local-stats-pixel fb-conv-api

Mūziķis Ju$ Jon izlaiž dziesmu ''On My Own''0

Pirms pavisam neilga gada, šī gada 14.novembrī, ar jaunu singlu klajā nāca mākslinieks Ju$ Jon. Viņš izlaida dziesmu ''On My Own''. Tā ir pieejama visās mūzikas strīmošanas platformās internetā.

Ju$ Jon mūzikas industrijā parādījās 2018.gada 10.novembrī, kad laida klajā dziesmu ''Remain The Same''. Pēcāk viņš izlaida savu debijas albumu 2019.gadā - ''Trials''. Nu viņa diskogrāfijā kopā ir albums un vairāk kā astoņi singli.

Mūziķis ir pazīstams ar tādām dziesmām kā ''On My Own'', ''Humble'', ''Make It'' un arī citām. Vien nesen apritēja divi gadi kopš viņš izlaida savu pirmo dziesmu un šajā laikā viņš ir paguvis iekš Instagram iekrāt vairāk nekā astoņus tūkstošus sekotāju.

Arī pārējos sociālo mediju kontos un mūzikas strīmošanas platformās, Ju$ Jon ir iekrājis cienījamu skaitu ar sekotājiem un faniem. Cepuri nost jaunajam censonim.

Piedāvājam noklausīties mūziķa Ju$ Jon dziesmu ''At Yo Top'. Aicinām piesekot arī mūziķa sociālo tīklu kontiem, lai par viņa jaunumiem mūzikas ziņā un citādi uzzinātu ātrāk. Atsauces vietā esam pievienojuši mūziķa Instagram kontu, lai tam vari piesekot ātrāk un parocīgāk.

Ju$ Jon dziesma ''At Yo Top''.

6 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000