local-stats-pixel fb-conv-api

Baltu tautas - vissenākās Eiropā33

271 1

Tauta bez savas vēstures zināšanām ir kā bērns bez vecākiem, kuram var iestāstīt, ko vien grib. Kaut kas tāds ir noticis ar baltu tautām. Modernā vēsture tām ir nozagusi pirmdzimtības tiesības, līdz ar to laupot goda un cieņas pilnu stāvokli Eiropas attīstības vēsturē. Jāteic gan, ka vēl visai nesen godprātīgi zinātnieki, kalpodami patiesībai, atzina, ka baltu tautas ir vissenākās Eiropā.

271 1 33 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 33

0/2000

Labs raksts! Bet tulīt šeit parādīsies cilvēki, kas teiks, ka Krievija ir Universs...

12 0 atbildēt

F*ck yeah, balti - the best! emotion

8 2 atbildēt

Sadi raksti ir ko verti!

5 0 atbildēt

Kārtējā teorija, kurai var ticēt, ka mēs neesam pirmie un ne pēdējie, jo cilvēkam ir tieksme sevi iznīcināt un atdzimt kā Fēniksam no pelniem ( ja padomā, tad šī leģenda ir par cilvēkiem}. Katram pašam jāizvēlas kam ticēt, citplanētiešiem un NLO, Dievam(iem), augstākajam saprātam vai vēl un daudz un dažādām teorijām.

4 0 atbildēt

Raksts kā konfekte!

To es nezināju, ka tā bija baltu (protobaltu) tauta, kas valdīja šo notikumu laikā.

Ir gadījies lasīt dažādas variācijas par šiem vēstures notikumiem, bet kopsaucējs ir viens visaptverošs kodoluzbrukums kas praktiski iznīcināja senās civilizācijas.

4 0 atbildēt

Ļoti labs raksts, paldies!

4 0 atbildēt

Paldies par kvalitatīvo un interesanto rakstu! emotion

3 0 atbildēt

Tātad, ja es pareizi sapratu...Agrāk pasauli apdzīvoja pirms cik tur tiem tūkstošiem gadu apdzīvoja viena tauta un tie tauta ir balti(protobalti utt), kas bija tehnoloģiski attīstīta,ka varēja lidot pat uz citām planētām? Liekas diezgan neticami, jo par neko tādu vēsturē nav stāstīts. Es nesaku, ka raksts ir slikts, bet tas mani ļoti ieintriģēja,trekns pluss. Ja jau tie balti bija tik vareni, tad kāpēc, kad viņi ieradās Baltijas teritorijā bija kaut kādi neattīsti lopkopji un zemkopji? Es kaut ko līdz galam nesapratu :S

3 0 atbildēt

Nu tad beidzot, kāds vēl ir sācis atvērt acis un lūkoties plašāk un dziļāk...

Šeit pieminētā prof. O.Ziļicka darbu ar aizrautību izlasīju jau 10 gadus atpakaļ. Gudriem cilvēkiem tas ļauj uz daudzām lietām un vietām lūkoties skaidrāk, bet pārējie var tikai tukši klabināt klaviatūru un izgāzt savas emocijas.

No tel. Nevaru ielikt saiti, bet ja kādu vēl interesē arheoloģiskas un vēsturiskas mutvārdu liecības- teikas, tad iegūglojiet : iveta gramata

3 0 atbildēt

ļoti interesants raksts.

2 0 atbildēt

Tagad jau arī iznīcina paši sevi. Ārzemēs maksā daudzbērnu ģimenēm , un kamēr pašiem ir pa 1 vai 2 bērni tikmēr katrā āfrikāņu un indiešu un arābu ģimenē pa 8 bērni un pēc tam katirem 8 vēl pa 8 emotion Maksājam viņiem, lai viņi mūs etniski iznīcina. Man tāda aizdoma, ka milionāriem līgums savā starpā tā noslēgts. Saūdu Arābija Eiropu un ASV padara bagātus tos tur aukšā un viņi mūs pamazām iznīcina. Kas arī norāda uz to, ka Latvijā tiek nospiesti mazie biznesi. Mums neļauj attīstīties un tikmēr Bagātākie cilvēki uz pasaules ir Indieši un Arābi. Saūdu Arābijā ferrari uz ielām mētājās un lamborgini. 

Un tad , kad būs zemes pārabdzīvotība, viņi būs vairumā un mūs izslaktēs viens divi. Krievijā jau arī tumšo pilna maskava. Vienīgais izdzīvos mūsu saknes ja būsim spējīgi iedot pretī.

2 0 atbildēt

Mm, interesanti!

2 0 atbildēt

emotionlabs rakstsemotion emotion  

2 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt
.....
0 0 atbildēt

Tāda zinātniskā fantastika. A. Kavacis salasījies kaut , piemēram, to pašu Oto Fon Deninkenu, ieviesis jaunu terminoloģiju, indoeiropiešus nosauc vienkārši par baltiem, iemetis, kādu vēstures faktu par baltu tautām, un viss. Lūk Jums grāmata, kas apmierina latviešu tautas mazvērtības kompleksu.

0 0 atbildēt

Labs raksts, kura tapšanā ieguldīts milzīgs darbs. Paldies! 

0 0 atbildēt

ņūū, vai politiskā propoganda emotion kā tad ar sāmiem un kaut vai tiem pašiem igauņiem un somiem?

0 0 atbildēt