local-stats-pixel fb-conv-api

Nacionālistes žults: Par latvisku Latviju.201

1048 18

Brīdinu! Šis ir naida pilns raksts, ļoti atvainojos tiem, kuri tiek nepatiesi nomelnoti, kuri dzīvo mierīgi.

1048 18 201 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 201

0/2000

vel ir taa jociigaa lieta ar krieviju ka grib atvieglot pilsonibas pieshkirshanu tiem kas dzima padomju savienibaa utml., Es domaju ka ja cilveks spers soli sanemt krievijas pilsonibu, Latvijai vajag automatiski anulet to krievu nepilsonu statusu un ari tiem kam LV pilsoniba dabujot krievijas pilsonibu ari latvijas pilsonibu anulet... savadak katik nesanak taa ka krievi izdomas iebrukt LV jo red aizstavot savus pilsonjus kurus LV apspiezhot :D

2 0 atbildēt

nu jaa bija laiki kad krievs skatijas uz podu un teica - viss jau butu labi tikai udens atri aiziet :D

2 0 atbildēt

Visi mani ++++

9 8 atbildēt

Respekt, bet krievi jau arī iedalās dažādos slāņos, ne visi ir urlas.

Ja nemācēsi krievu valodu, mazākas izredzes dabūt labu darbu.

Tur vairs nav ko darīt, Latvija jau pilna ar tiem krieveļiem, un būs vēl vairāk.

1 0 atbildēt

latvieteem bij garas kaprona zekjes - aizmuguree pa visu kaaju visaa garumaa skaista linija - shuve ....

krievieteem zekju nebija - to liiniju uzvilka ar tintes pildspalvu (seksy) 

kaadai gadiijaas kruumos apmizt kaajas - nenosmieties.....

3 2 atbildēt

Mjā.. Bišk pa skarbu nodevi. :D Nav jau tā, ka visi ir vienā maisā bāžami un slīcināmi. Man pašam ir zināmi krievi, kas ar mani runā latviski. Viņi ciena šo valsti, apmeklē pasākumus, nerada problēmas. BET. Ir viena daļa JAUNIEŠI (īpaši uzsverot), kas uzskata, ka ir krievi līdz pēdējai trenūzenes svītrai. Šie cilvēki vāc jebkuru negatīvo info, sagroza to un palaiž gaisā. Viņi uzskata, ka tikai viņu info ir pareiza. Diemžēl tādi cilvēki šeit tiek izaudzināti uz vietas. Domāju, ka nav noslēpums nevienam tas, ka skolās bērniem ir visatļautība. Manuprāt, viena liela daļa vainas ir jāuzņemas sociālajai daļai (valsts struktūrās), kas tikai palielina tiesību normas norakstot pienākumus. Mēs visi zinām, ka skola ir visa pamats.

Vēl kādu vārdu par tiem, kas piketos aptraipa valsti, kurā dzīvo. Viņi uzskata, ka tikai pretinieks bija slikts. Respektīvi: vācieši. Šie cilvēki ir palaiduši garām to, ka krieviem bija (un laikam pastāv vēl joprojām) VDK. Bet nu- ar karoti neielies zināšanas nevienam. Tā kā nez kādēļ nonācu atkal pie mācīšanās...

Raksts labs, pluss no manis. emotion

1 0 atbildēt

Nacionalitāte nekādi nav saistīta ar intelektu! Tikai simts gadu atpakaļ šai vietā bija Krievijas impērija, kur latviešus kā etnisko vienību neviens necentās iznīcināt vai pārkrievot. Ar kādām tiesībām tagad kaut kādi jauni latviešu nacionālisti noteiks kam būs dzīvot šinī valstī un kuriem būs jābrauc prom?                              Kas attiecas uz 9. maiju, vai Tu, meitiņ, zini, cik latvju zēnu nolika galvas karojot Padomju armijas rindās? Un tie nebūt nebija latviešu tautas nodevēji! Kaut gan žultainam nacionālistam nav vērts neko teikt, jo viņam ir tikai viena- sava taisnība!

3 2 atbildēt

Piekrītu katram vārdam!

Nesaprotu kā vispār brīvā un neatkarīgā valstī varēja nonākt līdz tādam absurdam kā līdz referendumam par otru valodu? Kā? Kāpēc man, cilvēkam, kurš dzimis un audzis Latvijā, ir jāmeklē darbs ārzemēs, tikai tāpēc, ka ES, būdams Latvijas iedzīvotājs, nevaru dabūt darbu, jo nerunāju krieviski? Ar kādām tiesībām krievi, kuri desmitiem gadu dzīvojuši Latvijā, bet nav spējuši iemācīties valsts valodu, var mani aizskart un lamāt tikai tāpēc, ka neatbildu viņiem kriviski?  Kāpēc politiķi nedrīkst iet gājienā? Kāpēc mēs, latvieši, lienam krieviem vienā vietā un izdabājam viņiem? Kāpēc runājam ar viņiem krieviski, kāpēc baidamies no viņiem, kāpēc neiestājamies par to, ka Latvijā darbā jāmāk valsts valoda un ka jāstrādā latviešiem, nevis tiem, kuri nejēdz ne vārda latviski?

Kamēr mēs paši nesāksim rīkoties, tikmēr visi turpinās kāpt mums uz galvas tik ilgi, kamēr vienā dienā pamodīsimies un no ziņām uzzināsim, ka esam pievienoti Krievijai.

4 3 atbildēt

Kapēc mēs Latvieši sabraukuši Anglijā Īrijā Kanādā u.t.t svinam tur Jāņus tāpat arī 18. Novembri atzīmējam? Varbūt kartē viņiem mums parādīt kur ir LATVIA?? Kapēc arī citās valstīs ir Latviešu skolas? Nost ar krieviem ir bik tā kā pa šerpu!!! Ir pilns ar Latviešiem Anglijas fabrikās kuri tikai zin ka pateikt OK un lauzītā valodā pateikt AI NĪD DŽOB... Un vienīgā doma ir nevis mācīties valodu, bet sagaidīt piekdienu kad būs savi 200 paundi alga un nodzerties.. Arī Itālijā no āfrikas ieceļojušie afroamerikāņu imigranti ne visai mācas valodu, bet savā valodā bubinot cenšas tūristiem nogrūst kkādas ķīnas preces... The point is.. Katrā tautībā ir savi kretīni un ir normāli cilvēki. 

1 0 atbildēt

Kapēc šis raksts ir miskastē ?

1 0 atbildēt

16. marts neko labu nedeva Latvijai ne 41. gadā un vēlāk, ne tagad, ne nākotnē. Ja kāds domā savādāk, lūdzu, paskaidrojiet! 2.pas. karā latvieši šāva pret latviešiem pretējās frontes pusēs. Tā ir traģēdija! Desmitiem tūkstošu kritušo, sakropļoto, represēto utt. Par Latvijas brīvību cīnījās-ticēja daudzi, bet tika piemuļķoti jau no paša sākuma. Domājat  vāci būtu devuši Latvijai brīvību (zinām, ko izdarīja krievi) ??? Tā kā 16. marts ir latviešu uzmešanas datums, manuprāt.  Pieminēt var un vajag, bet ne jau taisīt patriotisma svētkus. Cilvēki, attopieties!!!

Kā no malas izskatās "Latvijā vācu okupāciju uzskata labāku par PSRS okupāciju" - ir nedaudz sviests, ne?

Latvieši, domājiet, mācieties no vēstures! 

1 0 atbildēt
well...mani rit ari polju un krievu asinis, vai tas mani padara par sliktaku valsts piederigo neka tevi? argh! neshkistas asinis :D ka jau teicu, es ari ikdiena ar visiem pa latviskam laizhu. ak dievs, ar shitajiem - es saku visu ko domaju- ar pilnigu takta trukumu nav jalepojas. man kautka galigi nekrata tie visi vecie kas runa krieviski, lai jau. ar jaunajiem gan musu valsts sistema ir nofeilojusi. vispirms ir jasalauzh sistema, tikai tad kautkas mainitos. tieshi shi mashinerija ir taa kas atljauj rasties shadam situacijam.
1 0 atbildēt
faktiski tiem nevajadzetu but svetkiem, bet gan atceres dienai, tapat ka 16tajam. un beztam visi 'svetki' ir izdomati. gluzhi jau no zila gaisa ari vinji nav izzisti. es agrak domaju ka esmu nacionalists- bet tad es satiku tadus ka tu un sapratu ka abas puses ir full of shit. gribi tu to vai ne, bet musu valsti dzivo vairakas nacionalitates un tagad pilnigi noliegt kadu no vinjam butu mulkigi. un ka tu zini ka esi tira latviete? dns testu veici? tas atgadina vienu rasistisku chaliti, kursh nida negerus, vinsh visu laiku klaigaja - oil and water dont mix...un pec dns testa veikshanas izradijas ka vinja tomer plust ari negeru asinis :D tads izmisums pavideja vinja acis...
1 0 atbildēt
Paldies dievam sis raksts miskaste, izgazstu kopa ar suna veciem murgiem. Sapigi bija izlasot pirmos vardus... Tu esi neaptesta... Iedomajies, cilveks ar labu izglitibu un dzivi. Un tad kad tu uzzini la vins ir krievu tautibas cilveks, tad tik sakas. Kapec tad par mani un citiem - Vaciesiem sita neruna? Jo bijis tacu 2. Pasaules kars! Tu doma ka visi vel aizvien ir tadi? Ja tev nav dotas smadzenes - noperc tas.
0 0 atbildēt
To pasu par valodam kape tad neviens neko nesaka par ANGLU UN VACU VALODU???? Ja jau LATVIJAI jabut LATVISKOTAI tad NAFIG angu valoda??????
0 0 atbildēt
Atvaino ja aizskaru tevi, bet cik debilam jabut ka JANODIRS cita valsts! Del ta ka tur ir debila valdiba nenozime ka visi- berni, vecaki cilveki un vispar visi ir vainigi pie ta! Del tadiem ka tu tiek nomelnota latvija jo dots devejam atdodas - pat ja tu ta doma varetu ari "but gudrakam" un pievert blaujamo.
0 0 atbildēt

Ne visi krievi ir tādi, lielākā daļa krievu kas dzīvo Latvijā - ir diezgan miermīlīgi un latviskoti, vienkārši viņus neviens nepamana. Viņi dzīvo mierīgi un nevienu netraucē. Tie stūlbeņi kuri bļauj ka viņi ir varoņi, ka latvijai ir jābūt krievu  valodai u.t.t. parasti ir pusaudži kuriem gribās uzmanības, vai večuki kuriem gribās paspīdēt draugu priekšā.

Es nevienu neaizstāvu,man pašai negribētos lai mums būtu otrā valoda krievu, bet daudzi latviskoti krievi kuri runā krievu valodā ģimenē -  balsoja par latviešu valodu jo ciena mūs, un mīl Latviju. 

Pienāks laiks ka tie krieviskie pusaudži un večuki arī paliks latviskoti, vai vienkārši aizvāksies prom no Latvijas :)

0 0 atbildēt

Sigmunds Freids ar to sizo butu loti ieinteresejies :D

0 0 atbildēt

un vispār jā tas ir bezjēdzīgs naids. kā arī visa šitā dalīšanās grupās... phe >.>

2 2 atbildēt

Vispār jau ir risinājums. satversmē pēc punktiem kur ir aprakstīts Latvijas ģeogrāfiskais stāvoklis, tas ka Latvija ir neatkarīga valsts, un tās vienīgā oficiālā valoda ir latviešu, ieviest punktu, ka augstāk minētie punkti nekad nav maināmi un koriģējami. šo un augstāk minēto punktu mainīšana vai koriģēšana un centieni to darīt ir sodāmi utt.

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »