local-stats-pixel fb-conv-api

New World Order. Konspirācija42

Šī tēma ir tik daudz pieminēta, par to ir arī sarakstīts tik daudz muļķību, ka tā sāk līdzināties masu histērijai, kurai nevar paiet garām bez uzmanības. Kas aiz tā stāv?

Par to šajā rakstā.

« 1  2  3 »
403 0 42 Ziņot!
Ieteikt: 220
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 42

0/2000

Un šī ir tikai maza smilšu graudiņa daļiņa no visas smilšu kaudzes.

  Ir tikai informācija, ko varasvīri ir paši netieši izteikuši. Sava veida brīdinājums, bet neko vairāk arī neuzzināsim. emotion

Taču var skaidri just New Age darbības politikā visā pasaulē. Primārais un vienkāršākais veids kā viegli vadīt un kontrolēt cilvēku prātus. Un triki, kas panāk cilvēku masu pašiznīcināšanos, īsti nenosmērējot savas rokas.

   Tāpat cilvēka prāts tiek bojāts caur vissīkako detaļu, piemēram, modes kliedzieni, mūzika, nauda, slava, masu pasākumi..  Cilvēki mūsdienās ir tik viegli iespaidojami un tik primitīvi. Piemēram, cilvēki savās "brenda" drēbēs peldās naudā un citi tiem bučo kājas par to emotion un domā, ka tā ir laime. Un parējie seko šim piemēram. Un kamēr esi aizrāvies ar šīm primitīvām lietām (novērsta uzmanība) tikmēr Viņiem ir iespāja ar tevi rotaļāties kā ar marioneti - dīdīt, bīdīt un viegli tev likt pielikt sev ieroci pie galvas.

Viegls veids kā tikt vaļā no masām.

Piemēram, kas notiktu, ja pēkšņi visa pasaule uzzinātu, ka Lady Gaga ir mirusi. Cik fani iztaisītu pašnāvības ?  Cik cilvēku gatavi laizīt paka**s saviem elkiem. Prāta kontrolēšana caur mūziku. Un tas ir tikai viens no visa. 

Karš jau labu laiku ir sācies. 

Gudra ... un, tiesa, visspēcīgākā vara visa pasaulē. 

   

 

 

16 1 atbildēt

Labs raksts emotion

3 0 atbildēt

Un kā gan varēju aizmirst pieminēt šo elles kasti - datorus un internetu.

Es domāju, ka daudzi tomēr nav muļķi, lai saprastu kādēļ tas viss ir radīts un kādam mērķim. emotion

4 1 atbildēt

Ja paskatās uz zemeslodi kopumā, tā ir perfekta sistēma, kur nekas nav lieks, un viss ir savā starpā saistīts. Tik viena lieta tur neiederas - cilvēks.

Ja gribam uzzināt vai dzīvnieks ir mājdzīvnieks vai savvaļas, papētam viņa uzvedību gan vienā gan otrā vidē. Par nožēlu tomēr jāsecina, ka lielākā daļa cilvēku ir mājdzīvnieki, kuriem brīvība nepatīk.

Vispār jau vilabākā valsts iekārta ir anarhija, tā pareizajā izpratnē, kad vari rīkoties, brīvi, bet nedrīksti ierobežot vai traucēt cita brīvību, ja kas lemjams, lemj visi. bet zinot cik liela daļa ir nedomājoši, un cik liela daļa ir samaitāti, šis modelis neder. Demokrātija ir laba, bet ar sistēma ir sačakarēta. Ja ņem vērā faktu ka kādi 90% cilvēku ir nedomājoši, 7% domājoši bet ietekmējami, un pārējie ir domājošie, tad pareizākais variants būtu valsts pārvaldi veidot pēc šī principa: domājošie ir paši galvenie, domājošie un ietekmējamie, palīdz un uzrauga visu, un tie 90% ir pakļautie. Bet zinot kā viss notiek, arī šis modelis tiktu sajāts.

2 0 atbildēt
Iluminati ir reāls un īsts.Tā ir labākā lieta kas notikusi ar pasauli! Kaut ātrāk sāktos "Jaunā pasaule" emotion
3 1 atbildēt

Sen jau ir pierādīts un apstiprināts ka 9/11 tika nevis ar lidmašīnu palīdzību nojaukti torņi bet gan iekšienē bija spridzekļi ar kuru palīdzību dabūja torņus zemē

comon cilvēki jūs tiešam domājat ka ja tādā milzu tornī ieskries lidmašīna, tornis sabruks kā kāršu namiņš ? emotion

piemērs : youtobe vairāk kārt tika pieejami video kur palēlinājumā rādija brīdi kad lidmašīna sadūrās ar torni un skaidri bija redzams ka tornis sprāga kadas 5 sek pirms lidmašīnas ietriekšanās tajā 

...tapēc neesam tik naivi emotion

8 7 atbildēt

Paldies par pamatīgo un interesanto pētījumu emotion

1 0 atbildēt
Viss jau būtu jauki, ja vien antikrists, okultisms un ezotērika nebūtu cilvēka zemapziņas auglis. Nenoliedzu, ka tāda sazvērestība varētu pastāvē, bet tad tas ir tīrākais bizness.
0 0 atbildēt

jaunā pasaules kārtība ir jau sen kā ieviesta.  un fakts ir tāds, ka katrs šīs kārtības traucēklis ir bijis un tiks noslaucīts no zemes virsmas. un nav pat svarīgi vai traucēklis ir cilvēks, organizācija , jeb vesela valsts. šo procesu var īpaši labi novērot pēdējo 200 gadu laikā

0 0 atbildēt

The truth is hidden WITHIN THE TRUTH! do you get it? 

This is not the truth. not even close.

0 0 atbildēt

Visādas interesantas lietas te sarakstītas tas ga. Tikai gribētu zināt no kurienes ir tulkots. Starp citu, daudzi vārdi ir nepareizi iztulkoti.

0 0 atbildēt

Tas jau ir skaidri redzams, ka reliģija ir domāta tikai kara aizsākšanai!!!  Visiem tač skolā par krusta kariem mācīja.. Un tie jau nav vienīgie kari kur reliģija ir iesaistīta!!

0 0 atbildēt

ESMU PARADĪZĒ!emotion

0 0 atbildēt

Tie simtiem seksuāli izmatotie bērni, kas kļuvuši par katoļu mācītāju upuriem Jums nepiekritīs... skat. iepriekšējo rakstu tāpat ja vien spētu runāt tie, kas nobeigti moku kambaros un sadedzināti uz sārta, arī Jūsu viedokli nedalīs.

0 1 atbildēt

 

Aha, un tas ko mums stāsta mācītāji par "svēto" baznīcu un grēcīgajiem cilvēkiem, and all that sh*t.

Un tagad iedomājies, ka dievišķais, kas ir cilvēka ķermeņa uzbūvē, kā ģeniālā sistēmā, un dabā, kur viss ir līdzsvarā, un zvaigznēs, un brīnums cilvēka acīs, kā saprāts, kā apziņa, un tad pēkšņi nedzīvie baznīcu torņi, kuri uzslieti uz mūsu tēvu asinīm, lai viņus paverdzinātu...

Es nenoliedzu sakrālo, bet saku, ka Baznīcā tā nekad nav bijis, un ja rūpīgi palasa Jauno Derību, tad tieši tas arī tur ir rakstīts, alegoriski. 

Es nesaku neko par Jauno Derību, kura ir kosmogoniska, un mistiska, lasi- pamatā neizprotama daudzu senāku kultu (Krišna, Mitra, RA) kopija un kompilācija, un tādā sakarā ļoti vērtīga grāmata, kurai nekāda sakara ar kaut kāda tur Jehovas vārdu, un "svētajiem rakstiem". Un nav tur minēta "augšāmcelšanās miesā" un "mūžīgas mokas ellē", kas viss ir klerikāļu murgi.

Man ļoti izskatās pēc raksta nepieciešamības, kas mazliet izgaismotu baznīcas dogmātu neatbilstību jaunai derībai.

0 1 atbildēt
Sazvērestība nevis konspirācija. Bet tā, labs raksts!emotion
0 2 atbildēt