kājas, cik Tev gadu - ja nejēdz, tad nejēdz. Liecies mierā un saproti, ka Tev nav taisnība. 

Arlabunakti un punkts. Acīmredzot nespēj neko saprātīgu pārspļaut pāri lūpai.

4 0 atbildēt

atbildot uz KinDzaDza komentāru " atbildot uz epg komentāru " eu, kur tu paliki... " Tas ir lietotaja Renams draugs! :D

 

4 0 atbildēt

es drīzāk būtu priecīga, ja aizrādītu lietotājiem par noteikumu nelasīšanu - nu ja tā padomā, cik proporcionāli ir lietotāju, cik adminu un redaktoru un rakstu, komentu kas dienā jāizkontrolē.

4 0 atbildēt

atbildot uz maxter komentāru " 1. prieks 2. sis ir uznemums, ja nebutu t... " 1) prieks, ka prieks :D

2) Pārprati. Bizness ir. Taču ne admini, ne redaktori, ne žurnālisti no tā peļņu negūst. "Uzņēmums" arī ir, ar tikai dažām šeit iesaistītām personām. Ja Tu zinātu, kā šeit viss darbojas, tad neteiktu, ka Jacky kaut ko apstiprināja - Shtekers ir Žurnālists un viņa raksti šeit parādās bez apstiprināšanas. Bet cilvēki tak cepās, ko? Tātad - ir lasītāji, ir rakstītāji, ir FUN! :D

3) Nevaru par visu uzreiz, tā, ka atbildēšu pēc kārtas. Ja paskatītos, kādus rakstus esmu licis, nekad nav bijis neviens par konkrētu lietotāju vai izdarību. Ja ir dusma, iebrēc Muldētavā, un viss bumbās :) Trijos gados internets ir mainījies līdz nepazīšanai, pasaulē vienkārši pietrūkst satura ko likt neapremdināmajai blogu lasītāju lasītgribai. Kādreiz bija mazāk, tagad ir daudzāk, bet sadrumstalotāk. Tad mācies šeit izvērtēt, ko Tu gribi un ko negribi lasīt :)

Par MD ir cits stāsts, velti Tu fano par viņu :D

Nezinu, aiz kā domā, ka esmu tik vecs, taču gandrīz trāpīji, kaut gan neredzu tam saikni ar pārējo Tavu tekstu... :)

4 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »