local-stats-pixel fb-conv-api

Nacionālistes žults: Par latvisku Latviju.201

1048 18

Brīdinu! Šis ir naida pilns raksts, ļoti atvainojos tiem, kuri tiek nepatiesi nomelnoti, kuri dzīvo mierīgi.

1048 18 201 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 201

0/2000

un vispār jā tas ir bezjēdzīgs naids. kā arī visa šitā dalīšanās grupās... phe >.>

2 2 atbildēt

Bet tas tak ir sviests ,šī ir provakācija uz nemieriem uz savstarpēja kašķa rīkošanu kam tas vajadzīgs ?? Ja atcerēsimies vienu lietu mēs bijām zem krievijas , jutāmies neapmierināti cīnījāmies lai iegūtu neatkarību ok, panācām kas notikās ?? Mūs okupēja eiropas savienība kas mums nodarā vēl vairāk ļaunuma jo esam marionetes ES rokās .. Braucam karot kur negribam pat braukt , esam palikuši nabagāki kgan veikali pilni ar sūdiem no ārvalstīm , bet savu preču uz pirkstiem saskaitāmas, arī zemes esam izpārdevuši visiem pēc kārtas , barojam tos resnos atpalikušos deputātus kas atņem visu valstij un cilvēkiem , kgan vajadzētu būt pavisam savādāk ne krievos ne latviešos nav vainas , bet gan tajos stūlbajos provakātoros kas šķeļ šis divas tautas . Ja godīgi vai katrs Latvietis var likt roku uz sirds un pateikt kad mēs kā latviešu tauta esam vienota un pastāvam viens par otru kā to dara Krievi ?? Mums labākā maize ir grauzt vienam otru un priecāties par citu neveiksmēm , mēs neesam gatavi būt vienoti un iestāties par mērķi , jo tas pierādījās grautiņos rīgā kad bija jābūt vienotiem tad vienīgajā lietā kur bījām vienoti bija veikalu izlauupīšanā (izņemot atsevišķas personas ). Runājot par krievu valodu - mes pašiesam vainīgi kad ir tā , bet ne savādāk . jo mēs ejam uz veikalu un ja tur ir pārdevēja runājoša krieviski automātiski pārejam uz krievu valodu ne otrādāk un tagad čikstam kad mums kkas nepatīk , bet paši pie tā esam vainīgi pārāk vāji un neizlēmīgi esam. No visām tautām ko zinu lai cik skumji tas nebūtu esam pati šķeltākā un neesam kā viens vesels jo neinteresē mums sadzīves cilvēku problēmas es nerunāju par to kad mēs ziedojam , bērniem un citām labdarībām , bet tā nav kopība tas ir žēlums . 

2 2 atbildēt

Kaada tumsoniiba!!!.....vai pasuutiijuma rakstelis?

2 2 atbildēt

Man patīk cik mēs mīksta tauta, 16. martā pilns ar bļauriem pie Brīvības pieminekļa, bet 9. maijā asti kājās iespieduši sēžam mājās! :D To par Krieviju un Ukrainu Tev piekrist nevēlos, tik pat labi Latvijā uzspiež EU un ASV propogandu, jo viņiem tur arī tajā visā ir interese, tāpēc es neiešu rādīt ar pirkstu kurš slikts kurš labs, bet tas ka Latviešu krieviem vajadzētu iegaumēt kur ir viņu vieta, zemāka par zāli, ir taisnība, ja nē prom uz savu matj russia un vari staigāt apkārt ar savām georga lentītēm. Šeit ir kāds krievu tautības spoks kurš varētu atbildēt uz jautājumu - ja jums šeit viss ir tik ļoti slikti un viss tik ļoti nepatīk, tad kāda ***a pēc jūs nebraucat prom uz savu krieviju?

0 0 atbildēt

Tas ir tikai laika jautājums kad viņi šeit savedīs iekšā drazu vai arī viņi paši savairosies tādā daudzumā ka mēs jau būsim mazākumā. Un ir tikai viens jautājums pēc cik ilga laika tas notiks. Fakts un punkts.

0 0 atbildēt
Rays - Par Latvisku Latviju dziesma par tēmu !
0 0 atbildēt

Krievu valoda (tāpat kā angļu valoda) ir jāmācās. Jebkura valoda, ko zini ir liels pluss. Nevajag aizmirst, ka krievu valodai diemžēl vēljoprojām ir liela nozīme valstī - ir vietas, kur informācija ir sastopama tikai krievu valodā. Atceros kā bija augstskolā tikai 6 gadus atpakaļ - pasniedzējs ieteica ļoti labu informācijas avotu kursa darbu rakstīšanai (runa iet par inženierzinātnes kursa darbu nevis lētā gala mācību darbiem). Bija vairāki indivīdi grupā, kas sāka čīkstēt vai nav kāds cits labs avots, jo redz viņi nezinot valodu. Man viņu palika žēl, jo viņi paši sev laupa iespēju attīstīties un izaugt.

0 0 atbildēt

Es par latvisku Latviju emotion

0 0 atbildēt

Vecīt, Tu reāli debīls esi.''Kāpēc vispār skolās māca krievu valodu? Vai es taisos uz Krieviju braukt? Nē, šī ir Latvija un es saprotu tikai savas valsts valodu, savā valstī!'' - Nezināju, ka kāds tiešām ir TIK stulbs, lai kaut ko tādu uzrakstītu.NA*UJ Angļu valodu, NA*UJ vācu valodu, vai ne?Mēs taču tāpat neviens netaisāmies braukt ne uz Krieviju, Angliju vai Vāciju.Lieki piebilst, ka krievu valoda ir pamatā vismaz ceturtdaļai eiropas valstu, un , redzot tavu debīlo attieksmi, var saprast, ka nekur tālāk par Latviju Tu arī netiksi.

8 8 atbildēt
wow. diez kurš šo rakstu ar 856 plusiem un 11 mīnusiem ielika pie miskastes.
0 0 atbildēt
kadi tev *****j svetki...pieminjas diena, 16. marts ir pieminjas diena.
0 0 atbildēt

Sigmunds Freids ar to sizo butu loti ieinteresejies :D

0 0 atbildēt
prieks kad missenē! Tur tādiem arī vieta ^_^
0 0 atbildēt

Ne visi krievi ir tādi, lielākā daļa krievu kas dzīvo Latvijā - ir diezgan miermīlīgi un latviskoti, vienkārši viņus neviens nepamana. Viņi dzīvo mierīgi un nevienu netraucē. Tie stūlbeņi kuri bļauj ka viņi ir varoņi, ka latvijai ir jābūt krievu  valodai u.t.t. parasti ir pusaudži kuriem gribās uzmanības, vai večuki kuriem gribās paspīdēt draugu priekšā.

Es nevienu neaizstāvu,man pašai negribētos lai mums būtu otrā valoda krievu, bet daudzi latviskoti krievi kuri runā krievu valodā ģimenē -  balsoja par latviešu valodu jo ciena mūs, un mīl Latviju. 

Pienāks laiks ka tie krieviskie pusaudži un večuki arī paliks latviskoti, vai vienkārši aizvāksies prom no Latvijas :)

0 0 atbildēt
Paldies dievam sis raksts miskaste, izgazstu kopa ar suna veciem murgiem. Sapigi bija izlasot pirmos vardus... Tu esi neaptesta... Iedomajies, cilveks ar labu izglitibu un dzivi. Un tad kad tu uzzini la vins ir krievu tautibas cilveks, tad tik sakas. Kapec tad par mani un citiem - Vaciesiem sita neruna? Jo bijis tacu 2. Pasaules kars! Tu doma ka visi vel aizvien ir tadi? Ja tev nav dotas smadzenes - noperc tas.
0 0 atbildēt
To pasu par valodam kape tad neviens neko nesaka par ANGLU UN VACU VALODU???? Ja jau LATVIJAI jabut LATVISKOTAI tad NAFIG angu valoda??????
0 0 atbildēt
Atvaino ja aizskaru tevi, bet cik debilam jabut ka JANODIRS cita valsts! Del ta ka tur ir debila valdiba nenozime ka visi- berni, vecaki cilveki un vispar visi ir vainigi pie ta! Del tadiem ka tu tiek nomelnota latvija jo dots devejam atdodas - pat ja tu ta doma varetu ari "but gudrakam" un pievert blaujamo.
0 0 atbildēt
Labam nestridesos ar tevi jo strideties ar idiotu ir vienmer bezjedzigi.
0 0 atbildēt
Stulbums.
0 0 atbildēt
Tiesam negribu saja gadijuma Tevi aizvainot, un ceru ka Tu to nedari ari un ka Tu tiesam atvainojies tiem kas ir nepatiesi apvainoti... Es Latviesu valodu iemacijos samera atri un pareizi, bet nedaudz piekritisu par tiem, bet tomer retajiem krieviem kas ienak Latvija un izstada savus likumus. Mani tek Vacu asinis un es lepojos ar Vaciju, bet es nekad neesmu teikusi neko sliktu par Latviju, manas domas par Latviju ir tadas ka Latvija ir izcila geografiska vieta, Latvijai pieder skaisti dabas skati, bet tie pieder katrai valstij un katrai tie ir savadaki, interesantaki... Tomer slikts Latvija ir tas kas valda par Latviju un tas iedzivotajiem - latviesiem. Es zinu ka daudzi nodirs Vacieti del ta kas noticis vairakus gadus atpakal... Skumji...
0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »