local-stats-pixel fb-conv-api

Tas tev jāredz - par Malaizijas lidmašīnu!346

Šoreiz spoki par ne visai patīkamu tēmu - par to, ka Krievijas iesūtītie teroristi Ukrainā notriekuši Malaizijas pasažieru lidmašīnu ar tajā esošajiem 298 (283 pasažieri un 15 apkalpes locekļi) cilvēkiem. Visi gājuši bojā. Pēc jaunākās informācijas no bojāgājušajiem 192 bija nīderlandieši, 44 malaizieši, 27 austrālieši, 12 indonēzieši, 9 briti, 4 vācieši, 4 beļģi, 3 filipīnieši, 1 kanādietis un viens jaunzēlandietis. Kopumā vairāk nekā 200 cilvēki eiropas savienības pilsoņi.

Kāpēc šis raksts tapis? Lai vismaz šādā brīdī apklusinātu Krievijas agresijas atbalstītāju runas, ka Krievijai ar to nav nekāda sakara, ka itkā Ukrainas armija šo lidmašīnu notriekusi!

PS: Šeit dzirdama seperātistu saruna, kurā viņi atzīst, ka notriekuši lidmašīnu!







1589 14 346 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 346

0/2000

Nu jā tīrākā naida kurināšana šis raksts ir, man besī šitie stulbie raksti kāds krievs kaut ko izdara un uzreiz citiem te vaig masu genocīdu uztaisīt ! šitādi raksti nav labi nevienam un notiek izmeklēšana, un  kad tas notika uzreiz visi jau zin vainīgo krievs un visa tā nācija, tie partizāni kas ir ukrainā ir debīli to es neapšaubu! bet tas nenozīmē ka uzreiz jāvaino visur krieviju utt... tā pat mirstīgie cilvēki nekad neuzzinās kas īsti tur notika ! mēdijiem pateiks to ko viņi vēlas dzirdēt vai to ko viņiem ir foršāk traktēt un viss.. !  P.S man besī šitie raksti un protams es jūtu līdzi cilvēkiem, kas gāja bojā tas ir bēdīgi, bet uz viņu bojā iešanas rēķina te mēģina naidu sakurināt visā psaulē ! tas vienkārši ir slimi ! 

2 9 atbildēt

Stulbie cilvēki, kā jūs zinat ka tie bija krievi. Ukraiņiem tas ir izdevīgāk un tā nebūtu pirmā reize, kad ukraiņi notriec civilo lidmašīnu. Es nesaku, ka tie bija ukraiņi, bet nevar teikt, ka tie bija krievi. Uzzināt, kas tas bija varēs tikai tad, kad viena no pusēm atzīsies. Uzreiz var redzēt cik liela vara ir medijiem un cik stulbi cilvēki visam tic. Būtu sēdējuši un klusējuši, nevis karot sākuši. Ja karosiet tad varēsiet ar savām lāpām un dakšām durt krievu omītes pagastos. Pašiem krieviem ir atīstītākā bruņutehnika pasaulē.

3 11 atbildēt

Raksta autors ir tā nozombēts ar Amerikāņu drazu, ka tic visam, ko pasniedz mūsdienu ziņu kanāli. Tev vajag parakties dziļāk un pačekot, kas patiesībā aiz tā visa notiek, nevis iemest šeit kārtējo atgremojumu no Ukrainas propogandu ziņām. Sāksim ar to, ka ir atrasti pierādījumi, ka tas sarunu ieraksts ir viltots. Tas video, tika ievietots interenetā PIRMS lidmašīna tika notriekta. 

1) tas bija plānots trieciens 2) NAV iespējams tik ātrā laikā dabūt kaut kādu mistisku sarunu ierakstu, kāpēc Ukraina jau sen nav dabūjusi šāda vieda sarunu ierakstus?

3) Paskaties vēsturē - apmēram pirms gada - Ukraina arī viltoja šāda veida sarunu ierakstu, kas bija vērsts pret Krieviju, toreiz arī pierādīja, ka tas bija viltojums

4) Paskaties, kā Amerika tagad lien iekšā ar savām sankcijām - kāds viņai vispār ar to sakars? Plaūkosimies vēstūrē, kā Amerika vēlas kontrolēt visu notiekošo. Ir izveidota sistēma, kurā nav paredzēta vieta Krievijai, jo tā ir pret šo sistēmu. Esat aizmirsuši, kā Amerika 2003. gadā iebruka Irānā, lai varētu ieviest tur demokrātiju un livkidēt terorismu - taču, ko viņa tur darīja pirmo? Nomainīja tur naftas valūtu no eiro uz dolāriem. Kāds tam sakars? Pameklē..ja neatrodi - pajautā, jo tas ir garš stāsts. 5) Šeit visā sistēmā ietilps Eiropas savienība - par ES balso tikai vienreiz, kad Tu esi ES - tur nav vairs izejas, ja ES pieņem kādu lēmumu, kas skar, piemēram, Latviju - mums nav nekādas teikšanas. Īrījā referendums notika divreiz, jo pirmo reizi nobalsoja "pret" - kāpēc viņi nevarēja likties mierā? Jo sistēma nepieņem atbildi "nē". Tas pats atkārtojas Ukrainā, ES visiem spēkiem cenšas (un jau panāca) Ukrainas iestāšanos ES. 

6) Šobrīd Ukraina jūt, ka viņa zaudē savu pilsoņu karu, un viņai ātri ir nepieciešams atrast veidu, kā likvidēt Krieviju, lai visa pasaule tgd viņu ienīstu.

7) Kurš noskaidroja, no kurienes precīzi tika izšautas raķetes? Ukrainas drošības dienests - tas pats, kurš viltoja ierakstu.

8) Kura bija žurnāliste, kura aizgāja no darba no Krievijas ziņām? - Amerikāniete. 9) Palasi un padomā, ko Putins īsti saka, kāpēc tas viss izklausās tik neloģiski? Kāpēc viņš visu laiku min, ka Amerika ir tie sliktie un Ukraina viņus nomelno? Tāpēc, ka viņš nebaidās runāt, par sistēmu, bet neviens viņā neklausās, jo pasaules priekšā viņš ir padarīts pats slikto. 10) Atbildību ir jāuzņemās Ukrainai jebkurā gadījumā - kā var būt tāda valsts, kura atļauj pasažieru lidmašībai lidot aktīva kara zonā? Un pačeko tās kompānijas lidojumu maršrutu - šis bija VIENĪGAIS reiss, kad lidmašīna bija lidojusi pa šo ceļu, viņai ir cits ceļš, pa kuru viņa lido.

11) Liec lietas pareizajās vietās plauktiņos, nevis kā zombijs mirkšķini acis, kad Tev Amerika jaunas ziņas pasaulē pasviež. 

2 16 atbildēt
« 3  4  5  6  7 »