local-stats-pixel fb-conv-api

Latviešu nacionālie partizāni55

1150 2

Īsti vīri grūtos laikos.

1150 2 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

Bieži aizdomājos, cik ļoti tā laika cilvēki cīnījās par Latvijas neatkarību... pilni drosmes, ticības un pārliecības! Mūsdienās šī sīkstā latviešu īpašība ir teju vai izmirusi.

98 1 atbildēt

Superīgs raksts ++++ Par īstiem Latviešu vīriem kas tolaik bija!

ja viņi nonāktu tagat mūsdienās tad es domāju ka viņi uz pakaļas absēstos ,kas tagat notiek.

54 1 atbildēt

Mēs paši daļēji nododam Latviju, precoties ar visādiem melnīšiem un viņiem līdzīgajiem. kuriem Latvija kā tāda ir pie vienas vietas. Un ja vajadzēs Latviju aizstāvēt ar ieročiem rokās,Tad šitie melnīši ar ieprecētājām AITĀM pirmie no šejienes aizlaidīsies. Brēcot, ka šī nav viņu dzimtene, bet pagaidām viņi brēc, ka mēs esam rasisti un neļaujam viņiem dzīvot tur kur viņi vēlas.

51 3 atbildēt

Visu cieņu Dzimtenes patriotiem !  Bēdīgi skatīties kurp mēs ejam, no vienas savienības tikām vaļā, paši labprātīgi pieslēdžāmies citai, tagad zaudēsim savu valūtu, tad visu latvisko, identitāti...  emotion

36 1 atbildēt

Tiem večiem bija citas iekšas...Neticās, ka tagad tādu vairs nav palicis. Varbūt tikai gaida īsto brīdi?

25 1 atbildēt

Kauns par musdienu latviesiem un pasam ari par sevi emotion

Es domaju ka politika mus nospiez, un vaig dabut ara tos krievus no saeimas!

22 2 atbildēt

Domāju, ka arī mūsdienās ne mazums atrastos drosmīgi ļaudis, kuri cīnīsies līdz pēdējam ,ja būs tāda vajadzība.

18 2 atbildēt

Paskatieties viņu sejās, tas ir mūsu latviešu iznīcinātais genoonds, ko iznīcināja krievi. Un vēl atļaujas te sprēgāt.

Vienīgais glābiņš mums ir katram daudzbērnu ģimenes, strādāt un cīnīties LAtvijā sakostiem zobiem, ja negribam izzust anglijā vai citās ārzemēs.

14 1 atbildēt

Pēc šī raksta var ļoti labi novērtēt, kā paaudzes laika gaitā ir degradējušās, ja salīdzina ar mūsdienu jaunatni.

12 1 atbildēt

Domaju , ja atkal butu okupaacija (tfu tfu tfu) tauta ta pat saceltos un ciiniitos kaa tajos laikos!

11 1 atbildēt
Tauta nepārspīlējiet, šī partizānu kustība nenesa nekādu neatkarību Latvijai, Latvijas valsti izveidoja 1918. gadā, un šiem partizāniem ar to nebija nekāda sakara. Uzskatīt ka viņi cīnijās par brīvu, demokrātisku valsti ar nevar viennozīmīgi, katrā ziņā viņi cīnijās pret komunistiem, lielākā daļa protams..... Un arī viņu cīņa, kā jau rakstā minēts, izpaudās ne tikai kā terrors pret komunistiem, partijas biedriem un citiem padomju varas līdzskrējējiem, bet arī kā viņu ģimeņu apšaušana, spīdzināšana un tā talāk, praktiski var teikt ka tas bija terors pret visiem komunistiem (vai to atbalstītājiem), un kā mes labi zinām, Latvijā lielākā daļa padomju varas pārstāvju sākotnēji bija vietējie latvieši.... Nezinu vai pareizs salīdzinājums, bet varētu teikt tā, 1. pasaules karā latviešu strēlnieki cīnijās zem krievijas impērijas vadības, tajā pašā laikā cerot uz brīvu, neatkarīgu valsti, kas būtu, ja viņu laikā būtu tādi nacionālie partizāni? Kur teikts, ka viņi nelikvidētu arī latviešu strēlniekus, kuri sitās sakotnēji cara labā, bet pēctam atbalstija Latvijas republiku? Gribu teikt tikai to, ka ļoti liela iespēja pastāv, ka PSRS atbalstītāji, no vietējiem latviešiem, pēc pāris gadiem iespējam saprastu kas tas PSRS ir, un galu galā cīņa ar ieročiem rokās ir sliktākais veids kā cīnities, neefektīvakais.(tas domāts kā Latvijai pret monstru PSRS, jo galu galā nac. partizanu kustiba tak beidzās?) Propaganda, ekonomiskais karš, sabotāžas, tas jau liekas iespējamāk... P.s. Neesmu, protams,PSRS piekritējs, tikai izsaku savas domas... Un apsveicu Jūs visus svētkos, jo kā saka Valsts - tie ir cilvēki..... emotion
11 2 atbildēt

Lab, tiešām labs raksts. Žēl tikai, ka par viņiem daudzi nezina. 

10 1 atbildēt

Respect, šīem cilvēkiem.. Bez viņiem mēs, visticamāk, dzīvotu valstī, kuru nesauktu par Latviju...

11 3 atbildēt

Fanāti,bet nu cepuri nost par tādiem.

6 1 atbildēt

Bijusī politieslodzītā Doroņina- Lasmane atteicās no trīszvaigžņu ordeņa, kad ieraudzīja, kas ir tamos maisos...tā ka tie paši vien pie stūres ir, kuri viņu uz Mordovijas lēģeriem aizsūtīja.

4 0 atbildēt

Žēl ka Latvijā nav kalni kuri ir vismaz 1.5km augsti...

5 1 atbildēt

Nebaidieties,patrioti vēl ir,vēl ir!

5 1 atbildēt

Mūsdienās vaidzētu vairāk šādus rakstus ,tikai un vienīgi + !

5 1 atbildēt

Labs raksts :)

Es pats esmu no tās puses. Vanagos dzīvo mani radinieki no mātes puses. Partizānu stāstus apkaimes esmu daudz dzirdējis. Tie bija vareni vīri . Uzzināju šo to arī jaunu.

5 2 atbildēt