local-stats-pixel fb-conv-api

Nacistu Noslēpumi. Haunebu. 3. daļa.63

845 1

Pēc tam, kad apskatījām Die Glocke noslēpumaino ierīci un guvām nelielu skaidrību par Antigravitāti ir pienācis laiks likt lietā iegūtās zināšanas, lai plašāk apskatītu Trešā Reiha lidojošo sķīvīšu tehnoloģijas. Pirmajā "šķīvīšu" daļā noskaidrojam, kas tad īsti ir šis ļoti dzirdētais Haunebu. Par Haunebu projekta pirmssākumiem Šeit

Par Vril biedrību Vril biedrība un Vril Diski

« 1  2  3 »
845 1 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000

Visi tie cilvēku redzētie un safilmētie NLO ir diršana.Izrādās, ka tie bija tikai nacisti!

1 0 atbildēt

Es izlasīju arī iepriekšējos rakstus, bet neesu vēl izlasījis visus. Paldies par šādiem rakstiem un tā turpināt. Ieliktu labprāt 100000 plusus :)

1 0 atbildēt

21. skaista dāmas hūte  :))

1 0 atbildēt

rakst jau labs bet man sis viss skiet zinaatniskaa fantastika. domaaju ka frici buutu vinneejusi 20min to karu ja vinjiem buutu taadas tehnologijas attiistiitas. otrkaart kaapeec tad jau sen nav mums pieejamas taas tehnologijas ja vinjas tika aizguutuas no vinjiem 

1 0 atbildēt

Labs raksts. Tikai man rodas jautājumi kāpēc Vācija tomēr zaudēja 2.pasaules karā, un neizmantoja šos brīnumus ? Ne nu varbūt, ka tas ir kkāds viņu aprēķins, lai neviens neuzina utt. , bet tomēr, jēga no šiem, ja viņus neizmanto ? Gaidu nākamo.!

1 0 atbildēt

tas notika laikā, kad pastu rakstija ar roku un elektrība nebija 1/2 no latvijas lauku sētu. Dafuk notiek tagat? Dubūltas debesis mums apkārt uzceltas?

0 0 atbildēt

15. izskatās pēc nogriesta uzbrieduša nipeļa :D

0 0 atbildēt

Baisi paliek no šitā lasīšansa, kas varētu būtu bijis atklāts. Un ļoti žēl par to, ka neesam iespejams piedzivojusi tenologijas ko varetu but jau piedzivojusi

4 4 atbildēt

gaidīsim turpinājumu , nepievil mūs emotion

0 0 atbildēt
Vot nacisti...paskat kādas tehnoloģijas, bet pakāsa karu tik un tā! :D
0 0 atbildēt
Un ++ Benz
0 0 atbildēt

ehh.... lasu šos rakstur par vāciju un raudu.emotion nu kāda joda pēc krieviem, sabiedrotajiem un amerikāņiem bija jāaptur hitlers? ja viņš būtu vēl vismaz 5 gadus nodzīvojis visi krievi, sabiedrotie un amerikāņi būtu sakauti at nenoliedzami labiem ieročiem! pats ticu ka hitlers vēl ilgi nodzīvoja antarktīdā, jo tur karot un uzbrukt nevarēja pēc starptautiskiem likumiem. visi tie šķīvīši mūsdienās ur tie paši vāciešu ražotie. kā varētu saukt šķīvīšu pilotus? ne jau par citl\planētiešiem! lai izturētu tādu lidojuma ātrumu un uzrāvienu lai sasniegtu tādu ātrumu pirms beidzas degviela 100% ka vajadzēja īpašus tērpus. mūsdienu citplanētieši ir tik mazi jo tie vienkārši ir paši vācieši kuri ar gēnu tehniku sevi samazināja. ja ne sevi tad savus bērnus noteikti. nacismu neatbalstu, bet tomēr uzskatu ka vēl kaut kur noteikti darbojas kāda nacistu bāze kas gatavojas..... ne jau pastardienai emotion bet gan lai vienā dienā ātri un klusi ieņemtu zemeslodi bez pretošanās un trača kas izcēlās otrajā pasaules karā, kas beidzās ar daudz ierakumiem un maz kustībām uz priekšu un atpakaļ.

0 0 atbildēt

Nedzirdēts

0 0 atbildēt

kurs izlasija visu?

0 0 atbildēt

Jū pīpojamais kaprons ir labs .... antigravitācijas šķīvīši ar puļemjotiem uz jumta ...

0 0 atbildēt

Labs, labs. ;) bija ko lasīt.

0 0 atbildēt

Patīk tavi raksti, vienmēr interesanti lasīt emotion

0 0 atbildēt

Vai nu tam, kas šo visu ir sarakstījis (oriģinālavotam ne raksta autoram) ir baigi attīstīta fantāzija un totāla apmātība faktu izgudrošanā, vai arī kaut kas no šī visa ir taisnība.

0 0 atbildēt
JA SPĒTU IELIKTU 100000+ TURPIN RAKSTĪT BRO
0 0 atbildēt

pilna dir*ana!emotion

3 8 atbildēt
« 1  2  3 »