local-stats-pixel fb-conv-api

Vīrieši ir labāki par sievietēm13

315 7

Brīdinājums! Tālāk esošo bilžu skatīšanās var izraisīt šoku un riebumu. Jūtīgiem cilvēkiem neiesaku. Īpaši sievietēm - tie ir vēsturiski reklāmas plakāti, kas vislabāk parāda, kāda ir bijusi attieksme pret sievietēm 20.gs. un nekādā veidā neatspoguļo manu personīgo attieksmi.

Tālāk sekos nepārspējama seksisma un šovinisma deva, kas liks katrai feministei atcerēties, par ko viņas cīnas.

315 7 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Tas ir pēdējais stulbums diskriminēt sievietes.  emotion Tas stulbais stereotipiskais uzskats, ka sieviešu vieta ir tikai gultā, virtuvē un ar grīdas lupatu rokās. Man šito pašu mēģināja iestāstīt mājās visu, kas attēlots bildēs , izņemot Camel cigaretes emotion Viss ko es teicu ir *ievietot šeit lamuvārdus*.

Bullšits.

21 0 atbildēt

Dīvaini redzēt cigarešu paciņu,kuru nenoklāj visādi brīdinājumi par to kaitīgumu!

9 0 atbildēt

Feminisms jau sen vairs neraksturo to,kas sākumā tika domāts! Jo dziļi pārprasts.Vai Tev,dārgā nepatīk,ja es atveru durvis Tavā priekšā,samaksāju Tavā vietā,visādi rādu,ka Tu esi galvenā,jo esi sieviete! ....Vīrietim vajag SIEVIETI,nevis vēl vienu krutu veci blakus!!

5 0 atbildēt

Atcerējos, ka pateicoties viena psihoanalītiķa rakstam New York Times, ap 60. gadu izdevumiem, Amerikā sāka smēķēt vairāk kā 2 miljoni sieviešu nākamā gada laikā. emotion) Brainwashing at its fullest.

4 0 atbildēt
Ko tu vari cepties par to, kurš dzimums ir labāks. Jau otrs tāda tipa raksts šodien spokos no viena autora, beidz piesārņot portālu. Laikam meitene pameta un visu savu naidu uz sieviešu dzimumu nolēmi izgāzt šeit. Normāls vīrietis nenoniecinās sievieti un nenostādīs viņu zemāk tikai tāpēc, ka viņa ir sieviete.
7 3 atbildēt

Nekas man šajās bildēs neradīja ne šoku,ne riebumu! Toties tagad mēs slīdam grāvī ar pārlieku lojalitāti pret pārspīlētu feminismu,homoseksualitāti,kā arī islāmismu! emotion 

6 5 atbildēt

Nu nezinu. Es so visu uztveru kaa forshu joku. Uzskatu tomer, ka sievieti un virietim ir katram sava vieta. Nevar but vienlidziba starp cilvekiem, kuri var dot dzivibu, iedvesmot un izradit emocijas un starp tiem, kas var pasargat, apgadat un dot droshibas sajutu.

1 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion  emotion  emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Labi iesmēju. Tādi bija tie laiki, kad sievietes vieta bija tikai un vienīgi  mājās. Loģiski, ka ar intelektu kļūst tā pašvakāk, ja viss, ko vien diendienā redz ir virtuve, putekļi un grīdas lupata.

0 0 atbildēt

nu tad nākamreiz, kad kāda sieviete leksies ar kādu vīritiet un domās, ka oj es esmu sieviete mani nevar sist...tad vienādībā dabūs tā pa iekšām ka maz liekas..just sayin..  emotion 

0 0 atbildēt

Un tagad visi, kas izlasa šo rakstu, noskatās dok.filmu - "The men who made us spend".  Filma būs kopā 3 stundu garumā, bet iesaku, ir tā vērts. Tad jūs sapratīsiet kāpēc šīs reklāmas ir tieši tādas, un ne savādākas. emotion

0 2 atbildēt