local-stats-pixel fb-conv-api

Nacionālistes žults: Par latvisku Latviju.201

1048 18

Brīdinu! Šis ir naida pilns raksts, ļoti atvainojos tiem, kuri tiek nepatiesi nomelnoti, kuri dzīvo mierīgi.

1048 18 201 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 201

0/2000

Es par latvisku Latviju emotion

0 0 atbildēt
ai ai ai. kapec noniecini 9maiju? ja atceres diena ir 16marta, tad kapec lai nebutu ari 9maija? izpildijums tiem otriem gan ka no dirsas izrauts, bet domu tas nemaina. ja atmini vesturi, tad musu ljaudis bija abas puses. tev laikam nacies sastapties ar daudz nikniem krievvalodigajiem. es ar vinjiem ari parasti runaju latviski, neviens vel nav apvainojies. tu jau nu tiesham uzvedies itka legionari butu kautkadi saules un miera neseji, istenie balelinji.
1 2 atbildēt

laikam briesmīgi ir dzīvot ar tādu žulti un naidu sevī. primitīvi un neveselīgi. pati sevi ieslēdz rāmītī un žults tevi indē no iekšpuses. ja nesāksi domāt plašāk un neizkāpsi no tā šaurā rāmja, kādreiz vienkārši aizrīsies ar savu žulti un nosmaksi. emotion

3 4 atbildēt

Raksta pamatdomai nav ne vainas, tikai ne tajai auditorijai publicēji.  

0 1 atbildēt

Mīnusiņš ^-^

3 6 atbildēt

Tvaika iela atpusas:D Bet ja nopietni tad pec daziem izteicieniem es to sievieti varetu zinat.Vinja ir sizofrenike un psihiski slims cilvex kurai pasai meitas aizbraukusas uz arzemem dzivot uz visiem laikiem.

1 5 atbildēt
colasice, tas notika tāpēc ka , balsot spējigi bija tikai pilsoņi nevis visi valsts iedzīvotāji! Un ko Latviešiem deva šis referendums? Tikai un vienīgi lielus zaudējumus finansējuma ziņā!!! Un vēl kas , ja jau Jums "LATVIEŠIEM" tik dikti nepatīk krievi , kāpēc vēl joprojam Rīgas galva ir krievtautīgais? Kāpēc vēl neesat tikuši galā ar Saeimā valdošajiem krievtautīgajiem? Latvieši tā jau ir pārdevuši lielāko daļu eksporta rūpnīcu!! Vēl tikai Brīvības pieminekli pārdot , numurus ausīs un vergot zem citas valsts varas!!!!!!
2 7 atbildēt

Zel kad es nevaru ielikt minusu jo man ir liegts balsot, jo vienam adminam gailitim nepatika kad ieliku pirmo minusu.

3 17 atbildēt

Ruskiji rulit rigu i skoro budim rulit vso latviju :)

3 38 atbildēt
« 1  2  3  4 »