local-stats-pixel fb-conv-api

spriedums. publisks kauns!84

49 7

atceroties senaakos notikumus, kad manus raxtus dzeesa aaraa, jo neatbilda noteikumiem, un paskatoties labaakos rakstus, man galvaa wiena doma- ko pie joda te dara admini un redaktori?? vinji pashi nezin, kaadam jaabuut rakstam, wai vinji ir izcili stulbi?? shis nebij uzbrauciens wisiem,, dazhi iespeejams dara savu darbu.. (lai gan taa wiss neliekas)

 

shaadi raksti te ir regulaari, kuri netiek dzeesti aaraa, kaut gan ir pret visiem noteikumiem!  Admini aizmildinaas ar to, ka nav pamanijushii., vai tie ir vinjiem patikushi! te nu man jaajautaa- kaada suuda peec viens, kursh tev ir paticis, netiek dzeests aaraa, bet cits, kursh nepaticis, netiek dzeests?? kas te pa privileegjijaam?? noteikumi visiem ir vienaadi! tad luudzu cieniisim jacky noteikumus, un dzeesiisim shaada veida raxtus na**j aaraa!. lai nu taa buutu., .

te luuk, arii buus arii shodienas varonji..

http://www.spoki.lv/foto-izlases/Masinas-tira-tikai-mikstie/108805

http://www.spoki.lv/testi/Si-ir-visatraka-redzes-parbaude/108679

(linki vairs nav aktiivi, varat nespaidiit virsuu!)

jaa wel man admini teica- ka winjiem patiikot.. bet wai taadeelj te wiss jaapaarpludina ar raxtiem, kuros ir wiena bilde? redz, man iepatikaas bilde, kuru kaut kur ellee rataa ieraudziju, taapeec to publiceeshu te, adminiem patiks, neizdzeesiis, baigi labi!nekas, ka neatbilst nevienam noteikumam! buus jau labi.. ? atgaadinaashu jums- admini un redaktori--

Kā nevajag pievienot rakstus?
Atgādinām! Netiks publicēti raksti:

1. Kuri ir pretrunā ar LR likumdošanu vai satur pornogrāfiska rakstura attēlus.
2. Ja rakstā būs mazāk par trim attēliem (izņemot video, šādos rakstos ir jābūt vismaz vienam attēlam).
3. Ja rakstos ir sastopama jebkāda veida reklāma vai antireklāma.
4. Kuri ir nekvalitatīvi vai neatbilst portāla spoki.lv saturam.
5. Pārkopēti raksti no citiem Latvijas interneta resursiem.

luudzu pieweersham uzmaniibu otrajam noteikumam!

 

nu luuk, ko war panaakt, ja labi veelas,, peec neilga laika shos rakstus arii deaktivizeeja.. . paldies Jacky par sapratni! ko gan newareetu teikt par paareejiem adminiem un redaktooriem.. laikam jau jeega te no vinjiem nekaada lielaa naw.. bet laik kaa nhu tur buutu.. . .. ..  noveeleejums adminiem un redaktoriem- turpmaak sekojiet liidzi rakstiem, to atbilstiibai, un ja arii patiik nejeedziigs raksts ar wienu bildi, tomeer buutu jaadzeesh aaraa, ja neatbilst noteikumiem.. ;)

49 7 84 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 84

0/2000

un vēl šim rakstam taču jābūt kategorijā - "spokiem" , nevis "aktuāli" :>

1 1 atbildēt

atbildot uz maxter komentāru " atbildot uz donorvo komentāru " Nespīd tāda l... "  

Daļēja taisnība tur ir...bet jasaprot, ka marketinga vissi ieroči atļauti, un nav viegli konkuret ar chomiem.lv, un citam web lapam,  un vell jasaprot, kajo vairāk apmeklētaju, jo lielāka vērtība web lapai.

0 0 atbildēt
epg avatarsepg

atbildot uz gurkjis komentāru " 2??? un vai es sev vinjas piekshkjiiru? " jā - par nekvalitatīvu rakstu piešķirta "admins iesaka' un par komentāru "hi hi ha ha, labais" nelegāli piešķirts "Dienas joks :)) vai ta kāds admins vai redaktors ir SEV piešķīris? :)

0 1 atbildēt

laikam jau ka jagaida bans. :D nuts

0 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »