local-stats-pixel fb-conv-api

Nicinām skolniekus268

1577 88

Čau, visiem!

Ir pienākusi visu gaidītā un mīļā skola. Protams, tagad daudzu galvā izskanēs domas, ka esmu debīls, ka skolu neviens negaidīja un tādā garā, bet tomēr skolu gaidīju ar nepacietību, jo tā bezdarbība nenoveda uz neko labu. Un šoreiz šajā rakstā iejutīšos heitera lomā un pastāstīšu par to, kā mūsu skolēni mūsdienās degradējas skolās- vietās, kur ir jāpilnveido zināšanas un prasmes nevis otrādi.

Šīs visas rakstā minētās lietas, darbības ir ņemtas no paša dzīves tāpēc, lūdzu, necentieties komentāros gudri bāzt batonus ausīs un klaugāt, ka, nē, tā nav!

1577 88 268 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 268

0/2000

autors ar saskarās ar klases nežēlastību un tapēc izveidoja rakstu kā atriebību bet joks ir tāds kad klasē viņu vel vairāk daudzīs emotion

0 0 atbildēt

Runājot par liftu-es arī mācos skolā,kura ir īpaši aprīkota cilvēkiem ar invalīdu ratiņiem. Daudz gan mūsu skolā tādu nav,bet gadās,ka kāds salauž kāju. Mums arī ir lifts,bet liftu drīkst izmantot TIKAI cilvēki ar invalīdu ratiņiem/kruķiem. Ja kāds skolēns vizinās ar liftu,tad par to ir jāraksta paskaidrojums.

0 0 atbildēt

''Daudzi no pāgājušā gada 9. klases skolēniem nenormāli daudz smēķēja. Nopietni, kāpēc tas jādara vecumā, kad Tev vēl nav par īsti 16 iestājušies?'' Es eju 7. klasē un puse no maniem klasesbiedriem smēķē emotion pie tam par to liftu, man skolā identiski tas pats...gandrīz par visu ir arī pie manis. Man ir pilns komplekts klasē - urlas, blondīnes, smēķētāji, gramatiks neievērotāji, pasaules nabas u.c tas vienkārši kaitina.. + par rakstu :)

0 0 atbildēt

OK daži ir tādi tam es varu piekrist, bet mani vēljoprojām besī arā tādi heiteri kas nevar saprast ka tādi ir un vienmēr būs. Paldies par vēlvienu rakstu kas noliek mūsdienu jaunatni. Citus tas /vismaz mani/ tracina. Un tā žēlošnas ir vienkārši burvīga.

0 0 atbildēt

"skolu gaidīju ar nepacietību, jo tā bezdarbība nenoveda uz neko labu" Tev nav dzīves emotion Kas ir teicis, ka jāsēž mājās, ja nav skolas? Tas ask.fm jautājums - tur vnk kāds nebija trāpijis/-usi pa īstajiem burtiem. Kas attiecas uz alkoholu un smēķēšanu es arī tev nepiekrītu. Ir daudz sakarīgu cilvēku, kuri smēķē un kas par to? Tā ir katra paša izvēle. Reizēm lietot alkoholu un paballēties arī par skādi nenāk, jo ikdienas stress kkā ir jādabū laukā! Tu tak esi pārāk pareizs/-a. Protams skolā ir jāmācās, ētikas normas jāievēro, bet nu tu jau te vispār izklausies pēc kkādas ņuņņas..

0 0 atbildēt
3. Par saplēstajām grāmatām ir jāmaksā. Par tām ekskursijām gadā man ir kādas 2, vai man viņas vajag pārvērst par bialoģijas stundu mežā? Par visu citu piekrītu.
0 0 atbildēt

Pie gramatikas varētu piebilst arī to, ka ļoti daudzi necenšas pat salikt pareizi pietruzīmes, kas, piemēram, man ļoti kaitina.

Atļaušos piebilst, ka daļēji piekrītu @Fosilija , jo skola mums neiemācīs visvarīgākās lietas šajā pasaulē, kā, piemēram, atrast darbu vai dzīves vietu. 

Bet par pašu rakstu runājot... Jāsaka, ka viņš ir labs! emotion

0 0 atbildēt

da bļa šodien 13.janvāris,kāds N**** sakars?emotion

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt

Autors dzīvo Rēzeknē un brīnās par krievalodīgiem abibas faniem. Es dzīvoju Rīgā un vairs nebŗinos par latviski ronājošiem abibas faniem. 

1 2 atbildēt

4ali tu esi njuugjis un totaaals ! Tu tagad esi baigi pareizais ? Redzesim kad tu izaugsi paaarsvara njugji klust par slepkavaaam , iemesls beerniba neizaardijaas! 

1 2 atbildēt

Ak jēl, bišķ esi pārcenties ar to komatu likšanu, daudzās vietās viņi nu ne pavisam nav vajadzīgi!emotion

Kautkas, kautkāds, kautkur, kautkoemotion Space poga nestrādāja pie šiem vārdiem?Nenorādi uz citu kļūdām, ja pašam pilna dir.. ar tādām!

  

1 3 atbildēt

Tev  pilnīgi piekrītu!!!

0 2 atbildēt

kaa buutu ja buutu? esi tak reaalists . autors nuugis un -

1 4 atbildēt
Emm..... autor shis bija tizlakais raksts ko esmu lasijis,tapec loti gribas tew iedot pa 4ainiku. Savos 15/16 gados sudzas ka neapmierinatas u4enes. Izskatas ka tewi tiesham apbizo klase un tadel tu ari izkrati sirdi sheit spokos :palmface: . Un atceries ka mums katram pasham japielagojas zemei un jaieklaujas sabiedriba nevis otradak.....
0 3 atbildēt

hmmm. Sen neesi tusējis, sen neviena nav iedevusi, čīkstulis - botaņiks emotion

0 4 atbildēt

mwuahahahahah zem 4. bildītes, iepriekšējās 9. klases, esmu es un vēl pāris kalsesbiedri, mwuahahahah. kāds sakars ar to, ka esmu nožēlojams? es gribu un smēkēju. judge me fag

1 6 atbildēt
Mīkatais
0 5 atbildēt

Ej dirst!

5 11 atbildēt
Beidz heitot un dzīvo savu dzīvi ja tev visi tik ļoti besī ignorē un viss omg neciksti
6 13 atbildēt
« 5  6  7  8  9 »