local-stats-pixel fb-conv-api

Tas tev jāredz - par Malaizijas lidmašīnu!346

Šoreiz spoki par ne visai patīkamu tēmu - par to, ka Krievijas iesūtītie teroristi Ukrainā notriekuši Malaizijas pasažieru lidmašīnu ar tajā esošajiem 298 (283 pasažieri un 15 apkalpes locekļi) cilvēkiem. Visi gājuši bojā. Pēc jaunākās informācijas no bojāgājušajiem 192 bija nīderlandieši, 44 malaizieši, 27 austrālieši, 12 indonēzieši, 9 briti, 4 vācieši, 4 beļģi, 3 filipīnieši, 1 kanādietis un viens jaunzēlandietis. Kopumā vairāk nekā 200 cilvēki eiropas savienības pilsoņi.

Kāpēc šis raksts tapis? Lai vismaz šādā brīdī apklusinātu Krievijas agresijas atbalstītāju runas, ka Krievijai ar to nav nekāda sakara, ka itkā Ukrainas armija šo lidmašīnu notriekusi!

PS: Šeit dzirdama seperātistu saruna, kurā viņi atzīst, ka notriekuši lidmašīnu!







1589 14 346 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 346

0/2000

Krievija pārkāpj visas robēžas un ja viņi saka ka nav nekāda sakara ar teroristiem tad lai izskaidro ,kā parasti teroristi var dabūt armijas stacipnāro pret gaisa sistēmu kas spēj notriekt lidmašīnu 10km augstumā?!emotion

76 5 atbildēt
tas ir drausmīgi, ka nevainīgiem cilvēkiem jāmirst kaut kāda stulbuma dēļ, bet krievijai jau nekad nav bijušas robežas..
55 4 atbildēt

Žēl to cilvēku.... Redzēju dažas viņu passes, daudz bērnu... Kāda meitene nīderlandiete dzimusi 2001. gadā........ Vēl kāda zēna passi redzēju kurš dzimis 1997. gadā, viņiem visa dzīve vēl priekšā bija.... bet tā aprāvās...... Cerams ka viņu mirstīgās atliekas atdos viņu vecākiem, lai var pienācīgi apglabāt.....emotion

51 2 atbildēt

 

 

Krievijas mediji: notikušais bija neveiksmīgs atentāts pret Putinu LOL

32 0 atbildēt

Pirmais video jau ir izdēsts !!! mhmm diez kuras valsts pārstāvji par to jau laicīgi parūpējušies ? 

36 6 atbildēt

"10'000 kilometru augstumā." Nevis kilometru bet metru augstumā.  Un šitas ir stulbuma kalngals. 10 kilometru augstumā nevar saprast kas tā ir pa lidmašīnu. šo notrieca speciāli ganjau, prikola pēc. Krievi ir garīgi slima tauta vienkārši kurai patīk meklēt problēmas un visu laiku dzīvot naidā.  Vispār tieši dēļ šādām katastrofām es nekad mūžā nesmu lidojis un nekad mūžā nelidošu. Kuģis slīkst, vari izglābties. Auto avārija, vari izglabties. Bet ja lidmašīna krit, ****ets ir visiem..

23 4 atbildēt

Kropļi krievi tādi, vajag noslaucīt viņus un visu krieviju no Zemes.

26 7 atbildēt

Vienīgais nepatīk, ka šis raksts tā sanaido latviešus pret krieviem, ka viņi sāks ienīst visus, neskatoties vai cilvēks labs, vai slikts, kas būtībā ir galvenais.......

22 4 atbildēt

Mans raksts par šo tēmu stāvēja neapstiprināts kopš astoņiem, tavu ielika pirmo. Nu neko tavs ir labāks, mans bija pārāk sasteigts, es to izdzēsu. Būs lieli sūdi sakarā ar visu šito, es vismaz uz to ceru.

15 1 atbildēt

tas 2. video... ieraugot tos līķus šermuļi pārskrēja pār kauliem, un es uzreiz iedomājos par tiem tuviniekiem..johaidī.pilnīgi asaras acīs sariesās emotion kaut tas Putins nosprāgtu KROPLIS pretīgais emotion

13 0 atbildēt

He! Krievs ta nav tautiba, bet profesija. Beidzot cilveki to sak saprast.

16 5 atbildēt

Un pie mums vēl notiks tas balagāns Jaunais vilnis un kaut kāds komēdij šovs.. Uzreiz tos vajadzēja atcelt! Skumīgi.. 

9 0 atbildēt

Krievija pamazām savu panāk.... pasaulei aizvien vairāk sāk apnikt šī imperiālistu zeme. Vēl nesen Daudzi sēroja kopā ar viņiem par traģēdiju Maskavas metro, kas arī prasīja nevainīgu cilvēku dzīvības. Šodien jau tas ir piemirsies, jo atkal nesalīdzināmi smagāka traģēdija ir notikusi. Šodien daudz varēja youtubē izlasīt Putinam un Krievijai naidīgus komentāros, pie tam lielākoties kirilicā. Tur vajag valsts apvērsumu, lai kaut kas kardināli mainītos... citādāk visa austrumeiropa, pat eiropa, un zināmā mērā pat visa pasaule būs apdraudēta. Dusiet mierā aizgājušie.

10 1 atbildēt

Es pēc būtības esmu cilvēks, kuram patīk taisnība. Paskatoties uz šo visu, paskatoties, ko par šo katastrofu saka Krievijas ziņu portāli, ko Rietumu pasaules ziņu portāli - visi vaino viens otru. Bet te nav jābūt īpaši apdāvinātam ar loģisku spriestspēju, lai saprastu, kas pie šī visa ir vainojams. Protams, viss ir jāpierāda, taču tas ir laika jautājums. Un man tiešām pēc šī visa gribas uzdot jautājumu - vai tiešām taisnība nevar pastāvēt? Vai vainīgie nevar saņemt pienācīgu sodu? Ar šo sakot, es tēmēju uz Krieviju un Putinu. Vai tiešām sodīt var tikai mazās vājās miesas un cilvēkus, pat valstis ar lielu ietekmi nē? Vai tiešām mums tā Krievija ir tik ļoti vajadzīga, lai pakļautu sevi briesmām? Ja vainīgie sveikā izspruks, tad ar ko mūsu ēra atšķirās no vergu un monarhijas viduslaikmeta? Man vienkārši nelabi metās, par ko šī pasaule ir pārvērtusies. Par ko cilvēki ir pārvērtušies, kuri par varu, naudu un ietekmi ir gatavi iznīcināt viens otru, nevainīgos, dabu un visu pārējo. Ja Dievs mūs radīja, viņš izdarīja lielāko kļūdu, kādu vien ir iespējams iedomāties. 

9 1 atbildēt

Bez šaubām, labs raksts, bet + nelikšu, tā reklāmu politika suck.

8 1 atbildēt

cilvēki laikam nezin ko nozīmē karš, jūs domājat, ka varēsiet noskatīties pa mājas logu, kā pašaudīsies krievi ar amerikāņiem un pēc tam mierīgi iesiet uz skolu, darbu? Ja sāksies karš, tad vairs nebūs nekā, ne ūdens, ne elektrības, tā būs cīņa par izdzīvošanu... stulbais krievs palaidīs kādu bumbu un noslaucīs pus zemeslodi, cerams neko tādu nepiedzīvot.... šis arī ir tas pasaules gals, vai tā tuvošānās par ko visi vienmēr smīkņā  emotion

6 0 atbildēt

 

Muti, krievs!

6 0 atbildēt

NATO varētu Krieviju pāris stundās noslaucīt no zemes. Tāds ir tas militārais pārspēks. Ja kādam jāpadodas un jāsāk normāli uzvesties, tad tā ir Krievija. Nav ko līst citās valstīs un slepkavot citu valstu iedzīvotājus. ;)

7 2 atbildēt

Tak reāli ja ASV sāks karot pret sūda krieviem, krievijai nebūs nekādu izredžu, jo viņi tehnoloģiski ir atpalikuši par ~70 gadiem.

14 9 atbildēt

http://www.62.ua/news/578683

 

Te redzams vieo, ka Krievijas televīzijas rādijušas par to, ka teroristi notriekuši lidmašīnu, domājot, ka tā ir AN - 26 ne pasažieru lidmašīna. Pēctam pēkšņi maina domas un noveļ uz citiem to.

6 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »