local-stats-pixel fb-conv-api

Gizas piramīdu noslēpums17

Marka Lēnera grāmatā “The Complete Pyramids: Solving the Ancient Mysteries” ir aprakstīta metode kā tās tikušas celtas, un to ir akceptējusi oficiālā zinātne. “Akmeņi iegūti no 960 km tālās Asvānas un nogādāti Gizā, iespējams, ar plostiem pa Nīlu lietus sezonu laikā.

« 1  2  3 »
374 3 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Edvards Liedskalniņs zināja precīzu skaidrojumu, kā tika uzceltas šīs piramīdas

25 0 atbildēt

Brīnums, ka šie krievu pētnieki nav pasludinājuši, ka piramīdas ir cēluši senie krievi.

Tamlīdzīgi brīnumi ir dzirdēti. kaut kā tak jāceļ degradētās tautas pašapziņa.

7 0 atbildēt

Tiešām interesanti!  emotion 

5 1 atbildēt

Tiešām labs raksts. Izskatās ka daudzi cilvēki vēl nav gatavi patiesībai - labāk laikam dzīvot pēc tās "patiesības" ko izplata mediji un oficiālās vēstures grāmatas.  emotion Starp citu arī zinātniski pieradīts ka sfinksa ir daudz vecāka par 5 tūkstoš gadiem. Tagadējā versija ir ka ap 30000 gadu - spēcīgas ūdens erozijas pēdas. Plūdi ēģiptes tagadējā teritorijā bija pirms +- 30000 gadiem. Bet ēģiptes arhiologi un valdība to apsolūti noliedz - jo visa viņu reliģija balstās uz to ka cilvēce esot 5 tūkstoš gadu veca. Ja viņi atzītu to kā patiesību tam būtu graujošas sekas...

3 0 atbildēt

Garš raksts, nesaprotams raksts.

" Ar šķelšanas metodi tādas pilnīgi perfektas virsmas nav iegūstamas pat vienā dimensijā, nerunājot par visām trim. "

Modernajā zinātnē itin nekas nav iespējams, izņemot digitālu skenēšanu gaismas ātrumā. Atbildes uz šeit paustajiem jautājumiem, Gizu būvniecību, resursu, metodēm un antīko tehnoloģiju ir pazudušas vēsturē, pārrakstot grāmatas desmitiem reižu. Matērijas uzbūve ir vienkārša. Viss ir vienkāršs, bet ja zinātne* to atzītu, tad sabiedrībai vairs nevajadzētu zinātniekus. Zinātne = bizness. Zinātne nedod atbildes, tikai ved dziļāk mežā. emotion

Viss šeit aplūkotais, kas un kā varētu būt, ir daļa patiesības. Katrs paustais variants ir daļēji patiess, bet neviens nevar šos visus savilkt kopā un ieraudzīt mežu. Atrodoties mežā tu redzi kokus, vajag iziet ārā, lai saprastu, ka ir mežs. XD 5k gadu atpakaļ cilvēkbūtne nebija vienīgā saprātīgā būtne uz zemes. 5k gadu atpakaļ bija antīkās tehnoloģijas, kā piemēru - Edvards Lieckalniņš uzbūvēja vienu no tām, un uzbūvēja savu koraļļu pili identiskā tehnikā kā to darīja cilvēkbūtnes 5 - 9k gadus atpakaļ. Paņēma šo noslēpumu ar sevi kapā. Pareizi darīja. Tas ir tikai viens cilvēks, un ir ļoti daudz tādu, tāpat kā šo ancient tehnoloģiju. Ko jūs teiksit, ja es teikšu, ka "gaismas ātrums" nav lielākais pastāvošais ātrums matriksā? XD Zinātne bļauj - nav iespējams. Vai tiešām? emotion )

6 4 atbildēt

Viņi būvēja "AR KĀSI", mums drīz būvēs 3d printeri. emotion 

2 0 atbildēt

Nu, bet vismaz varbūt bija iespēja izskatīt esošās versijas, tai skaitā par oficiālo pieņemto, lai saprastu, ka tās nestrādā? Starp citu, Marks Lēners arī pamēģināja dzīvē realizēt veidu kā celtas piramīdas un saskārās ar to, ka akmeņus izkalt nesanāca (kings chamber ir granīts), jo instrumenti granītu īsti neņēma, bluķus stumjot tie grima smiltīs, vedot pa upi, plosti noslīka, un pats grūtākais bija sastumt vienkārši četrus bluķus kopā, ko nevarēja pat ar helikopteru izdarīt.

Un es napateicu, kā tas tika izdarīts tādēļ, vienkārši ka arī man nav nojausmas, ir vien pieņēmums, ka tās celtas, apejot laiku un telpu, un kvantu fizika neizslēdz šādu iespējamību. Jo normāli laikā un telpā ar mums zināmajām un pat iztēlojamām tehnoloģijām tāda precizitāte pie apjoma nav realizējama.

2 0 atbildēt

Un tu gribēji Spokos izliktus rasējumus, akmens griešanas tehnoloģijas un megatonnu pārvietošanas līdzekļus? Mēs dzīvojam brīnišķīgā pasaulē, ar vairumu lietām bez izskaidrojuma, pat tā, kādēļ Zeme griežas ap Sauli un neaizlido kosmosā - un dara to arī tad, ja tie likumi, pēc kuriem tai vajadzētu tā griezties, nestrādā...

Vnk nevajag sevi mānīt ar domu, ka viss jau ir atklāts emotion

2 0 atbildēt

Piektajā punktā smagi klibo matemātika... 5 cilvēki vienā m2 un lai satilpinātu 2000 ilvēkus vajag vienu ha. 1ha ir 100x100m jeb 10000m2. Pēc autora aprēķiniem šeit vajadzētu satilpt 50000 cilvēkiem. Precīzāk būtu, ja 2000 cilvēkus dalītu ar 5. Sanāktu, ka vajag 400m2 jeb 20 x 20m laukumu, kas jau izklausās stipri reālāk.

1 0 atbildēt

Vēl aimirsu piebilst, ka skatoties RENtv nevajag runāt par zinātniekiem no Krievijas... tur ne tādus vien brīnumus stāsta.

0 0 atbildēt

Vispār jau nē! Einšteins uzskatīja, kad nekas visumā nevar pārvietoties ātrāk par gaismu, jo tad, pārvietojamais objekts var sadalīties subātomu sastāvdaļās. Šis uzskats tika apgāsts pāris gadus atpaļ, ar nelielu Itāļu un Šveiciešu zinātnieku grupu, kuri eksperimenta rezultātā pierādīja, kad Neitrīno pārvietojās daudz ātrāk nekā gaisma - virs 300 000 km/s

0 0 atbildēt