local-stats-pixel fb-conv-api

Pieklājība!95

27 6
Pieklājība ir lieta, kura mūsdienās ar katru dienu, ar katru stundu un minūti iet zudumā un pazūd pamazām.
Tāpēc gribēju sastādīt 'tadu kā nelielu pieklājības Likumu grāmatu. Protams te nebūs nekādā grāmata, bet teiksim tā pārs pieklājības baušļi, kuri būtu jaievēro, lai citiem nemaitātu dzīvi.


Šie baušli domāti gan kā Virtuālajai videi gan reālajai:
1.daļa

13 Baušļi:

1 - Komentos kāda raksta Ja nav nopietna iemesla nelamaties ar nekadiem B**c vai N***j vai vēl kādu tāda veida vārdu kuru es pat te nevaru izteikt.
2 - Pirms kautko raksti vai izsaki pārdomā labi vai tas nesāpinās pārāk to, kam tas ir domāts, jo daži jau ātri visu aizmirst un ignorē, bet dažiem tomēr viss paliek pie sirds.
3 - Ja esi reālajā dzīvē Urla vai vēl kautkāds mūdzis tad nebrauc augumā un neapvaino sev līdzīgos izlikdamies par labāku nekā patiesībā ir. (Vienkārši pierāda savu stulbumu)
4 - Pēc katra 2. vai 3. izteiktā vārda neizteikt kādu vārdu, kas nav pieņemamas leksikas. piem:
Es vakar tur gāju un B**c man tad ta h***va palika n**uj tad gaju uz D**su pec polšika un tad tads pi**is man priekšā gadījās.
5 - Ja ar tevi runā kāda persona un pienāk cita persona un ar grib sākt ar tevi runāt un tev vairāk simpatizē sākumā pabeidz iepriekšējo nevis ķeries pie tā kas tev labāk patīk.
6 - Cilvēki, kas ir savādāki nekā tu nav sliktāki.
7 - Meitenēm izteikt komplimentus ir pavisam skaidrs manupra't.
8 - Neuzskatīt meiteni/zenu kā privātīpašumu, jo katram ir sava dzīve un sava izvēle protams ja tas/ tā ir tavs/tavs puisis/meitene tu vari kautkā pameginat pakontrolēt, bet nedrīksti aizliekt darīt tādas lietas kā nedrīksti atrasties citu džeku vai meiteņu kompānijā.
9 - Ja kādu apvaino. Nedari to paslepus citiem sakot visādas baumas un savus apvainojumus esi vīrs/sieviete un saki tieši acīs tam pret ko ir vērsti apvainojumi.
10 - Iemācies iet uz Kompromisiem. Nekad neuzspied tikai savu ideju pat neuzklausot citu idejas. Viniem varbūt viņas ir trakas, bet tās trakās idejas ir nemazz cik sliktas.
11 - Ja gribi, lai kādi izpildītu savus solījumus tad sākumā apdomā vai pats pildi visu ko soli. (Besī ārā kad cilvēki brauc citiem virsu nezin kāpēc kautgan paši nedara noteikto lietu kautkā savādāk vai labāk)
12 - Neuzskati citus par neko tikai tāpēc, ka viņiem nav naudas vai nav cik sakopti kā tu.
13 - Kad citi kādu apsmej un dara to bez jēgas neesi viens no viņiem tu sākumā padomā kā tu justos un kā tajā brīdī jūtās tas cilvēks par kuru visu ņirgājās vai aprunā.

Būs vēl citi baušļi un atgādinu tas ir kā ar ticību. Baznīca jau arī ir baušļi visādi, bet tas nenozīmē ka visi viņus ievēro šie ir vairāk tā kā ieteikums

Veltīts: Gravedigger
27 6 95 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 95

0/2000
es laikam esmu dikti pareiza :D + veel bieži saku paldies, lai jums jauka diena.
7 0 atbildēt
Labs raksts emotion Daudzi aizmirsuši ko nozīmē pieklājība...
7 0 atbildēt
aww ... Pilnībā piekrītu ... par visu .. Īpaši foršs man likās 3. bauslis .. :D:D:D Nu, ja visi klausītu taviem baušļiem kasis007 tad dzīve būtu baigi laba .. kā nieres taukos :D
6 1 atbildēt
Gravedigger nu tā īsti nevar teikt jo ja visi ievērotu šos baušlus tad cilvēki būtu baigi stresaini un dažkārt vajag kādu tadu mudzi barā bet muzdienas pārāk daudz viņu. Murrr jā viena no lielākajām aittīstības problēmām nop degradēšanas es domāju..
5 1 atbildēt
vēl kādam ir tāds stulbs paradums, kad piemēram, veikalā kasiere pasaka ''paldies par pirkumu'', un es viņai pasaku lūdzu emotion emotion Anonīms komentārs 2009-03-25 23:36:19 tipisks aizekrāna gangsters emotion
4 0 atbildēt
teamwork emotion
3 0 atbildēt
princeSS par pēdējo p.s.p.s.p.s es tev pilnīgi pikerītu un blaviens es vel kautko pateiktu bet parak daudz jus sakomentejat :D
3 0 atbildēt
down zini izlasi baušlus vēlreiz un varbūt kautko sapratīsi es esmu cilvēks ar nerviem. Izlasi 1 bausli. 1 - Komentos kāda raksta Ja nav nopietna iemesla nelamaties ar nekadiem B**c vai N***j vai vēl kādu tāda veida vārdu kuru es pat te nevaru izteikt. Tātad mister Cirvis tu lasīt laikam nemāki....Un tādu idiotu dēļ arī daudzi lamājās bez vajadzības jo tādi Dauņi vienkārši spēj nokaitināt...
3 0 atbildēt
mani sauc Kārlis - ja man kads meginatu atnemt naudu es viņam pārlauztu sprandu(Neparlauztu es esmu parak labs lai par tadiem niekiem sistu) . Bet tu laikam nemaz nelasiji kas ir rakstits tajos baušlos.. zupaspleve ne man nav vismaz, man ir tāds ka es parasti pasaku ta klusi, klusi paldies... Gravedigger - Paskaties cik laiks??? Logiski ka nav neka :D :D :D :D Es tev radu respektu man baigais prieks...
4 1 atbildēt
Un tā nav dirsā līšana.
3 0 atbildēt

Kasis007, man te daudz neskaidrības par taviem baušļiem radās. Ceru, ka tu, gudrs būdams, varēsi man apskaidrot... 1. bauslis - Kur var iepazīties ar kritērijiem, kas nosaka, kad ir nopietns iemesls un kad nav nopietns iemesls? 2. bauslis - Un ko darīt, ja tavi baušļi kādu sāpina? 3. bauslis - Pareizi saprotu, ka ar šo bausli tu apliecini, ka pats esi "urla" vai kaut kāds "mūdzis"? Ja reiz atļaujies apvainot šos cilvēkus? 4. bauslis - Un kurš būs tas izredzētais, kurš noteiks, kas ir pieņemamas leksikas vārds un kas nav? Drīkstu es? 5. bauslis - Vienkāršāk to var pateikt: "Atbildi par saviem vārdiem līdz galam!" 6. bauslis - Tātad, ja kāds uzdirš pieklājībai, tad tas nenozīmē, ka viņš ir sliktāks? Un "urlas" un "mūdži" arī nav sliktāki? 7. bauslis - Un, ja meitene ir pilnīgi nepieklājīga, tad arī jāizsaka komplimentus? 9. bauslis - Tātad tavs 3. bauslis tomēr tiek atcelts? 10.bauslis - Ko nozīmē uzspiest savas idejas? Piemēram, prasīt, lai kāds ir pieklājīgs un ievēro pieklājības idejas, nav ideju uzspiešana? Starp citu, nedomā savu baušļus papildināt ar to, ka rakstot vajadzētu ievērot elementāru gramatiku un domas loģisku secību, citādāk grūti saprast, ko tāds kasis007 otrā galā domājis? Un vēl, jau minētā dirsā līšana ar piekājības metodi nav pieklājības pārkāpums?

3 0 atbildēt
Pieklājība? katrs 1-2-3-4-5 Jaunēklis nemaz nejēdz tā vārda nozīmi :] nav ko lieki par to ļerkstēt
3 0 atbildēt
down-vienīgais duriks te esi tu, jo izmisīgi kko te mēģini pierādīt, nožēlojami, nevienu tavs viedoklis nepiš vispirms pats kko izdari un tad muti ver vaļā ja tev kkas nepatīk, beidz truli dirst un vnk ieliec mīnusu, tam viņi ir domāti, ja tev piemetusies verbalā caureja, tad STFU ! a un tikko zvanīja no ta tava lohu salidojuma, tu esi nošāvis garām, te neviens no taviem biedriem nav, tu kko jauc, lohu salidojums pašlaik notiek tavā dzīvoklī, pietam tu esi vienīgais dalībnieks tur, ha ha (ļauni smiekli)
3 0 atbildēt
arī fakts, bet viņi varbūt nebūtu tik stresaini, cik vienveidigi un garlaicigi. Vajag kādu izlecēju, lai mums, vienkāršajai tautai būtu par ko dusmoties :D
4 1 atbildēt
Un uzrodas kārtējais idiots, kuram tas jāpasaka...
3 0 atbildēt
mēs viņu piebeidzām ... emotion emotion Kasis007 viņš to saka tāpēc, ka es ar Anonīmo par to runājām. Izlasi man pēdējo komentu.
3 0 atbildēt
rakstīšu kā tu -- *Heh... idioti. Jūs tiešām domājāt, ka es nopietni uzskatu, ka ar jums manipulēju, es taču jūs nemaz nepazīstu... :)* *Mēs tā nedomājam .. mēs par tevi ņirgājamies :D:D Un jā, tas nav peiklājīgi, bet tu pats izprovacēji.* Saprati? BEIDZOT!!!? Labi, atsaucu iepriekš teikto, jo tikko sapratu. Ja Jānīts ir pret skolotāju laipns, kaut tā nedoma, to sauc par diršā līšanu. Ja nevari būt pieklājīgs bez dirša līšanas tad vnk labāk paklusē, jo arī tā tu būsi pieklajīgs. es nemaz necentīšos izprast tavu garo domu, jo man tas nav vajadzīgs un beigu beigās zinu, ka tur tāpat nekāds DOMUGRAUDS apakšā nebūs.
3 0 atbildēt
anonīmais aplauzās emotion
3 0 atbildēt
Nu .. tīri teorētiski es pati vēl esmu pieksaitāma pie kategorijas bērns .. es domāju, ka bērnam ir atļauts pietiekami, bet katra vecāka un ģimeņu audzināšana ir savādāka .. Un es tiesam pāris bērnus, kas izturas ar necieņu pret citiem cilvēkiem, pati paņemtu un nopērtu, jo dažkārt tas iet pāri visam.
2 0 atbildēt
Gravedigger ja tavs koments attiecas uz Apakšējo tad tas bija mans (boldā) Ir Laiki,kad sīkais tiešām pelnijis tesienu,un ir kad nav. Bet tad kad sīko aizstāv tad kad laiks dabūt pa pakaļpusi ir pienācis,un viņš to nesaņem,sākas,visuvarenība no bērnu puses. Jaatzīst,ka bērniem mūsdienās par daudz atļauts...DAUDZ par daudz ....
2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »