local-stats-pixel fb-conv-api

Nacionālistes žults: Par latvisku Latviju.201

1048 18

Brīdinu! Šis ir naida pilns raksts, ļoti atvainojos tiem, kuri tiek nepatiesi nomelnoti, kuri dzīvo mierīgi.

1048 18 201 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 201

0/2000

Paldies, lielisks raksts. emotion

Iedotu medaļu, bet izbeigušās...

56 2 atbildēt

Interesanti ir tas, ka visi krievi kuri dzīvo vācijā runā vāciski!!! Es arī zinu kāpēc - ja tie runā savā valodā tad tie nevar dabūt darbu un vietējie tos neieredz! Bet par to krievi nez kāpēc nečīks ka viņus diskriminē... Pat krievi savā starpā runā vāciski ja tuvumā ir kāds vācietis.

Reiz kāds vācietis man teica kad es pa telefonu parunāju latviski darba pauzes laikā - mums nekas nav pret jums iebraucējiem, bet cieniet mūsu valsti un runājiet mūsu valsts valodā un cieniet mūsu kultūru. Jo ja jūs runājat savā valodā mēs jūs nesaprotam un tas mums ir nepieņemami. Savā valodā jūs varat runāt mājās ģimenē, bet sabiedrībā lūdzu tikai vāciski....

Lūk - Kāpēc krievi piemēram vācijā var runāt vācijas valsts valodā, bet kāpēc tie nevar Latvijā rūnāt latviski??? Laikam tas ir kautkāds stulbs principa jautājums....

37 1 atbildēt
Žēl, ka tikai vienu plusu varēju ielikt. Tagad domāju kā sistēmu apiet :D
40 4 atbildēt

Tas, ka krievu valodu macamies, nav slikti, jo katra valoda, ko zini ir bagatiba. bet par parejo piekritu.

33 0 atbildēt

Kas ir mērķauditorija šim rakstam? "Dāgie,krievi (..)" Neviens krievs šo rakstu nekad neizlasīs.Ja gribi "izteikt savas domas" ,kā pati saki, tad publicē šo rakstu kādā daudznacionālākā portālā. Un tu atdursies pret realitāti- ka starp šiem 9.maija svinētājiem ir arī etniskie latvieši. Un 16. martu godina arī krievu tautības pārstāvji, kuriem simpatizē nacionālsociālisms. Tu gribi visu tautu iedalīt melnajos un baltajos- inteliģentie latvieši un šaupierītes krievi no maskačkas. Tas ir zemās klases gājiens-sūdzības par pagrīdniekiem, kas pieharčo pieturas un neprot latviski atbildēt. Paplašini redzesloku. Lielajā dzīvē, karjerā un biznesā tam pazudīs jēga. Veiksmīgie un kulturālie tiekas ar veiksmīgajiem un kulturālajiem, pagrīdnieki ar pagrīdniekiem. Uzķēri domu?  

20 5 atbildēt

Lūdzu nejaucat krievus ar sovjetiem. Visu cieņu, taču krieviem ir ļoti interesanti un spēcīgi gara darbi, it īpaši literatūrā.  Kas attiecās uz valodu, kā jau citi minēja, katra valoda ir bagātība un es tam pilnībā piekrītu, taču neviena valoda nedrīkst būt uzspiesta un katrā valstī ir VIENA valsts valoda, kura ir JĀCIENA ikvienai personai, kura dzīvo KONKRĒTĀ valstī. Valoda ir tas, kas padara nāciju unikālu.

11 0 atbildēt
Lasot komentārus, rodas iespaids, ka daži nav sapratuši raksta domu. Ir runa par tiem KRIEVVALODĪGAJIEM, kas dzīvo Latvijā, bet nerunā valsts valodā un nav lojāli Latvijas valstij. Kā var nebūt sakrājies naids, ja latvietis kā Latvijas valsts pārstāvis, savā valstī nevar atrast darbu, jo neprot krievu valodu. Bet KRIEVVALODĪGAIS, kurš, labi ja, dažus vārdus latviski māk izdvest, var? Kur ir taisnīgums? Kā vispār nav kauna nepilsoņiem nīdēt par to, ka viņiem neviens neiešķir pilsonību? Vai grūti pašam saņemt sevi rokās un nokārtot naturalizācijas eksāmenu? Man būtu kauns. Jo vienmēr, kad braucu uz kādu valsti, cenšos šo to samācīties, lai varētu atbildēt tās valsts valodā, kaut vai paldies, lūdzu... Par devītā maija svētkiem ir savs stāsts. Viņi svin par to, ka Latviju atbrīvojuši no vācu armijas, bet paši tai pat laikā Latviju okupēja. Kur loģika? Un tad vēl tās savas lentītes karina pie Vācijā ražotām mašīnām, lai sien pie saviem žiguļiem! Kā var vispār publiski svinēt savus svētkus? Arī melni oranžā lentīte pie drēbēm ir nodevība pret Latvijas valsti un tās lojālajiem iedzīvotājiem. Par savu ikdienu varu teikt, ka es nekad ar krievvalodīgo nerunāju krieviski. Ja man kāds Liepājā, ko jautā krieviski, vienmēr pajautāju: "Kā lūdzu" un jautājums drīz vien skan latviski, pēc tam pati atbildu latviski, bet draudzīgi, atbildi saņemu arī latviski. Protams, ka ir vecās krievvalodīgās bābas, kas par spīti vervelēs krieviski, bet es vienkārši pasaku, ka nesaprotu ne vārda, jo tādus cilvēkus necienu. Par Latvijas krieviem varu teikt, ka viņi nav ne salīdzināmi ar īstajiem Krievijas krieviem, kam ir laba sirds un patiesībā ļoti izpalīdzīgi un gaiši cilvēki. Un kāpēc viņi uz Krieviju nebrauc? Jo neviens viņus tur negaida. Tāds nu ir mans viedoklis par krievvalodīgajām pabirām, kas nerunā latviski. Un nekustina savas smadzenes, lai valodu iemācītos.
10 0 atbildēt

Es uzskatu ka nav svarīgi (tu esi etniskais Latvietis vai Krievs!)  nevajag cilvēkus tā nosodoši nodalīt pa '"Šķirām vai grupām" ja reiz kopā dzīvojam. RUNA VIENMĒR IR PAR ATTIEKSMI!!!. Ja reiz esi Latvijas iedzīvotājs - tev būs cienīt valsti kurā tu dzīvo! 

Ja rodas situācija kurā tu attopies svinot svētkus Latvijā, kas ir Latvijai vai tās vēsturei zaimojoši un rada konflikta situāciju sabiedrībā - un svinētāji ir sabiedrības viena no minoritātēm - iespējams ka esi sajaucis savu dislokācijas vietu ar kādu citu. Risinājums: Šāda tipa svētkus svinēt (kaut līdz nelabumam) valstī kas atblalsta tos un uzskata par labu esam! NE LATVIJĀ!!!

9 0 atbildēt
Very hate much fashizm wow. Jā, ir prieks lasīt šādu rakstu. CĪŅAI SVEIKS!
7 1 atbildēt

Nesaskatu ne naidu, ne žulti. Domāju tieši tāpat - kam nepatīk latviska Latvija, lai izmanto savas seksuālās tiesības pārvākties uz Krieviju emotion

6 1 atbildēt

pilnigi piekritu, man riebjas 9ais maijs tikai viena iemesla deel- krievu idioti skraida apkart, apdzerushies, kaa lopi un svin savu zivaroshasnas gadskartu, a ja aizmirsi piemineet "izvarotaju uzvaras deina" izvaroja lidz naavei tik daudz vaacieshu meitenju, bernu un pat simas kundzes neshkjirojot, vnk izvaroja lidz pedejam, tapec ari svin to dienu, izvaorja un seja savu indigo seeklu visur kunas

3 0 atbildēt

Beidzot kāds domu biedrs! emotion

3 0 atbildēt

Skolā neviens tev neliek obligāti mācīties krievu valodu. Ir dota izvēle - vācu vai krievu. Manuprāt, pārāk daudz naida šajā rakstā, kas neatbilst noteikumiem.

2.2. Lietotājs apņemas nepublicēt reklāmu (Izmantojot spoki.lv ir aizliegts nosūtīt ķēdes vēstules un reklāmas, kā arī komentāros, rakstos, čatā vai savā profilā reklamēt uzņēmumus, produktus, pakalpojumus, sociālo portālu linkus u.tml.), spamu un naidīgu saturu, kā arī ievērot Latvijas likumus, kas regulē bērnu tiesības, pornogrāfijas izplatīšanu, autortiesības, personas goda un cieņas aizskaršanu, fizisko personu datu aizsardzību un citus normatīvos aktus.

3 0 atbildēt

Naida pilns raksts? Aizvieto "Latvija" ar, piemēram, "Krievija" un liekas pilnīgi normals, pieņemams skats uz savu valsti. Tikai mūsu nekurienes pilsoņi tēlo slimas govis un jūtas apbižoti.

3 0 atbildēt

Tak lielākā daļa Latvijas ''krievu'', ja viņus par tādiem vispār var saukt, ir cilvēces pabiras!

3 0 atbildēt
I avatarsI

Kā jau reiz esmu minējis, NEDRĪKST destabilizēt situāciju valstī, jo tad mēs būsim īpaši ievainojami. Viss, kas šobrīd notiek ir politiskā spēle. Krievi ir tādi, jo viņi tā ir mācīti, nav pagājis pietiekams laiks, lai padomju mantojums nosēstos tikai tālā atmiņas stūrītī un netraucētu domāt, lieta tāda ka krievi skatās krievu ziņas, bet pa lielam neskatās latviešu ziņas vai pat ja tās skatās par pamatu ņem krievu ziņas, jo tās IR krievu ziņas. Ja mēs tagad visi izdomāsim būt tādi, kā Tu un iet ar agresiju pret krieviem, tad kā Tu domā ko saņemsi pretī, tā NEKAD nebūs uzvara, jābūt viltīgākiem un jāsāk domāt stratēģiski un jāatrisina problēmas tā lai neviens to pat nepamana, jo neesmu pašnāvnieks, kas atklāti ies pret krieviem, kas nevēlas saprast mūsu patiesību.

3 0 atbildēt
Skaisti teikts! :) +++
2 0 atbildēt

Nu tad priekš kam mums mācīties angļu valodu? vai ar vācu vai franču?

bļin tas teikums ir tik stulbs - es gribu macities tikai savu valsts valodu - veiksmi savā valstī atrast darbu, kur prasībās ietilps tikai viena valoda. Jūs kad runājat domajat plašāk a to visādi sūdi skan.

2 0 atbildēt

nu jaa bija laiki kad krievs skatijas uz podu un teica - viss jau butu labi tikai udens atri aiziet :D

2 0 atbildēt

Tiešām, man šis jau sen ir pieriebies...

Atceros, ka vienreiz staigāju pa pilsētas centru un man kāda veca tantiņa jautāja, kur ko atrast, būtu jau sīkums, bet viņa man to jautāja krievu valodā, bet saskatīju viņas izrunā, ka viņa bija latviete un teicu, ka esmu latvietis un viņa var mierīgi runāt Latviešu valodā, tajā brīdī manī sacēlās tādas dusmas, krievi jau ir panākuši to, ka paši latvieši cenšās ar visiem runāt krievu valodā un tas ir vienkārši nepieņemami... Un jā, palasot komentārus, man prātā sāka celties vēl lielāks nemiers.

Nekad nebiju domājis, ka es esmu tas patriotiskais tips, vienmēr ir bijis neitrāls viedoklis par Latvijas ekonomiku un visu pārējo, kas skar latviju, bet šo rakstu lasot, jebkurš sevī saskatīs patriotismu.

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »