local-stats-pixel fb-conv-api

Šokējoši! Fakti par Ziemeļkoreju.29

Sveiki spocēni! Šis būs raksts par Ziemeļkoreju. Es centos sagatavot interesantus un nedzirdētu faktus, ceru, ka jums patiks un gaidu pozitīvu novērtējumu.

654 0 29 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 29

0/2000

Ja kādam ir interesa par šo tēmu, iesaku izlasīt grāmatu: "Bēgšana no nometnes nr.14". Tas ir patiess stāsts par cilvēku, kuram izdevies izbēgt no tā saucamās "darba nometnes", kas patiesībā ir cietums.

20 0 atbildēt

pa tām beibēm man interētu, tāpat kā balamute Rodmens teica, ka ir sala, kurā ir viss pieejams un notiek 7 zvaigžņu tusiņi, līdz ar to, kaut kāda taisnība ir faktos. 

Saulaina ziemeļkoreja ir tiem, kas ir pie šprices, citādi tur nav ko darīt, un viss atgādina vienu lielu uzņēmumu, kur ir japielūdz boss, un labi ka vēl nav jāmaksā ieejas maksa darbā.

p.s. man paziņa bija, tur melnais bizness plaukst un zeļ, apgrozībā ir dolāri, juaņas, eiro, citu valūtu nepieņem, pusdienas maksā ap 1$, kā arī pāris vietas, kurās izredzēti cilvēki var darīt ko grib kamēr tas patīk vadonim, piemēram, gleznotājiem ir 6 stāvu māja, izmērs apmēram kā Rīgas centrālā stacija kopā ar Origo, un 6.stāvā sēž izredzētie, kuri var gleznot ko grib, līdz ar to, ir pieeja visam - tv, internets, paika, šmiga, utt, un piedevām tie bauda vadoņa tādu uzticību, ka tur drošībniekiem ir atļauts ieiet tikai kopā ar vadoni. Tur top ļoti kvalitatīvas gleznu kopijas, kuras ienes valsts budžetā valūtu.

otra vieta, kurā ir līdzīgs režīms, ir met vitamīna ražošana, kas dēļ savas tīrības un kvalitātes ir ļoti pieprasīts pasaules tirgos.

un tad ir vēl šādas tādas vietas, kas ir sapņu vieta lojāliem cilvēkiem

17 0 atbildēt

bet loģiski, brīvo enerģiju tak prot iegūt pat Saša Aleksandrs no spokiem.lv emotion 

8 0 atbildēt

Autors stipri jauc abus iepriekšējos vadoņus. Pirmkārt, latviski ir Kims Irsens (Kim Il Sung) un Kims Čenirs (Kim Jong Il). Otrkārt, 5. attēla aprakstā ir nepareizais vārds jebkurā gadījumā. Treškārt, domāju, ka analfabētisms šajā valstī var pat līdzināties Āfrikas valstu līmenim, jo ārpus galvaspilsētas ļaudis dzīvo naturālajā saimniecībā un lielā nabadzībā.

7 0 atbildēt

nez ko par mums kad bijām padomju savienībā rakstīja prese un citi mēdiji ārvalstīts. Šķiet to pašu. 

Tas ir tas pats kas, es biju redzējis tikai foto banānus līdz 1988 gadam un nebija ne jausmas kā garšo un bija pilnīgi vienalga. Tas pats ar sēnēm, šampinjoni, kas tie tādi ja pašiem mežā ir bekas un gailenes. Mandarīni reizi gadā uz ziemassvētkiem nopērkami. Bija jau arī savi plusi tam visam, bet nu atgriezties atpakaļ tajos laikos gan negribētu. 

5 0 atbildēt

Palasit interesanti ,protams ,bet var tikai nozhelot ,ka ir vel tadi rezimi... ,,Tris paaudzhu sods ,,vien ko nozime emotion 

5 1 atbildēt
Skatos uz ziemeļkorejiešiem un redzu hipertrofētus VATŅIKUS!!!emotion
3 0 atbildēt

Es ceru, ka tas bija RETORISKS jautājums?!?  emotion 

3 0 atbildēt

Interesanti, kau arī daži fakti ir nepārbaudāmi un neapstiprināmi . Kaut vai par 2000 seksīgām meičām . 

3 0 atbildēt

Pēdējais fakts, manuprāt, ir tikai pozitīvs.

2 0 atbildēt

 emotion Interesanti.

2 0 atbildēt

Atkal viens kas nebšaubāmi tic visam kas ir publicēts internetā.. Enerģija no nekā nerodās. tas ir pierādīts fakts.  pagaidām cilvēcei ir zināmi 2 enerģija iegūšnas veidi

1. Uz potenciālu strapību. Potenciālu strapībā ietilpst viss, Tai skaitā ķimiskās reākcijas- faktiski ir vienas vielas pāreja citā, jo ir potenciālu starpība starp molekulām - viena atņem ātomus citai, ( mazākā pievāc lielākās atomus- tēlaini izsakoties). Ūdens potenciālu starpība, tempretūras potenciālu starpība utt..

2. Kodolenerģija ( 3 paveidi, Kodoldalīšnās, kool sintēze, un Anhelācijas reākcija)  

Tā kā nevajag murgot par kautkādu mūžigo dzinēju - kas dabā nav iespējams

1 0 atbildēt

😎

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

😰

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

jācer ka US un Ķīna tiek pie kima pirms viņam izdodas īstenot savu komisko ļaundara fantāziju

0 0 atbildēt
Jauki
0 0 atbildēt

viņi nav tik gudri

0 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt