local-stats-pixel fb-conv-api

Janvāra labākie un smieklīgākie latviešu Tik Tok video4

Ir jāatzīst, ka Tik Tok ir neatliekama dzīves sastāvdaļa gandrīz katram no mums. Tajā var atrast gan izglītojošus, gan smieklīgus video. Nedrīkstam arī aizmirst video, kurus grūti aprakstīt un tie ir vienkārši nesaprotami. Lai vai kā, šajā rakstā būs apkopoti smieklīgākie un paši labākie Tik Toki no latviešiem, kas publicēti šomēnes - 2022.gada janvārī.

Šī meneša tops sastāv, galvenokārt, kā no influenceriem, tā arī mūziķiem. Pa vidu iemaldījies arī ēdienu kurjers un citi brīnumi. Lai jautra skatīšanās!

10.vietu ieņem pašmāju mūziķis st4rface. St4rface pērn publicētā dziesma ar nosaukumu ''Viņa'' pēkšņi uzsprāga Tik Tok platformā. Nu tai ir pāri 150 videoklipiem! Mūziķis izdomāja ar to nedaudz ''iefleksot'' un video sanāca tiešām labs!

9.vietā šoreiz latviešu YouTube kontenta veidotājs Br1xzy, kurš izveidojis ar ''gaming'' saistītu Tik Toku. Ideja gan vairākkārt redzēta iepriekš citās valodās, bet te nu latviskā versija.

8.vieta ir Bolt Food kurjeram un kādam tusiņam uz kuru tika vests ēdiens. Hmm... Diez pasūtītājs savu ēdienu saņēma? Vairāk informācijas par to, kas tur notika ir šī Tik Tok video komentāros!

Lai gan šis videoklips ir no pērnā gada izskaņas (decembra beigas), tas tik un tā ir labs un smieklīgs. To arī liecina fakts, ka šim Tik Tokam ir gandrīz 150 tūkstoši skatījumu. Vai kādam vēl ir kādreiz atnācis šāds pasūtījums? Lūk, 7.vieta!

Sestajā vietā šoreiz videoklips par ''rave'' stila mūziku un... Šķiet, ka daži sapratīs, bet citi nē. Lai paliek noslēpumā tiem, kas nesaprot, bet smejas tie, kas ir lietas kursā!

Piektā vieta šoreiz Twitch strīmerim ģenerālim un viņam Tik Tokam par nokārtošanos sabiedriskajās tualetēs. Jautājums - vai kādam ir gadījies līdzīgi?

Tieši aiz goda pjedestāla - Rikardions. 4.vietā ir viņa Tik Toks ar sarkasma piesitienu, lai iesmietu par tiem cilvēkiem, kas atbrauc uz galvaspilsētu un uzņem 30 dažādas un nekvalitatīvas bildes, lai ar to palielītos pēcāk internetā. Saskati līdzību?

3.vietā Tik Tok video, kuru daudzi, iespējams, nesapratīs. Izskatās gan, ka vismaz divi tūkstoši to ir sapratuši, jo atzīmēšu video ar ''like''. Diez pārējie simts tūkstoši nesaprata?

2.vietā fitnesa treneris no Latvijas, kas jau kādu laiku dominē Tik Toku ar videoklipiem par dzīvi Balī. Šeit kāds kuriozs gadījums - skats uz to kā tur izskatās tualetes.

Vai Tev kādreiz ir gadījies, ka par ēdiena pasūtījumu jāmaksā pieci centi? Lūk, šāda situācija! Kā rīkotos Tu? Tik Tok video ar vairāk kā 50 tūkstošiem skatījumiem, kas uzjautrinājis daudzus un atrodas šī mēneša 1.vietā mūsu Tik Tok videoklipu topā!

Vēlam veiksmīgu un raženu jauno mēnesi. Ceram, ka spējām uzlikt smaidu kādam uz lūpām ar šo latviešu Tik Tok video topu.

18 3 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
https://www.tiktok.com
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

👍

2 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

Ja šie ir smieklīgi vai laba kontenta video, tad ir skaidrs, cik trula un degradēta ir mūsdienu tauta...

2 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt