local-stats-pixel fb-conv-api

Pieklājība!95

27 6
Pieklājība ir lieta, kura mūsdienās ar katru dienu, ar katru stundu un minūti iet zudumā un pazūd pamazām.
Tāpēc gribēju sastādīt 'tadu kā nelielu pieklājības Likumu grāmatu. Protams te nebūs nekādā grāmata, bet teiksim tā pārs pieklājības baušļi, kuri būtu jaievēro, lai citiem nemaitātu dzīvi.


Šie baušli domāti gan kā Virtuālajai videi gan reālajai:
1.daļa

13 Baušļi:

1 - Komentos kāda raksta Ja nav nopietna iemesla nelamaties ar nekadiem B**c vai N***j vai vēl kādu tāda veida vārdu kuru es pat te nevaru izteikt.
2 - Pirms kautko raksti vai izsaki pārdomā labi vai tas nesāpinās pārāk to, kam tas ir domāts, jo daži jau ātri visu aizmirst un ignorē, bet dažiem tomēr viss paliek pie sirds.
3 - Ja esi reālajā dzīvē Urla vai vēl kautkāds mūdzis tad nebrauc augumā un neapvaino sev līdzīgos izlikdamies par labāku nekā patiesībā ir. (Vienkārši pierāda savu stulbumu)
4 - Pēc katra 2. vai 3. izteiktā vārda neizteikt kādu vārdu, kas nav pieņemamas leksikas. piem:
Es vakar tur gāju un B**c man tad ta h***va palika n**uj tad gaju uz D**su pec polšika un tad tads pi**is man priekšā gadījās.
5 - Ja ar tevi runā kāda persona un pienāk cita persona un ar grib sākt ar tevi runāt un tev vairāk simpatizē sākumā pabeidz iepriekšējo nevis ķeries pie tā kas tev labāk patīk.
6 - Cilvēki, kas ir savādāki nekā tu nav sliktāki.
7 - Meitenēm izteikt komplimentus ir pavisam skaidrs manupra't.
8 - Neuzskatīt meiteni/zenu kā privātīpašumu, jo katram ir sava dzīve un sava izvēle protams ja tas/ tā ir tavs/tavs puisis/meitene tu vari kautkā pameginat pakontrolēt, bet nedrīksti aizliekt darīt tādas lietas kā nedrīksti atrasties citu džeku vai meiteņu kompānijā.
9 - Ja kādu apvaino. Nedari to paslepus citiem sakot visādas baumas un savus apvainojumus esi vīrs/sieviete un saki tieši acīs tam pret ko ir vērsti apvainojumi.
10 - Iemācies iet uz Kompromisiem. Nekad neuzspied tikai savu ideju pat neuzklausot citu idejas. Viniem varbūt viņas ir trakas, bet tās trakās idejas ir nemazz cik sliktas.
11 - Ja gribi, lai kādi izpildītu savus solījumus tad sākumā apdomā vai pats pildi visu ko soli. (Besī ārā kad cilvēki brauc citiem virsu nezin kāpēc kautgan paši nedara noteikto lietu kautkā savādāk vai labāk)
12 - Neuzskati citus par neko tikai tāpēc, ka viņiem nav naudas vai nav cik sakopti kā tu.
13 - Kad citi kādu apsmej un dara to bez jēgas neesi viens no viņiem tu sākumā padomā kā tu justos un kā tajā brīdī jūtās tas cilvēks par kuru visu ņirgājās vai aprunā.

Būs vēl citi baušļi un atgādinu tas ir kā ar ticību. Baznīca jau arī ir baušļi visādi, bet tas nenozīmē ka visi viņus ievēro šie ir vairāk tā kā ieteikums

Veltīts: Gravedigger
27 6 95 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 95

0/2000
ehh... atkal jau pieklājības cīnītāji paspējuši apdirsties pēc pilnas programmas! Neizteikšos jau par Kasis007 paranormālajām spējām, ar kurām viņš pat bez lasīšanas zina, ka koments ir tizlums, bet, kas attiecas uz pieklājību, tad ar visu to, ka es neuzkādu pieklājību te neuzstāju, izrādu rakstam un komentāriem tik daudz pieklājības, ka vismaz izlasu tos un tikai tad atļaujos secināt, vai tie ir tizlums un atšķirībā no pieklājības meklētājiem norādu arī, kas tieši tajos ir tizlums. Bet tā jau i' - cita acī skabargu mēģina ieraudzīt, a savā baļķi neredz!
0 1 atbildēt
Kasis007 tu manī radi respektu :D .. Piekrītu, un man nav vairāk ko tev oponēt. :D + redzi, tevi nemaz tik traki vēl neviens nenoliek .. un arī komentāri pašlaik tādi tīri pieklājīgi :)
1 2 atbildēt
tevi vnk cita vārdā nemaz nevar nosaukt tev ir vara ? gan jau ka kkads sētnieks esi .tu tjipa domā ka proti kko baigi manipulēt ? mazāk tv skaties ja kas tu tagad padomā kurš ar kuru te manipulē, ja jau tu būtu tik kruts kā tu pats domā, tad tu tagad te nemestos baigi aizstāvēt savu komentāru ja tu tiešām būtu afigenais manipulators, tad tu prastu pateikt tādas lietas, par kurām citiem žoklis atkārtos, un citi sāktu sava starpā kašķēties, bet tu sēdētu un smietos, bet diemžēl tu tāds neesi (es arī neesmu), tā ka beidz tēlot te baigo psihologu
1 2 atbildēt
mani sauc Kārlis komentārs 2009-03-26 15:42:01 ej pieraudi spaini !!! kaads skolaa pusdiensnaudu atnjeemA? :D <== Lūk... Anonīmais - Lūdzu sākumā izlasi baušlus un tad kautko raksti citadi pie visiem ..... izredigešu to ko teici. (Starpcitu tu ari esi viens no tiem kurus ar manipulācijām viegli var pavest, bet tu to jau protams noliegsi kas ir fakts. Un necenties teikt ka esi baigais pratu ietekmētājs) Un vara pieder arī tiem kam ir spēks uin nav pārāk gudri jo viņiem vienkārši nav prātinā lai varētu ar viņiem manikulēt un tad tam gudrītim trūkst pārs zobu..
1 2 atbildēt
Aplauzos? Emmmm... paskaidro lūdzu kādā veidā, jo es pats laikam nesapratu. *** Mēs tā nedomājam .. mēs par tevi ņirgājamies :D:D *** A, bet, ko jūs nedomājāt? Un par ko jūs ņirgājāties? :) *** Un pasaki man, kas tur slikts, ka Jānīts dabū no skolotājas ko viņam vajag un skolotāja no Jānīša saņem to attieksmi, ko viņai vajag? *** Hmmm... saproti, nav nekas slikts. Es cenšos pateikt, ka pret tevi pieklājīgie cilvēki ne vienmēr tevi ciena, kaut tajā pašā laikā nepieklājīgs cilvēks tevi var ļoti cienīt, respektēt.Tātad vairumā gadījumu būt pieklājīgam = melot, jo tu liec citam domāt, ka viņu cieni, kaut tā nemaz nav. Bet es arī nesaku, ka melot ir slikti. Nu pēc būtības - ja pret tevi kāds izturas pieklājīgi tikai pieklājības pēc, tas ir slikti [sev (labi citam)], bet ja tu tā izturies pret kādu citu, tas ir labi [sev (slikti citam)]. Egoistiski as hell... bet tāda ir manipulācijas loģika. Tātad, normāli [pareizi, pieklājīgi(?)] domājot [kā cilvēkam, kurš nav egoistisks as hell. kura mērķis nav manipulēt, kurš uzskata, ka ir pati Māte Terēza] pēc pieņemtās loģikas - būt pieklājīgam = egoistiski = slikti [Vairumā gadījumu]. Ok. Grūti manu domu gājienu izskaidrot... bet nu man jau pie dirsas, saprotat vai nē, paskaidrojis esmu. Un nesaku, ka šī loģika ir pareiza... pareiza nepastāv... tā ir mana loģika.
1 2 atbildēt

Puisīt, tu sevi par dievu uzskati, ka man būtu jāievēro tavi baušļi, kurus nespēj loģiski izskaidrot? Turkāt, kā noskaidrojām, tu pats viņus neievēro. Pietiktu jau pat ar to, ka ņemtu vērā savu 10. bausli un neuzspiestu man savas idejas par baušļiem. Es jau sākumā izturējos ar pieklājību pret taviem baušļiem, bet tā kā uz komentārā 2009-03-26 21:11:20 norādītajām pretrunām atbilde nesekoja, atlika secināt, ka nav pa pilnu ņemami tie tavi baušļi. Tava komenta pēdējai rindkopai gan es varu piekrist! Tukša lamāšanās ļoti bieži ir argumentu trūkuma kompensācija. Tu to labi nod*nstrēji! Par to žetons tev!

1 2 atbildēt

Būtu renāms ar kaut nedaudz intelektu apveltīts, rakstītu: "bērnus sist tomēr vajag, jo...", bet pareizi - renāms takš debils! Pa tēmu nevienu vārdu nepasaka, bet piesējās pie tie tā, ka vienu burtiņu viņa nikā sajaucu. "Cietuma deretu iebazt tevi,par pilnigu analfabetismu jo nejedz pat manu niku pareizi uzrakstiit."

Ja saprastu, cik daudz gramatikas kļūdas ir šajā teikumā, tad varbūt arī saprastu, ka uz analfabētismu vienīgi tu pats pretendē.

0 1 atbildēt
vaina nav komentāros, bet gan tavā sūdīgajā lasītprasmē!
0 1 atbildēt
ES:Esmu debils>
0 1 atbildēt
2; 6; 10; 13. Un vēl KAUDZE ar citiem KĀRTĪGIEM cilvēkiem saprotamiem likumiem tu pārkāp. es varētu papildināt, lai tu saprastu 14. neņirgājies par citiem 15. neuzskati sevi par ko augstāku, jo tā NAV, mēs visi esam vienādi 16. KAtram ir savas tiesības uz viedokli un izteikšanos, kuru nedrīkst apsmiet citi PRINCIPĀ (kkas līdzīgs ir arī civillikumā mani sauc Kārlis) Kasis007 tu paskaties pretī un tad saki Paldies :D P.S. Anonīmais, tu vari vienā teikumā pateikt, KAS PIE VELNA IR TEIKTS TAVĀ KOMENTĀRĀ, jo mētājot savu gudrību tu pārāk aizrāvies un pazaudējo jēgu teiktajam. :)
0 2 atbildēt
ak dievs cik tu esi nožēlojams emotion dzīvo talāk savas fantāzijās tev pašam par sevi kauns nav ? nabaga neveiksminieciņš :D tu tiešām tici tam, ka tu spēj kādu kontrolēt ? laikam tevi bērnība bieži sita, tapēc arī esi tāds nepadevies, cik žēl :( tu mēģini sev celt pašapziņu tādā veidā ? tu nemaz nezini kas ir manipulācija pašlaik es manipulēju ar tevi, jo tu domā, ka tu manipulē ar mani, ta teikt ļauju tev apliecināt savu mazmazītiņo ego :D izbaudi šo iespēju, citi tev tādu nedos
1 3 atbildēt
Heh... idioti. Jūs tiešām domājāt, ka es nopietni uzskatu, ka ar jums manipulēju, es taču jūs nemaz nepazīstu... :) Tikko es jūs izprovicēju uz to, kā jūs protat parādīt savu stulbumu. Naivie bērneļi. Galvenais, ka vēl cenšas baigi man oponēt. ;D Bet patiesībā visi manipulē ar visiem... tā nu tas ir. Piemēram, esot pieklājīgs pret skolotāju Jurītis manipulē ar viņu - viņš cenšas izprovicēt skolotāju, lai tā ieliek labāku atzīmi vai arī, lai nenopelnītu sliktu atzīmi. Un nesaku, ka pieklājība vienmēr ir manipulācija. *** tātad tu gribi teikt, ka es izturoties ar cieņu pret citiem, ar viņiem manipulēju? Un tu viņus nodiršot nē. *** Pirmkārt, cieņa un pieklājība nav viens un tas pats. Otrkārt, kā jau teicu par Jurīti... viņš neciena matemātikas skolotāju, bet viņš pret viņu ir pieklājīgs, jo viņam ir svarīga atzīme. Pārējo izseciniet paši...
0 2 atbildēt

Vispār lekties sāka viņš! Es savā 1. komentā tikai tīri teorētiski spriedelēju, bet pretī no viņa saņēmu personīgus uzbraucienus! Kā arī piesienos pamatoti, jo ļoti bieži diskusijās šitādi duriki, nespējot argumentēti atbildēt, sāk kaut ko par pieklājību un toleranci moralizēt, lai gan patiesībā tā viņu pieklājība ir nekonsekventa un liekulīga.

0 2 atbildēt
Degradācijas iemesli,gan fiziski gan garīgi,21 gadsimtā ir tik daudz,ka tāda lieta kā, parasta pieklājība,ir iemesta podā un noskalota dziļi pazemē,tagad rūpējas vairāk par to,lai senči bērnu nesistu,kā rezultātā,sīks neattīstijies smerdelis var iespert pa veca cilvēka spieķi tā ka opim jākrīt un jālauž mugurkauls,Kur te ir loģika? Ja Pieaugušo ''aizstāvju'' loģika nebūtu tik tizla,tad nekas tāds nenotiktu un līdz ar to tādas lietas kā pieklājība tiktu ņemtas vērā vairāk. īsāk sakot skatoties uz ielām tā vien liekas ka dažu labu vajadzētu slānīt tā ka izput laukā. Mūsdienu bērni-Pasaules jaunā Apokalipse
0 2 atbildēt
"tipisks aizekrāna gangsters" Muhahahah... tu, savukārt, tipisks idiots... nūū tas šaurpierīšu paveids. :) Jau tas, ka tu savā leksikā izmanto tādu vārdu kā 'gangsteris' norāda uz to, ka tu esi neattīstijies puņķutapa. Man jau tev nekas nebūti jāskaidro... ir lietas, kuras tu nezini un arī nekad neuzzināsi, bet viens tev būtu jāsaprot - vara pieder cilvēkiem, kuri spēj psiholoģiski manipulēt ar citiem cilvēkiem tā, ka šie citi cilvēki nemaz to nepamana... un viens šo šiem citiem cilvēkiem esi tu, jo tāds 'steitments', kādu tu nostādīji ir naturālas manipulācijas rezultāts...... hehe, bet tu jau to nesapratīsi, tā pat, ka tu nesapratīsi, kas pieklājība ir patiesībā. >:)
1 5 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »