local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc man nepatīk Latvija (2)154

1657 172

Sveiki spocēni! Šajā rakstā uzskaitīšu iemeslus kadēļ man nepatīk mūsu mazā Latvija, šis ir mans subjektīvais viedoklis un zinu, ka saņemšu kritiku, bet esmu gatavs tai stāties pretī un ceru, ka kāds no jums man arī piekritīs.

1657 172 154 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 154

0/2000

Tāds uzvilkts izklausies,  emotion 

Ko gribētu redzēt Vējoņa vietā ?! bet tā visā visumā normāls raksts +  emotion 

3 0 atbildēt

Viena no mūsu galvenajām nelaimēm ir mūsu izcilā nodokļu sistēma.Saskaroties ar to ikvienam uzreiz pāriet vēlēšanās kautko uzsākt emotion 

3 0 atbildēt

Esmu bijis Vairākās Āfrikas valstīs, Amerikā, Visu eiropu izbraukājis...... Nekur nav tik labi kā Latvijā.

3 0 atbildēt

Tipisks latvietis kuram nekas nekad nav labi. Tā viņš ņauda te Latvijā un tā arī ņaudēs citviet pasaulē.  emotion 

5 2 atbildēt
Par lielāko daļu piekrītu, bet ar algām ir tā - iemācies labi, pabeidz augstskolu labi, atrodi darbu un dzīvo normāli. Protams, ar darba atrašanu var būt problēmas, bet tas nenozīmē, ka Latvijā nevar atrast labi apmaksātu un prestižu darbu. Ir tikai jāmācās un cītīgi jāmeklē varianti. Vēl viens variants ir sports, bet tur ir sarežģītāk, vajag, lai Tevī redz potenciālu utt, un jābūt panākumiem, lai kko sāktu štukot ar sportu.
4 1 atbildēt
😯Nedaudz taisnība jau ir.
4 1 atbildēt

besii cilveeki kas par visu zelojas

7 4 atbildēt
Nu nav jau viss tik ļauni kā autors mālē.Īstenībā katrā valstī,katrā vietā ir savi plusi un savi mīnusi.Arī Latvijā ir daudz laba un interesanta.Laikam būs kādreiz jāuzraksta publikācija tieši par šo tēmu.Ir nācies pabūt apmēram 30 valstīs,un varu pārliecinoši apgalvot,ka Latvija nav tā sliktākā vieta.
3 0 atbildēt

Man kādreiz likās,ka tautas vēlētu prezidentu butu ideali sagaidit,bet tad sapratu,ka tas ir parak bistami,jo ir parak daudz pastulbu cilveku valsti.({ietiek jau ar saeimu.)

3 0 atbildēt

Es arī nesaprotu kāpēc Vējoņa popularitāte ir tik strauji augusi, viņš neko citu nedara kā tikai par valsts naudu braukā pa Latviju un izklaidējas! Viņš prezidentu kandidātu debatēs solīja stiprināt Latvijas drošību un aktīvi nodarboties ar ārpolitiku. Kad viņš plāno sākt to darīt? Viņš ir prezidents jau vairākus mmēnešus un visas tikšanās ar citu valstu pārstāvjiem ir šo citu valstu rīkotas, pats Vējonis neizrāda nekādu iniciatīvu! Un tagad viņš plāno nodot ministru prezidenta krēslu Vienotībai, man šķiet ka tas ir absurds, jo Vienotības biedri nevis neuzticējās Straujumai, viņi neviens, nevienam neuzticās, ja ministru prezidents būs no Vienotības, tad drīz valdība atkal kritīs. Vējonis nav labs prezidents!

2 0 atbildēt
Komentāros ir patiesība. Ja tev nepatīk Latvija, tad tiešām, brauc prom. Visās valstīs, kurās ir sniegs, ir problēmas ar ceļa apledojumu. Latviešu prezidentam nav jāzina angļu valoda, jo šeit ir Latvija, saproti? Nevis Anglija. Protams, ja viņš angļu valodu zina, tas ir tikai apsveicami. Tas, ka tu māki, iespējams, runāt labi angliski, nenozīmē, ka 40-50 gadu vecs prezidens to spēj iemācīties. Viņš tomēr ir vecāku laiku cilvēks, un izruna viņam nekad nebūs tik laba, cik angļiem. Tad jau angļu prezidentiem būtu jāmācās krievu, latviešu valoda.. Taču, viņi neuzskata, ka tas būtu vajadzīgs, saproti. Latvija ir tava dzimtene, tu šeit esi dzimis, pavadījis mūžu, es domāju, ka tev sava valsts būtu jāmīl, lai arī kāda tā būtu. Manuprāt, Latvijai nav ne vainas, padomā, kā būtu dzīvot Āfrikā, kur bērni un to vecāki mirst badā, vai Sibīrijā, kur ir drausmīgas ziemas. Nedomāju, ka Latvijas klimats ir tik slikts, kādu tu viņu pataisi. Un, par sportistiem runājot - varbūt pats aizej piesakies par basketbolistu, uc? Ja jau esi tik gudrs. Nesaprotu, tev ir 21, vai 15 gadu. Sava dzimtene ir jāmīl. Tiešām, tinies prom citur dzīvot, ja tevi neapmierina Latvija. Kaitinoši, ka tu neproti neko citu, kā tikai nīdēt.
5 3 atbildēt
Aizmirsi nodokļus,birokrātiju,korupciju un tieslietas.
3 1 atbildēt

Nepiekrītu tev par sportu! Gaužām nepiekrītu... Latvija Sočos bija 3 vietā, kā medaļas uz visiem iedzīvotājiem, tas, ka esam maza tauta, bet ņemam medaļas ir ļoti labi. Tas, ka bijām Eiropas čempioni basketbolā, nenozīmē, ka katru gadu ir jābūt čempioniem TEV par godu! 8 vieta eiropā ir augsts rādītājs. Latvijas izlase hokejā stabili atrodas A līgā, nerunājot par bobsleju, skeletonu, kamaniņu sportu. Tā kā par sportu tev GAUŽĀM nepiekrītu! 

5 3 atbildēt

KAD VIENREIZ LATVIJĀ BŪS TAUTAS VĒLĒTS PREZIDENTS? - Tu gribi tādu pašu idiotu kā kaimiņš valdībā ? Reku bija pilsoņu ievēlēts deputāts, visiem bedri raka lidz pats vēl lielākā iekrita, ja tauta vēlētu prezidentu tad prezidents bus KRIEVS, jo to te ir vairāk pirmkārt otrkārt Urla !

4 2 atbildēt

Par ziemu kā katastrofu Latvijā pilnībā piekrītu, katru gadi ziņās skandina, ka visi gatavi un tehnika sapucēta, pats ušakovs saeļļojis traktorus un nu tik būs.  Šogad pirmais mazais sniedziņš = neviens sētnieks, neviena kaisītāja, jau ntie desmiti avāriju...lielais sniegs = joprojām sētnieki dzer, ietvēs izbradāta šaura taciņa, braucamā daļa vienkārši pipec, avāriju skaits jau reiz pieci.  Bet redz avīzēs un ziņās Rīgas domē viss notiekot. Protams, ja ausainais mudaks braukā ar džipu un gan jau, ka ceļš līdz viņa villai ir zelta zmiltīm klāts 24/7.

Pagājušas jau piecas dienas no snigšanas sākuma, joprojām manā ceļa posmā saharova iela - Centrs 50% ietves ir tikai izbrienamas, dzērāji ar traktoriem cenšas tīrīt, bet beigās vēl vairāk sačakarē ietvi, autostāvvietu teritorijā par tādu ielu tīrīšanu nav skaidrojuši...jau četri gadi kā ieturu šo maršrutu...viņiem po. Un beigās vēl tas pats dzērājs koļa ar traktoru brauc pa brauktuvi un atšķūrē to tonnu sniega uz ietvi atpakaļ, kas atkal aizņem divas dienas, lai pavirši ietvi nošķūrētu.

Reāli ir tā, kad ausainais mēris saka, ka ir gatavs ziemai - nozīmē, ka minimums nedēļa +2 dienas būs vajadzīgas, lai kaut cik ciešami būtu notīrītas ielas. Un tie parazīti, kas saka, ka kā maksā tā arī strādāju - atlaist un ņemt darbā citu, tādu, kurš būs ar prieku saņemt pat to, ko maksā pašreizējiem liekēžiem - sētniekiem.( protams, tā ir daļa un ir arī daudzi ļoti uzcītīgi, kas arī naktī jau pirmo puteni nošķūrē)  

Mēs esam vergi un tādi būsim šajā okupantu zemē, maksāsim trešo daļu savas algas tiem simts parazītiem, lai viņi varētu uzturēt savas villas, jahtas un simt tūkstošus vērtos džipus uz mūsu rēķina!

2 0 atbildēt

Pēc tevis rakstītā es sapratu, ka Latvijā nekādu gaišo pušu nav, tikai slikti,slikti un vēlreiz slikti.

Latvijai ir arī daudz plusu, tikai nez kāpēc neviens tos nepiemin.   emotion  

3 1 atbildēt
Latvijā ir vēl viena dīvainība - cenas. Tieši par pakalpojumiem tūrisma jomā. Atpūsties daudz lētāk ir Lietuvā. Līvu akvaparks 4 stundas ģimenei izmaksā tik pat daudz cik Lietuvā tai pašai ģimenei uz visu dienu un nakšņošanu. Kas Lietuvā maksā 1 eiro, pie mums - 4. Es esmu patriots, daudz ko apmeklēju arī LV, bet šo cenu politiku nesaprotu.
4 2 atbildēt

Laikam īsti nesaprati, ko es domāju. Nav nekāda sakara ar nabadzīgām ģimenēm un cilvēkiem, kas tiešām strādā un dara daudz, bet tāpat dzīvo nabadzīgi. Es runāju par cilvēkiem,  kam ir visas iespējas kaut ko paveikt, lai uzlabotu šo zemi, bet, kas neko nedara. Tāpat, manuprāt ir absurdi, ka vairākums cilvēku interneta komentāros nosoda visu pēc kārtas (palasi komentārus delfos, tventā...), bet kad ir iespēja iet un reāli protestēt, tad tur neiet. 

Mans komentārs nebija adresēts nevienam personīgi, arī ne cilvēkiem, kas pret kaut ko izsaka pretenzijas, jo tas ir normāli un saprotami. Nenoliedzami, ka šajā valstī ir daudz problēmu. Es runāju par tiem, kas sola kaut ko darīt, bet neko nedara. 

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Atvainojos- bet kādi cilvēki, tāda valsts.
3 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »