local-stats-pixel fb-conv-api

9 fakti, kas neapšaubāmi pierāda, ka Holokausts patiešām notika96

752 46

Ir biedējoši apzināties, ka pasaulē joprojām ir cilvēki, kuri atsakās ticēt tam, ka Holokausts patiešām notika. Pierādījumu ir nomācoši daudz un tādēļ cilvēkam ir jābūt nenormāli daudz naidam sevī, lai pārliecinātu sevi, ka 6 miljonu cilvēku nāve ir viltota. Par spīti tam, ka maza daļa netic, Holokausts patiešām notika un šajā rakstā par faktiem, kas to pierāda.

752 46 96 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 96

0/2000

Aplami fakti, kurus ēbreji mums liek tā domāt, mēs esam skolās un mēdijos redzējuši tikai uzvarētāja vēsturi. Bet par patiesību viss tiek klusēts, sakarā ar New World Order, kura diemžēl mēs dzīvojam, pēc ēbreju stabulēm.. Labāk izglītojamies un paskatieties šīs vēstures otru pusi, un tad spriedīsiet kā ir! Iesaku VISIEM noskatīties dokumentalu filmu par Ādolfu Hitleru - The Greatest Story Never Told, un iespējams Jums beidzot nokrtīs šis apmelojuma plīvurs.

81 3 atbildēt

Holokaustu nenoliedzu, bet vienmēr atceros, ka vēsturi raksta uzvarētāji (tas par tiem skaitļiem un to, ka, piemēram, krāsnī, kura paredzēta 1 cilvēka kremēšanai, tika pat sabāzti 8)

64 1 atbildēt
Kapéc man liekās ka Holokausts tik lielā mérā nenotika jo, ja tu Šodien ir apstrīdési Holokaustu tev par to Naudas sods vai kjurkis. Visā Eiropā ir aizliegta Holokausta tālāka izpéte neatkarīgiem Véstruniekiem!!! "Ja gribi zināt kurš pār tevi pārvalda, uzzini kuru tu nedrīksti kritizét" Volteirs
56 1 atbildēt
Iesaku autoram palīdzēt jūdiem ar darbiem nevis vārdiem. Tāpēc pusi algas katru mēnesi pārskaiti uz Izraēlas valsts kasi. Citādi kā pērtiķis plāties, kaut ko centies pierādīt, bet reāli neko nedari.
56 2 atbildēt

Vai tad kāds apšauba, ka tas ir noticis? Vācijas vara visos līmeņos to ir atzinusi jau sen, turklāt maksājusi kompensācijas, tātad šis ir oficiāli atzīts fakts un nekādi pierādījumi tam nav nepieciešami.

Pilnīgi pretēji ir ar komunistu noziegumiem, un tāpēc tas uztrauc daudz vairāk.

33 1 atbildēt
Aušvicē 52 krāsnis. Līķis sadeg ar mūsdienu tehnoloģijām 2 h. Lai sadedzinātu pāri par 4000 24h vajag vienu līķi nosvilināt 15 min. Un nonstopā.Pat, ja pa četriem dedzina kopā. Citplanētiešu tehnoloģijas?
31 1 atbildēt
Latviesu skaits kara laika samazinajas uz pusi! Tikai neviens par mums zelabainus raxtus neraxta!
28 0 atbildēt

Tie, kas ieņēmuši galvā, ka šis ir fuflo, tāpat arī turpinās domāt, jo visi fakti taču sagudroti. emotion

22 0 atbildēt
1)Karš, bads, visi mira, bet jūdi tika tikai nogāzēti un nošauti. 2) tā vietā lai kadā mežiņā nošautu, no puseiropas jūdus vāca uz vienu vietu, būvēja kameras, nometnes, algoja apsargus, noslogoja kara laikā dzelzceļus, lai noginātu jūdus.
22 0 atbildēt

Nenoliedzami bija, strīdēties var par apmēriem. 6 miljoni ir bojāgājušo skaitlis ierēķinot visus iespējamos pēcnācējus ?

21 0 atbildēt

izlasot šo tālāk pat nav vērts lasīt

"mēs dedzinājām pa četriem līdz pieciem līķiem vienlaicīgi," Taubers paskaidroja,"bet dažreiz mēs dedzinājām arī lielāku skaitu. Bija iespējams vienlaicīgi sadedzināt līdz pat astoņiem​"

Nez vai kāds maz zin cik ilgi deg viens cilvēks un cik ilgu laiku vajag diviem, četriem jeb kā te minēts astoņiem? Cik daudz gāzes jeb cita brīnum līdzekla vajag lai tādu gaļas daudzumu pārvērstu oglēs??? 

21 1 atbildēt
Karos izpaužas cilvēku īstā daba.Zvērības notiek jebkurā karā.Nīcināja gan vācieši ebrejus gan krievi vāciešus gan mongoļi krievus gan nupat nesen dienvidslāvijā kas darījās!Viss tas ko jūs redzat uz ielas ir maska.Īstās cilvēku sejas parādās tad kad viņiem iedod varu vai kad viņi kaut ko var nesodīti veikt.
17 0 atbildēt

Ēbreju populācijas samazināšanās par 3daļu jau nu nav gan tikai uz Holokausta rēķina... To nu gan nevajag liet,,, Patiesībā lielākā daļa Emigrēja vēl pirms kara..

16 0 atbildēt

2500 dienā? emotion emotion emotion 8 vienā krāsnī? Parādi to krāsni un to krāšņu kvantumu un sistēmu, ka var grillēt 2500 apgrieztos dienā... Tik daudz nepilnību šajā sūdā, ka nav vērts uzskaitīt.

17 1 atbildēt

vienmēr, VIENMĒR, vajag paturēt prātā tādu FAKTU, ka vēsturē neviens neko NEVAR PIERĀDĪT!!! tā ir aksioma.

var apgalvot, var atsaukties uz "leicībām", var sastādīt kaut cik loģisku skatpunktu, bet pierādīt nevar un nevarēs neko. 

14 0 atbildēt

8. attēlā smagajam auto aizmugurē ir gāzes ģenerators nevis gāzes kamera emotion https://www.youtube.com/watch?v=aRbYiP0cJmg

12 1 atbildēt

photoshop

10 0 atbildēt

Miruso skaits noteikti ir parspilets. Izskatas ka katu gadu tas aug arvien lielaks.

Vai tiesam miruso atliekas pedejos gados, sak list lauka no zemes, ka senes pec lietus?

10 2 atbildēt
Ak...nabaga ebrejiņi.
8 0 atbildēt
Pa National Geographic skatijos kkdu raidījumu par Hitleru un holokaustu, tur bija viens vīrs kurš esot redzējis kā nogalina ēbrejus un viņš izdzīvoja. viņš teica ka Latvijā pie Daugavas esot nogalināti 50000 ēbreji. Viņš teica ka nogalinātos ebrejus viņi esot sametušu upē. Es saku "esot" jo nezinu vai tā ir patiesība, bet varbūt ir.
11 3 atbildēt
« 1  2  3 »