local-stats-pixel fb-conv-api

Nacistu Noslēpumi. Haunebu. 3. daļa.63

845 1

Pēc tam, kad apskatījām Die Glocke noslēpumaino ierīci un guvām nelielu skaidrību par Antigravitāti ir pienācis laiks likt lietā iegūtās zināšanas, lai plašāk apskatītu Trešā Reiha lidojošo sķīvīšu tehnoloģijas. Pirmajā "šķīvīšu" daļā noskaidrojam, kas tad īsti ir šis ļoti dzirdētais Haunebu. Par Haunebu projekta pirmssākumiem Šeit

Par Vril biedrību Vril biedrība un Vril Diski

« 1  2  3 »
845 1 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000

Sāku aizdomāties vai nebija kāds cits iemesls tam ka sākās 2ais pasaules karš? Jo nacisti šīs tehnoloģijas jau sāka atīstīt 30 mito gadu sākumā. Un tagad iedomājieties kas notiktu ja Vāciešiem izdotos atīstīt šīs tehnoloģijas, šaubergera dzinējus utt. tup. Kā jūs domājat kas notiktu ar Naftas ieguves biznesu Ogļu ieguves biznesu? Loģiski visi ASV un arī britu Parazīti, viņi zaudētu triljoniem dolāru, jo Zemei nevajadzētu viņu saraktās ogles un sazakto naftu... Mēs taču visi esam dzirdējuši spekulācijas ar to kādā veidā tika sākts 2 ais pasaules karš, ir daudz dažādu jautājumu, protams visi saka ka vainīga ir vācija viņi pirmie sāka, tač reāli Vāciju piespieda sākt karu...

Tad nu no tā izriet, ka iespējams ka pāris pasaules varenajiem nu galīgi nepatiktu ja tagad pēkšņi cilvēkiem būtu pilnīgs pofigs uz viņu naftu, kas kā mēs redzam diktē kār'tibu pasaulē...

Kā jūs domājat?

45 2 atbildēt

   

Raksts tika ievietots 13:34, tavs komentārs 13:36, tādēļ neizliecies. Zinu, ka vēlies dabūt visvairāk balostāko komentāru, bet nu tādu idiotismu ne pirmo reizi redzu. Autors noteikti lepojas par tādu atzinību!

44 1 atbildēt

Labs raksts, vismaz interesanti bija palasīt.

15 0 atbildēt

Bļa autoõõr zajebis, ka uztaisiji, tieši vakar skatijos dokumentālās filmas par šitiem, taisi vēl rakstus par šitiem aparātiem, man intresē tas. 

14 0 atbildēt

ja varētu ielioktu 100 plusus. Lūk šādiem ir jābūt rakstiem

12 0 atbildēt

Vot reku ir jūsu NLO kurus vadija paši cilvēki, nevis zaļie vīreļi no kosmosa.

9 0 atbildēt

Beidz ņemties spokos, un raksti grāmatu, es būšu no tiem, kas obligāti nopirks. :) Tavi raksti ir labākie, kas ir bijuši pēdējos mēnešos. Vai arī piesakies ilustrētajai zinātnei par rakstnieku. ;)

8 1 atbildēt
   

Var redzēt, ka tev nav pacietība izlasīt viņu kauns, kauns!

7 1 atbildēt

Šitādiem rakstiem jabūt topā

5 0 atbildēt

emotion 

5 0 atbildēt

Sehr Gut! +++

5 0 atbildēt

Raksts interesants un saistošs, bet liekās ka viss šitais ir pilnīgs bulšits.

6 2 atbildēt

Tad luk izskaidrojums visiem lidojoso skivisu gadijumiem daudzviet pasaule. Tie ir nevis mazi zali virini no talam planetam, bet gan letu vacu alu sadzerusies frici kas jautrojas apkart savos kara laika skivisos emotion

Bet interesants raksts, man gan rodas viens jautajums. Ja jau 30 gados bija iespejams uzbuvet sadus lidaparatus, tad kapec kautkas lidzigs netiek izmantots sodien?

4 0 atbildēt

Cik labi ka man ir perfekta vacu valoda un es varu uzzinat vairak par so interesantu temu :3 Cuukis, paldies, ka atklaji man to :)

3 0 atbildēt

Īstenībā piekrītu BARBARAM tikai piebildīšu vēl naftas ieguvējiem pievienojas farmacēti un ieroču ražotāji, jo pieļauju ka ir lielās firmas kas rada visādas gripas iegūst zāles pret gripu un tad palaiž vīrusu lai apmirst pārs simti cilvēku no vīrusa un tad ierodas kā glābēji ar savām zālēm kaut arī varbūt viņi to vīrusu ir izlaiduši paši lai tik kļūtu vēl bagātāki.

2 0 atbildēt

Pat ja tad tas varēja būt tikai mīts, tad tur pat nav dižas šaubas, ka tādi varētu jau tagad pastāvēt kādā slepenā bāzē. Ja jau cilvēce 60. gados varēja aizlidot uz mēnesi un atpakaļ ar kuģi, kura borta dators nebija pat tik jaudīgs kā vidusmēra smartphone mūsdienās, tad pa 50 gadiem viņi arī ko šādu ir bijuši spējīgi uztaisīt. Ja jau normālā sabiedrībā, kaut vai pa 5 gadiem cilvēce ir tehniski tā attīstījusies, tad nevar nemaz iedomāties, kādi brīnumi vēl tagad top slepenās bāzēs ar vislabākajiem inženieriem un zinātniekiem.

2 0 atbildēt

Ehhh, kā man patīk Haunebu 2, tas ir mans favorīts, es tādu aparātiņu gribētu. Malacis ka uztaisīji šādus rakstus, es jau sen biju sācis interesēties ar šīm lietām. ;)

1 0 atbildēt

rakst jau labs bet man sis viss skiet zinaatniskaa fantastika. domaaju ka frici buutu vinneejusi 20min to karu ja vinjiem buutu taadas tehnologijas attiistiitas. otrkaart kaapeec tad jau sen nav mums pieejamas taas tehnologijas ja vinjas tika aizguutuas no vinjiem 

1 0 atbildēt

21. skaista dāmas hūte  :))

1 0 atbildēt

Es izlasīju arī iepriekšējos rakstus, bet neesu vēl izlasījis visus. Paldies par šādiem rakstiem un tā turpināt. Ieliktu labprāt 100000 plusus :)

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »