local-stats-pixel fb-conv-api

9 fakti, kas neapšaubāmi pierāda, ka Holokausts patiešām notika96

752 46

Ir biedējoši apzināties, ka pasaulē joprojām ir cilvēki, kuri atsakās ticēt tam, ka Holokausts patiešām notika. Pierādījumu ir nomācoši daudz un tādēļ cilvēkam ir jābūt nenormāli daudz naidam sevī, lai pārliecinātu sevi, ka 6 miljonu cilvēku nāve ir viltota. Par spīti tam, ka maza daļa netic, Holokausts patiešām notika un šajā rakstā par faktiem, kas to pierāda.

752 46 96 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 96

0/2000

Piereģistrējies un liec mīnusu! 

1 2 atbildēt

Šeit ir ļoti daudz lietotāju kuri uzskata ka holokausts nebija! Tici man! emotion

P.S. Nevjaga jaukt ebrejus ar Izraēlu. Vairāki, arī man pazīstami, ebreji ir nosodījuši Izraēlas genocīdu pret palestīniešiem!

P.S.S. Labs raksts! Plusu esi nopelnījis! emotion

3 4 atbildēt

cik cilvēkiem latvijā ir tiesības saņemt cienīgu veselības aprūpi? cik cilvēkiem ir tiesības saņemt cilvēka cienīgu invalīdu pabalstu ? cik cilvēkiem ir jāstrādā pilna darba diena lai algā saņemtu minimālo algu ar kuru nav iespējams nosegt minimālās vajadzības ? tas, ka citur ir sliktāk nenozīmē, ka mums ir jāsamierinās ar visu ko mums atmet, tava loģika ir musarā metama. 

1 3 atbildēt

Es uzskatu, ka armijā dienēt ir lieki jo tev pavēles dod negodprātīgi cilvēki. Ja latvijas armija būtu sava vārda cienīga, tā rīkotos tā kā to ik pa laikam darija turcijas armija, ievirza valsti uz pareizā ceļa novācot no varas korumpantus, bet mūsu armija nav cienīga saukties par tautas aizstāvjiem, vārds tauta pat pirms dažiem gadiem tika izņemts no karavīra zvēresta, padomā kapēc tā ? 

1 4 atbildēt
Krievžīdu murgojums. Autor, iedzer indi, cūkas bērns.
0 3 atbildēt
« 1  2  3 »