local-stats-pixel fb-conv-api

Varenākās slepenās biedrības29

802 0

Viņi ir starp mums. Cik cilvēce ir pastāvējusi, tik ilgi ir bijušas biedrības, interešu grupas un domubiedru atklātas un ne tik atklātas kopienas, kurās ir apvienojušies cilvēki ar kopīgām interesēm vai mērķiem. Ir organizācijas, kas tiek uzskatītas par slepenām, bet tas ir radies no tā, ka nepiederošiem vienkārši nekas netiek atklāts. Tomēr neskatoties uz to daudzu slepeno biedrību noteikumi un principi ir diezgan labi zināmi.

802 0 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Ta tik turpinat! Bet runajot,par to slepenibu,tas vairs nav noslepums,par to runa katrs 3 cilveks  uz zemeslodes...Un patiesiba,vel viss nav atklats,tas kas seit ir uzrakstits,tas ir viena minimala dalja no ta kas bija patiesiba..emotion

12 0 atbildēt
Beidzot kāds interesants raksts...
11 0 atbildēt
Vairs jau slepenas nav.emotion BAD JOKE.
10 0 atbildēt

Bildenbergi, masoni un Illumināti maitas... nekādu mieru viņi negrib un negrib 'novērst' miljoniem kara upurus. Drīzāk viņi kurina naidu. Ir sen jau zināms, kā sistēma strādā un, kas ir galvenie instrumenti....

9 0 atbildēt

Kur tad KKK -KU KLUX KLAN ?

5 0 atbildēt
Vienīgā normālā biedrība, ir brīvmūrnieki. Vismaz tās ēkas vēl ir redzamas un patīkami apskatīties, ja proti atpazīt tās ēkas. Bet tā palielam, cik zinu personiski, kas ir starp masoniem, viņi parasti ir iedomīgi, ietekmīgi cilvēki, kam tikai rūp paši sevis un kuri nebūs glābēji, jo viņiem deguns ir pārāk mākoņos. Kādreiz pats gribëju tikt iekšā, bet paldies, ka nebija tādu iespēju.
4 0 atbildēt

7. Serbs-asassins nebija daļa no melnās rokas, bet gan no masonu ložas, ko viņš arī netīšām atklāja tiesas laikā, kas ir redzams Austrijas tiesu protokolos. Adams Veishaupts bija nostiprinājis sakarus un sadabūjis daudzus fanātiskus sekotājus Eiropā un Ziemeļamerikā, kas turpināja viņa ''jaunās pasaules'' plānu jau, kad viņš pats sen bija atmetis kājas. Lai izraisītu starp-impēriju karu, bija mazliet jāpabojā pirmskara atmosfēra Eiropā, un Austrijas troņmantinieka nobliešana bija viena no tā veida darbībām. 

2 0 atbildēt
Kur bumerangs? Tāda krievu biedrība ar nopietnu konspirāciju.
2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Gribētu zināt, vai Austrumos ir slepenas organizācijas, citādi Eirope un Amerika, nedaudz Krievija arī, bet tādas specifiskākas organizācijas Indijā, vai Japānā, vai Ķīnā...vai tajā pašā Krievijā kaut vai... Proti Illuminati jau ir organizācija kas it kā ietver sevī "visu pasauli", tā tāda universāla, bet nu vairāk par tām mazajām doma.

1 0 atbildēt

O! Jāpazvana Naglim vai Grūtupam, lai iesaka mani emotion 

Vai arī jāizbrauc pie Trukšņa, lai pieņem mani Asasinos, baigi gribās hašišu uzpīpēt emotion 

0 0 atbildēt
Ir 2016 gads , tāpat kā reliģijai , arī šiem štruntiem nevajadzētu ticēt .. emotion
3 3 atbildēt
Un ir cilvēki kas nopietni tic šīm muļķībām? emotion
5 5 atbildēt

10. Man liekas tu domāji "Tējas Ballīti" vai kas tāds, bet nevis "Tējas Dzeršanu" emotion

0 1 atbildēt

Nešķiet dīvaini, ka varenas un piedevām slepenas biedrības tiek aprakstītas kautkādos spokos?

0 1 atbildēt
emotion emotion emotion emotion
1 2 atbildēt