local-stats-pixel fb-conv-api

Latvijas veiksmes stāsta realitāte199

1792 30

Šoreiz raksts par pasaku valstības veiksmes stāstu un realitāti, jeb abu iepriekš minēto salīdzinājums. Centīšos apskatīt manuprāt samilzušās problēmas valstī, secinājumus un ieteikumus izsakiet komentāros.

Neaizmirsti, ka iesakot šo rakstu sociālajos tīklos, Tu saņem +10 cepumus, kā arī sniedz iespēju saviem sekotājiem paspriest par "veiksmes stāstu".

Ja kādam ir vēlme, tad rakstu var arī pārpublicēt, norādot atsauci!

1792 30 199 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://daudz avotu
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 199

0/2000

Laikam esmu viens no tiem, kas studijas beidzot pametīs šo valsti. Vnk viss šis bardaks sāk reāli apnikt un kpc mocīties? Ok reāli studēju budžetā un strādāju reizē, lai izdzīvotu Rīgā. Bet kā ir ja nestrādā studējot? Jādzīvo uz krīta un pēc tam vēl cik gadi jāstrādā. Darbā pelnu jau salīdzinoši labi, bet pietiek reāli vienam un to kojās dzīvojot, braukājot ar riteni un uz mega eko režīma. Arī Rīga nav mana sapņu pilsēta, bet tikai tur savā profesijā reālu darbu varu atrast. Protams ļoti negribas pamest mājas, bet kad māsa bija praksē Vācijā un redzēja kā tur dzīvo, tad bija tāds njaaaaa. 

1 0 atbildēt

Izlasot šo tiiik ļooti uzvilkos, vienkārši gribās izsist visas tās uzbarotās sejas, galīgi neesmu agresīvs cilvēks, bet neciešu tos, kuri dzīvo uz citu rēķina!

Cilvēkiem ir jārīkojas, izklausās banāli un nodrāzti, bet kurš gan cits, ja ne mēs? Protams nesanāks tā, ka visi tagadiziesim ielās un protestēsim, nē nav tie laiki. Dažiem uzņēmīgiem cilvēkiem jāuztaisa partija, kura darbotots kā visa tauta, respektīvi šos cilvēkus saemā ievēlētu tauta un šī partija darbotos tautas vārdā. Noteikti vajadzētu tautas ievēlētu prezidentu, kurš arī darbotos tautas vārdā. Saemai noteikti 100 cilvēku būtu par daudz, jo 1kārt daudz algu jāmaksā 2kārt par daudz zagļu 3 lielāka iespēja, ka saimā ir nodevēji, es domāju, ka saemā pietiktu ar 25 cilvēkiem pietiekami, lai saglabātu uzticību un pieēmtu vslabākos lēmumus. Ahhh ir ļooti grūti izteikties rakstot, bet ceru, ka vizmaz kāds saprot manas pašreizējās sajūtas, un uztver manu ideju!

1 0 atbildēt

Kamēr Brīnumzemē būs izkropļotā situācija, ka prece ir dārga, bet pakalpojumi (lasi - darba samaksa, līdz ar to nodokļu masa, budžets) lēti, mēs būsim tur kur esamemotion

1 0 atbildēt

Nu vācijā futbolkluba FC Bayern šefu pieķēra ka viņš nebija valstij nodokļos nomaksājis kādus 50 miljonus eiro, kaut arī viņš pats iesniedza finansamtam (vācijas ieņēmumu dienestam) atskaiti ka nav samaksāta tāda summa, un viņš cerēja uz soda mīkstināšanu jo pats atzinās, bet tomēr viņu ielika aiz restēm.... Pagājušo nedēļ bija tiesa viņam!!! Ja ko tādu Latvānijā kāds izdarītu tad noteikti viņš staigātu brīvs vai pat vēl sēdētu mierīgi saemā!!! emotion

1 0 atbildēt

Diemžēl pa TV nekad neredzēsi, kad kāds pateiks taisnību...

1 0 atbildēt

" Lai situācija mainītos, no sākuma jāmainās tautas domāšanai, ideāliem " - piekrītu, bet vai ir reāla, taustāma shēma tieši kā to panākt - soli pa solim bez vispārinājuma frāzēm " jādara, jāmaina, jāpiesaista, jāuzlabo" utt. ? Un vēl viens jautājums : ko Tu redzi šī raksta ievadattēlā ?

1 0 atbildēt

Es nesaprotu kā var salīdzināt mūs ar citām valstīm, ja tās ir neatkarīgas jau simtiem gadu, bet mēs tikai 20. Tas būtu tieši tāpat kā pirmklasnieku salīdzināt ar studentu. STULBI! 

1 0 atbildēt

Pirmkārt raksts ir pilniga patiesība par Latvijā notiekošo.Valdība saka to ko vēlamies dzīrdēt tāpat saka darba devēji.Maksā maz dzīvojam uz kredītiem paši neko daudz neražojam,bet lepojamies ka ir valsts ka ir savi svētki,aptuveni 40 % dzīvo galvaspilsēta un skaits tikai palielinās ciemi izjūk,visi kam ir iespēja brauc uz ārzemēm, dUMBROVSKIS nespēj uzklausīt kritiku.

1 0 atbildēt

Beidzot, iznācis raksts, kas atspoguļo mūsu nāciju. Rakstam TREKNS +

1 0 atbildēt

Super raksts,ka naglai uz galv!!emotion

1 0 atbildēt

Par ceļiem esmu kaut kur dzirdējis, ka tie mums ir Āfrikas valstu līmenī :D

1 0 atbildēt

Es tikai ceru, ka vislielākie brēcēji arī normāli maksā nodokļus. Tie mums nemaz nav tik lieli (OK, darbaspēka nodokļi vienīgais). Savādāk sanāk līdzīgi kā pie mums Rīgā mājas dzīvokļu iemītnieku sapulcē. Vislielākās pretenzijas pret apsaimniekotāja darbu ir personai, kurai ir vislielākais parāds par komunālajiem pakalpojumiem un apsaimniekošanu. Tad mēs nolēmām, ka tiem, kuriem ir parāds, drīkst nākt klajā tikai ar ierosinājumiem kā racionalizēt mājas finanses, nevis pieprasīt kaut kādas ekstras. Atgriežoties pie tēmas... JĀ! Latvijā ir korupcija, tā ir visur. Jautājums tikai kā mēs reaģējam: ņaudam, braucam prom vai arī savācamies kopā un rakstam iesniegumus, sūdzības (oficiāli), liekam par sevi manīt (mūsdienās ir YouTube, spoki.lv, Bez Tabu, utt.), kā arī vai mēs domājam reāli un ar galvu, nevis par kaut kādiem absurdiem salīdzinājumiem ar Vāciju, Dāniju, Norvēģiju, utt. 

2 1 atbildēt

no PROBLEMAM bail nav !  personigi es TEVI ieliktu finansu ministra kresla !

1 0 atbildēt

"Tas ir tad kad finanšu ministrija drāž uzņēmējus, valdība tajā laikā guļ un arodbiedrība uz to visu noskatās caur pirkstiem. Tajā pašā laikā uz tautu visiem uzspļaut, bet nākotne ir sūdos."

Dēls beidzot tu kaut ko iemācījies

1 0 atbildēt
BOX avatarsBOX
Prombraukšana neko neatrisinās. Diezgan slimi, ka daudzi jaunieši vienkārši brauc prom, jo te ''nav naakotnes''. Ir jau ir. Shajaa jautaajumaa baigi piekriitu wtfsam
1 0 atbildēt

Jā! Latviju ir čakarējuši entos gadus. Vienkārši kādam tur valdībā ir baigi forši un jautri un uzdirst par valsti. Es domāju, ja mērkaķus ieliktu vadīt valsti, es domāju, ka viņi labāk to izdarītu nekā "100 gudrie", kuri vienkārši sēž un labi izskatās, bet nu labi gan neizskatās. Valsts jau kā tāda ir skaista tikai šo skaistumu izčakarē valdība. Es varu pateik ar nožēlu, ka es pat domāju braukt prom no Latvijas, jo neredzu šeit nākotni.

1 0 atbildēt

Ja tu neatmaksā kredītu, tev atņems visu pēdējo, varbūt pat ieliks cietumā, ja ar to būs par maz.

Ja kredītu paņem kāds lielais uzņēmums kā LM, tad neatmaksāšanas gadījumā prasām vēl, nemaz nerunājot par iespēju kompensēt šo kredītu no šo cilvēku personiskajiem īpašumiem. Un tik nosaukt šos cilvēkus par zagļiem, iesūdzēs tiesā...

 

Ak jā, lielisks raksts! emotion

1 0 atbildēt

Izlasiju visu raksts tiešām ir labs emotion

1 0 atbildēt

Latvieši ir kā nēģeri amerikā. Atbrīvoti no verdzīvas, tie nemāk rīkoties ar brīvību. Tie turpina uzturēt mītus par savu apspiestību un vēstrurisko netaisnību. Tiek darīts viss iespējamais, lai atbrīvotos no jebkuras atbildības par savu rīcību, lai visu domā un rīkojas citi, mēs sekosim...

Freedom is unfair

0 0 atbildēt

Man patīk ,ka visi gudri runā , bet patieso situāciju nezin, vai jūs esat tur ,tajās vietas  ,kur tas tiek risinātas bijuši, vai esat piedalījušies, vai esat bijuši pie tiem cilvēkiem kuri to dara ??? esat? 

Vai jūs pārzināt to sfēru par ko jūs runājiet, vai jums ir atbilstoša izglītiba lai zinātu par ko jūs runājat? 

Vai jūs tikai izsakāt savas domas par lietām kuras jūs nemaz nezināt un nepārzināt?

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »