local-stats-pixel fb-conv-api

Tas tev jāredz - par Malaizijas lidmašīnu!346

Šoreiz spoki par ne visai patīkamu tēmu - par to, ka Krievijas iesūtītie teroristi Ukrainā notriekuši Malaizijas pasažieru lidmašīnu ar tajā esošajiem 298 (283 pasažieri un 15 apkalpes locekļi) cilvēkiem. Visi gājuši bojā. Pēc jaunākās informācijas no bojāgājušajiem 192 bija nīderlandieši, 44 malaizieši, 27 austrālieši, 12 indonēzieši, 9 briti, 4 vācieši, 4 beļģi, 3 filipīnieši, 1 kanādietis un viens jaunzēlandietis. Kopumā vairāk nekā 200 cilvēki eiropas savienības pilsoņi.

Kāpēc šis raksts tapis? Lai vismaz šādā brīdī apklusinātu Krievijas agresijas atbalstītāju runas, ka Krievijai ar to nav nekāda sakara, ka itkā Ukrainas armija šo lidmašīnu notriekusi!

PS: Šeit dzirdama seperātistu saruna, kurā viņi atzīst, ka notriekuši lidmašīnu!







1589 14 346 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 346

0/2000

Taisnības labad gan jāatzīst pāris fakti:

1. Strelkova ziņa (kas vēl ir uz ļoti liela jautājuma vai to ievietoja viņš pats) konstatēja faktu, ka lidmašīna ir notriekta, nevis paziņoja `mēs to izdarījām` (kas nav gluži vien un tas pats);

2. Tā pati Strelkova ziņa cita starpā runāja par DIVĀM notriektām lidmašīnām. Šobrīd mēs zinām, ka nekādas otras lidmašīnas nebija - 17. jūlijā zemē nokrita tikai Malaizijas Boings.

3. Strelkova ziņa runāja par An-26, kas lido pavisam citā augstumā un ātrumā (zemāk un lēnāk). Cilvēks, kurš mācētu apieties ar `Buk` (vai jebkuru citu stacionāro zenītraķešu sistēmu), tieši tāpat mācētu šos potenciālos mērķus atšķirt.

4. Tas, ka separātistiem aviācijas nebija, tobrīd bija samērā labi zināms fakts. Un tomēr Ukrainas puse ATO zonā izvērsa arī savu pretgaisa aizsardzību. Lūk, ukraiņu reportāža no ATO zonas dienu pirms Boinga (16.07.2014.), `Buks` lieliski redzams tā ap 4:48: https://www.youtube.com/watch?v=Q3MomxNHnUA

0 0 atbildēt

Jā žēl to nevainīgo cilvēku ,bet sūdi būs un manuprāt diezgan lieli iespējams ja nenoraustīsies tad uzsāks karu ar Krieviju un tad ies vaļā tadas lietas par kurām bail pat iedomāties jo tie šīberniekiem Krieviem ir ātomiroči arī un es domāju ka viņi liks tos lietā arī tā ka pasaules gals tuvojas!!!

2012 nenotika tagad notiks!!!

1 2 atbildēt

Es uzskatu, ka beidzot NATO vasltu armijām ir jāiejaucas šajā konfliktā un jāiznīcina visi krievijas spēki Ukrainā!

4 5 atbildēt

pirmkārt, ko civilā lidmašīna dara kara zonā ?

otrkārt, karā notiek tā, ja kāds tevi uzskatīs par draudu tad tu mirsi

treškārt, separātisti raķetes šāva uz netālu esošu ukrainas armijas lidmašīnu, kļūdas gadās, nīderlandes un malaizijas dispečeri paši vainīgi, ka nevar likt lidmašīnai lidot apkārt kara plosītai teritorijai.

par šo atbildīgie ir tikai tie kuri lika tai lidmašīnai tur lidot un viss

tie kas to lidmašīnu notrieca gan jau zināja ka netālu jābūt ukrainas armijas lidmašīnai un lādēja uz pirmo kas lidoja

2 3 atbildēt

autor tu nezini kas to liķeni īsti ir notriecis vai ukraiņi vai krieveļi vai vēl trešās personas, pats galvenais ka, ukrainas armijai arī bruņojumā bija sistēma BUK, to tu čalīt nezini.

0 1 atbildēt

Ja pieteiks karu krievijai ir gaidāms World War 3.Un tad jau izmantos Kodol ieročus uz visām Nato valstīm.

0 1 atbildēt

man visvairak griez aciis aptauja apaksha 34 % par to lai pasaule pieteiktu karu krievijai ,  juus nepadomajat ja taa notiks tad latvija pirma tiks noslauciita no zemes...

1 2 atbildēt

Tu nu gan hardcorā domā - teorētisku jau tas reiss vnm lido pāri Ukrainai, viņai bija iespēja to lidmašīnu savākt. Taču tad paliek jautājums, kur ir tā pēdējā lidmašīna ar tiem cilvēkiem? To, kas tas bija setups - par to šaubu nav. It īpaši ņemot vērā tos viltotos sarunu ierakstus. Vēsture atkārtojas, Ukraina jau reiz viltoja šāda veida ierakstus. Es tādus ierakstus varu uztaisīt, ka, bļeģ, visi sāks karot, bet tiem jau neticēs. Nesaskatu iemeslu kā var ticēt šiem, kuri uzrodas tik ātri un no zila gaisa - bet pirms tam nevienu ierakstu no tās puses nav dabūjuši. 

Amerika un CIA jau sen kontrolē un māca, kā Ukrainai karot. 

0 1 atbildēt

10 more questions Russian military pose to Ukraine, US over MH17 crash http://rt.com/news/174496-malaysia-crash-russia-questions/?utm_source=browser&utm_medium=aplication_chrome&utm_campaign=chrome https://www.youtube.com/watch?v=pgS7-b3FLn8

 

Neudadz infas par so temu tiem kam interese..

0 1 atbildēt

Varu derēt ka tie 36% kas atbildēja, ka pasaulei jāpiesaka karš, vienīgais ar ko viņi varēs aizstāvēties ir pele un tastatūra.

žēl to civēku kas cieta, citu kļūdu dēļ.

6 8 atbildēt

Tas ir vienkarsi apbrinojami, cik tadi parastie cilveceli, ka lielaka dala te ir tik pargudri savos spriedumos un katra savs personiskais viedoklis tiek sludinats, atkal, ka absoluta taisniba.. Es uz visiem 100 saubos, ka te vispar kadam ir kaut kripatina taisnibas sava teiktaja. Ir tik maza iespeja, ka kadam ir pieejami realie notikuma kautkada veida pieradijumi.. visu jusu infa tiek smelta no medijiem un kadi ir mediji ari nav nekads lielais noslepums, pilni ar meliem un propogandu. Vienkarsi zels, ka cilveki skrien aitu barina. Stastam vienmer ir divas puses.. 

 Tie vareja but gan Krievi, gan Ukraini, nevienam te nav skaidrs kurs.. tik pat labi spradziens vareja but izraisits ari no ieksienes, lai izraisitu sadu krizes situaciju un vel lielaku saspringumu starp pasaules dominantiem. 

 Un ko vispar cilveki seit censas izlikties, ta itka viniem tas rupetu..  pec nedelas jau visiem bus vienalga, riebjas, ka cilveki izliekas, aitu bars.. Te visi saskrejusi del 300 cilvekiem spriedelet kurs nu viss gudrakais, asenskarie nozelojamie radijumi, ta vien liekas, ka cilveki tik vien gaida sadus parsteigumus, lai  tikai varetu kads kadam iet iekacat par to. Nozelojami verot cilveku reakciju, kad tai pasa laika visa pasaule grimst cilveku sudzibas un vienaldziba. Cilveki simtiem nevainigu iet boja, kad Izraela bombarde Palestinu. Ukraina simtiem nevainigu cilveku iet boja, Afrika tukstosiem.. Bet te tik isa laika spridi tik daudz eksperti ir nolasijusies pilni ar mesliem un propogandu, disinformaciju, nezinasanu un informacijas iluziju..  "Krievija parkapj visas robezas" ka vispar tads apgalvojums var uzpeldet.. Ja Krievija parkapj robezas, tad US/UK/EU vispar tadu nav. Tas ir tiesam tik nozelojami, cik katrs individualis ir spriestspejigs sini sa****aja globalaja situacija. 

2 4 atbildēt

tiešām neviens nesaprot ko nozīmē karš ?

neviens nav aizdomājies, kādā sakarā civilā lidmašīna lido pāri kara plosītai teritorijai kamēr citas aviokompānijas drošības apsvērumu dēļ izvēlējušās savas lidmašīnas sūtīt apkārt tai teritorijai ? 

aviokompānija cerēja ietaupīt uz drošības rēķina, tāpēc negribēja maksāt vairāk par degvielu lidojot apkārt tai teritorijai

0 2 atbildēt

Krievijas iesūtītie teroristi Ukrainā - tie nav nekādi Krievijas iesūtītie teroristi, tie ir kādreizējie krievijas iedzīvotāji kas pārvācā uz ukrainu darba nolūkos un tur arī palika( viņi visi dzīvo ukrainā, krevijas pierobežā(tur kur viss notiek), un viņu viedoklis nesakrita ar valsts viedokli par ES , un tā arī viss sākās no parasta piketa un pārauga kautkā lielākā.

Ņemat vērā vai neņemat manu viedokli- jo tas ir vienalga, tik sasodīti daudz versiju skraida pa visiem ziņ portāliem,forumiem, ka beigās pats nezini kuram vairāk ticēt. un Tā raķešu sistēma bija tēmāta uz putina lidmašīnu nevis  uz civilo, ir yt pārs video kur ierakstīta saruna starp diviem galvenajiem teroristiem, paši viņi bija sašutuši, ka notrieca civilo lidmašīnu nevis putina, un vēl beigās pateica, nav ko līst te, cilvēki nesaprot, ka karš notiek?

Lūk tas video- 

http://youtu.be/0J_Sa969qc0

 

Starpcitu, pamēģiniet parunāt ar kādu vecāku cilvēku, kurš visu informāciju par ukrainā notiekošo ir dzirdējis tikai televīzijā, viņu viedoklis būs vēl savādāks- viņi vainos Ameriku, ka tā tik meklē ko jauno iekarot u.t.t... Visslabākais informācijas avots=  liveleak.com   , tur tiek augšuplādēti dažādi video gan no notikumu vietas, gan no malas un tur nav uzdarbojies neviens ziņu portāls ar savu piepucēšanu(lai savāktu vairāk skatījumus) .

0 2 atbildēt

Variants numur 3 - persona (drīzāk jau personas, to parasti 1 cilvēks nedara), kas veica peilēšanu, nemaz nezināja, ko viņš peilē. Bija uzdevums, kas jāpilda, pārējais nav svarīgi.

Tagad, pieņemam, tā bija Ukraina, kas veica peilēšanu. Zinot, ka vienlaicīgi gaisā atrodas vairākas civilo avioreisu lidmašīnas, kā tu nosaki, kurš ir mērķis? Loģiski spriežot, sazinoties ar civilās aviācijas dispečeri un noskaidrojot, kādiem objektiem viņi pašlaik seko un kur tie pašlaik atrodas.

Ja tā ir Krievija/separātisti, viņiem civilās aviācijas objektu trajektorija nav zināma, vai bija zināma līdz brīdim, kad tie tika nodoti Ukrainas dispečeru kontrolē.

P.S. Versija par uzbrukumu no gaisa vai katastrofas iemesla rašanos pašā aviolainera iekšpusē joprojām ir spēkā.

0 2 atbildēt

ja notriektā lidmašīna bija boeing 777 tad lūdzu parādi kur ir attēli ar notriektās lidmašīnas dzinējiem jo es nevienā no attēliem neesu redzējis dzinēju kuram diametrs būtu 3 metri

0 2 atbildēt

''10'000 kilometru augstumā.''

Cik saprotu, mana ar redzi viss kartiba, un tur rakstits desmit tukstošu kilometru augstuma..

Nezinaju, ka aviolaineri pa kosmosu jau lidoemotion

3 6 atbildēt

Pasaulei japiesaka karsh Krievijai 38 % , kurš idiots te grib pasaules karu..

8 11 atbildēt

Labs komentārs tajā ir sava daļa patiesibas.

0 3 atbildēt

skumji skumji skumji....un skumji ka autors, lai kā centās spiest uz mūsu taisnīguma jūtām, beigās grib tikai vienu -lai par viņa rakstu nobalso (skat P.S. rakstā) atrada cilvēciņš aktuālu un skarbu tēmu, un nolēma cepumiņus nopelnīt.......

1 5 atbildēt

pasažieru lidmašīnai ir jālido pāri karadarbības zonai ? ja nē, tad kurš par to ir atbildīgs, ka lidmašīna tur tomēr lidoja ?

0 6 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »