local-stats-pixel fb-conv-api

Tas tev jāredz - par Malaizijas lidmašīnu!346

Šoreiz spoki par ne visai patīkamu tēmu - par to, ka Krievijas iesūtītie teroristi Ukrainā notriekuši Malaizijas pasažieru lidmašīnu ar tajā esošajiem 298 (283 pasažieri un 15 apkalpes locekļi) cilvēkiem. Visi gājuši bojā. Pēc jaunākās informācijas no bojāgājušajiem 192 bija nīderlandieši, 44 malaizieši, 27 austrālieši, 12 indonēzieši, 9 briti, 4 vācieši, 4 beļģi, 3 filipīnieši, 1 kanādietis un viens jaunzēlandietis. Kopumā vairāk nekā 200 cilvēki eiropas savienības pilsoņi.

Kāpēc šis raksts tapis? Lai vismaz šādā brīdī apklusinātu Krievijas agresijas atbalstītāju runas, ka Krievijai ar to nav nekāda sakara, ka itkā Ukrainas armija šo lidmašīnu notriekusi!

PS: Šeit dzirdama seperātistu saruna, kurā viņi atzīst, ka notriekuši lidmašīnu!







1589 14 346 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 346

0/2000

Tā vien liekas kad kādam, ka plēš bija vajadzīga tās lidmašīnas avārija. Kā.. nepaliksim jau banāli!emotion

Un šis te ko jūs domājat notriektās lidmašīnas sakarā, jaut'ajum'a domāju kad tur manas atbildes varianta nemaz nava.

Gribu lai padomājiet loģiski. Kam šajā šausmīgi civilizētajā un gudrajā divspirmā gadsimta laikmetā, vajadzīgs karš? Nu nau mums parastiem cilvēkiem viņš vajadzīgs. Tas vajadzīgs... negribu atkal banalitāti emotion

0 0 atbildēt

Lūdzu nelamājiet mani, bet ja pat tā bija Krievija tā bija kļūda. Krievi grasījās spridzināt Ukraiņu militāro lidmašīn, bet laikam kaut kas nogāja greizi un trāpija Malaizijas lidmašīnai. Protams tas nemaina notikušo un zaudētās dzīvības. Tādēļ Ceru, ka vainīgie saņems pēc nopelniem.

Ja brīnāties par augstumu kādā notrieca lidmašīnu, tad varu teikt tikai to ka tādā augstumā lido pasažietu lidmašīnas!

0 0 atbildēt

Ceru,ka beidzot valstu vaditaji sapratiskas ir putins......emotion

0 0 atbildēt

Man držiāk ir jautājums ko pasažieru Lidmašīna darīja virs aktīvas karadarbības zonas, skaidri zinot ka šīnī zonā aktīvi tiek izmantoti pretgaisa ieroči un ne tikai, arī kara aviācija...

Lūk jautājums uz ko ir jāatbild...

0 0 atbildēt

neviens neko nedara, jo mūsdienās karš nozīmē pilnīgu iznīcību, neviens vairs sen ar dūrēm necīnās, tagad būtu pāris bumbas un cauri, zinot Krievu intelekta līmeni tās pāris bumbas būtu viss viņu atombumbu arsenāls un tālāk jau pilnīgi nekā uz šīs zemes...

0 0 atbildēt

tbh, Krievijai vajadzētu kādu atombumbu uzmest.

1 1 atbildēt

Kopsavilkumā - galvā ****i jūs esiet. Viens kaut ko pagrābj no interneta, otrs kaut ko met pretī.

Un tas viss - viena tante teica līmenī. BEZ loģiska izklāsta. BEZ pierādāmiem faktiem. BEZ jebkādas deduktīvās metodes jūs te centieties sevi pasniegt kā nez kādu guru.

Bērnudārzs. Mēģiniet taču ieslēgt smadzenes, ja nekādi neizdodas - tad sēdiet, gaidiet līdz izmeklētāji tiks ar visu skaidrībā. Viņiem par loģisko domāšanu un spēju analizēt faktus maksā algu.

1 1 atbildēt

vot tieši tādēļ man riebjas, ka savelkas te kaut kādi aktīvie pajoli-komentētāji no tvnet, kuriem ir pieejams komentēt anonīmi :)

0 0 atbildēt

Tādi idioti jūs te visi esat... Palasat pareizus medijus tad arī sapratīsiet, kas te ir vainīgs, ja jūs zinātu, ka teroristi jau bijuši iekšā lidmašīnā tad neko neteiktu par krieviem, amerikāņiem utt. Teroristi jau lidmašīnā bija novākuši dažus cilvēkus, un pieņemsim, kas tad ar pasēm, kā viņas dzīvas palika? Kā teroristi dabūja cilvēku bankas kartes utt? Ir aculiecinieki, ka pirms sprādziena izleca divi cilvēki ar izpletņiem... Sagadīšanās? Sākumā teica, ka bortā bija 300 cilvēki, bet tagad bojā gāja 298? Arī sagadīšanās, kapēc tad bija info ka 300 cilvēki bija? Palasat īstas ziņas beidzot cilvēki... Nevis kontrabandu... Visus te tikai nokūda pret krieviem... Viņi vienmēr visur vainīgi... Varbūt Tev blakus dzīvo terorists, par kuru Tu nemaz nezini un ir latvietis.

0 0 atbildēt
Marta, nezinu vai tev ir taisnību un vai man ir, bet lieta tāda. Ukrainas gaisa tepla nebija slēgta pasažieru lidmašīnām līdz šim atgadījumam. tikko kā notrieca lidmašīnu, tad slēdza. pasažieru lidmašīnas pāri Ukrainai varēja mierīgi lidot, jo bija uzskats, ka tās lido pietiekoši augstu un parastās lidmašīnas neaiztiks.
0 0 atbildēt

Kā krievi paši teiktu - безпридел!

Kopš padomju laikiem stulbais vairākums krievijā ir ekstrēmi stulbs - no tā ārstē tikai Kaulainās izkapts emotion

0 0 atbildēt

Gudrā raksta autor, lūdzu, atbildi uz vienkāršu jautājumu - kādēļ tai lidmašīnai vispār tika atļauts lidot caur gaisa telpu kurā notiek kara darbība?    

0 0 atbildēt

internetu cenzureet nevar... un nekad nevarees taka , informaacija apgrozaas tikai sheit , internetaa , bet televiizijaa propoganda...

0 0 atbildēt

Tiešām žēl to cilvēku emotion dzīve ir nežēlīga emotion

0 0 atbildēt

Gudrā raksta autoram - I pointed out to The Heaven, but all you could see was my finger... 

0 0 atbildēt

Ja vien man būtu teikšana ! emotion

0 0 atbildēt

Ak ģeniālo un intelektuālo cilvēk. Iedod mums stulbajiem labākus pierādījumus par video un attēliem.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »