local-stats-pixel fb-conv-api

NASA apstiprina: marihuānā ir citplanētiešu DNS, kas nav no Saules sistēmas35

407 5

Tās ir pārsteidzošas ziņas, kurām paredzēts šokēt, pārsteigt un izklaidēt pasauli. ...bet lasiet tālāk, ja gribat uzzināt par ārpuszemes dīleru centieniem apmiglot Zemes prātus.

407 5 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Sensenos laikos, kad es vēl studēju, bija modē kādā kursa darbā vai pat doplomdarbā speciāli ierakstīt kādu mulķību, lai pārbaudītu darba vadītāja un recenzentu modrību. Tā studenti  uzzināja, kuri pasniedzēji darbus izlasa, kuri lapas pārskata tikai pa diagonāli. 

27 0 atbildēt

Vot, kā tu mani piemānīji, es domāju, ka te raksts par citplanētiešiem, bet te raksts par "virsraksta trikiem". emotion  emotion 

14 0 atbildēt

Bet virsraksts ir cepiena vērts emotion

Dažreiz komentāri ir saturīgāki par pašu rakstu emotion

10 0 atbildēt

Kka 1.aprilim nav pa agru?

10 0 atbildēt

Iznesi cauri, taču patiesībā raksts ir labs emotion , bieži taču iztiekam ar anotācijām, vai kopsavilkumiem, vai komentāriem par rakstu, saturā neiedziļinoties! Esam palikuši slinki patstāvīgi domāt..

9 0 atbildēt

Laikam esmu vecs ! 

Tiešām gribēju izlasīt ko aizraujošu un interesantu ! Arī dalīties ar citiem tiklīem būtu ilgi izvertejis ! Kas izplata visādas muļķibas arī bez manis ir pietiekoši ! 

8 0 atbildēt

Labs clickbait. Bet ir dīvaini šērot rakstus, kurus te neesi izlasījis, jo informācija saturā nevienmēr ir tāda pati kā virsrakstā.

7 0 atbildēt

 emotion  emotion 

3 0 atbildēt

Es jau tā arī domāju, ka diez vai zālīte ir no šīs planētas

3 0 atbildēt

Labs

2 0 atbildēt
Nu gan clickbait, kas jau liecina par zemu kvalitāti rakstā, ja ar meliem mēģina piesaistīt vairak unikālo kliku šim rakstam, cerībā ka kads tomēr izlasīs un iedos 2 apgraustus, sakaltušus cepumua
2 0 atbildēt

Latvija jau ar pec virsraksta neko vairs nevar saprast, agrak izlasi virsrakstu viss skaidrs, tagad jalasa visu.....

2 0 atbildēt
Izlasiju, interesanti, bet vairs nedari šitā! emotion Gaidu no tevis nopietnu saturu par visumu...
1 0 atbildēt

Paldies par apsveicienu!  emotion  emotion 

1 0 atbildēt
Domāju ka atkal te spocēns raksta murgus. A te atvēru un re inteliģents . A tu labais , ļoti noderīgs info . Tā pat kā yootoberistiem ar labu info grūti savākt sekotājus , vai skatījumu. Bet kaut kādas jēlības kuras ir 30 sek niskatās miljoni . Pipec . Desmit tev !
2 1 atbildēt

Idiotisms

1 0 atbildēt

Pacēli diezgan nopietnu problēmu. emotion 

2 1 atbildēt

Virsraksts neatbilst raksta saturam.

1 0 atbildēt

Izlasot virsrakstu jau sapratu, ka raksts būs 100 %FAKE. Pirmkārt jau tāpēc, ka NASA nenodarbojas ar DNS pētīšanu, otrkārt - mums uz Zemes nav citplanētiešu DNS references materiāla, tātad tādu pētījumu nemaz nav iespējams veikt. Rakstu atvēru principā lai izlasītu pēdējo rindkopu un izlasītu komentārus. Žēl to cilvēku, kas pat nedaudz noticēja šim virsrakstam... 

2 2 atbildēt

O, jau sāk šērot tavu rakstu....  emotion 

 emotion 

0 0 atbildēt