local-stats-pixel fb-conv-api

NASA apstiprina: marihuānā ir citplanētiešu DNS, kas nav no Saules sistēmas35

407 5

Tās ir pārsteidzošas ziņas, kurām paredzēts šokēt, pārsteigt un izklaidēt pasauli. ...bet lasiet tālāk, ja gribat uzzināt par ārpuszemes dīleru centieniem apmiglot Zemes prātus.

407 5 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Izlasot virsrakstu jau sapratu, ka raksts būs 100 %FAKE. Pirmkārt jau tāpēc, ka NASA nenodarbojas ar DNS pētīšanu, otrkārt - mums uz Zemes nav citplanētiešu DNS references materiāla, tātad tādu pētījumu nemaz nav iespējams veikt. Rakstu atvēru principā lai izlasītu pēdējo rindkopu un izlasītu komentārus. Žēl to cilvēku, kas pat nedaudz noticēja šim virsrakstam... 

2 2 atbildēt

O, jau sāk šērot tavu rakstu....  emotion 

 emotion 

0 0 atbildēt

Pat pēc visiem pētījumiem negribu ticēt. Lūdzu saspiežiet man "+" tie, kas lasa visu rakstu un "-" tie kuri dalās ar virsrakstiem.

2 2 atbildēt

Diemžēlarī video reti skatās,kurš garāks par 5min.  emotion  

0 1 atbildēt
Man ļoti interesē DNA tēma un baigi pievīlos emotion Ja mūsdienās ir tik daudz informācijas, ka cilvēki vairs nespēj visu izlasīt. Vislabāk man patīk kad darba saņēmu epastu ar subject: please read. Kas parāda par cilvēku attieksmi emotion
0 1 atbildēt

nuuuuu.... tak' šitādu kaņepju sviestu - nē..  emotion 

 emotion  emotion 

0 1 atbildēt

NASA bieži vien izdara senasacionālus atklājumus ,ka viņiem katastrofāli trūkst nauda senasacionālu atklājumu veikšanai .

1 4 atbildēt