local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc man nepatīk Latvija (2)154

1657 172

Sveiki spocēni! Šajā rakstā uzskaitīšu iemeslus kadēļ man nepatīk mūsu mazā Latvija, šis ir mans subjektīvais viedoklis un zinu, ka saņemšu kritiku, bet esmu gatavs tai stāties pretī un ceru, ka kāds no jums man arī piekritīs.

1657 172 154 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 154

0/2000
Gan jau būs labi. Saglabā vēsu prātu un vieglāk dzīvot būs. Uztraukties par lietām,kuras nevari mainīt ir bezjēdzīgi. Protams, es tev piekrītu ,bet nevajag tā uzreiz visu nicināt.
1 1 atbildēt

6. Bilde  emotion Tie ir Tavi kaimiņi?

0 0 atbildēt

Es dodu plusu par drosmi.  Taču virsraksts ir manai gaumei par skarbu - es teiktu, ka Tev pa lielam Latvija kā tāda droši vien patīk [vismaz dziļi iekšās], bet ir atsevišķas lietas/procesi utt., u.tjp., kas Tev liek vilties.  Anyway - pluss it is, un vismaz pusei šeit aprakstītā arī es piekrītu. 

1 1 atbildēt

Ne nu jā, Latvijā vairs nevar dzīvot, es no stresa nomiršu emotion anglijā slaucīt popkornus kinoteātrī par zemu samaksu būs daudz patikamāk emotion un tusēt ar imigrantiem naktsklubā emotion 

3 3 atbildēt

Čali, nesūdzies par to spoki.lv, šis ir portāls jokiem utt.

katrā ziņā, ja tev nepatīk tik ļoti, pisies prom, man nav ko citu teikti.

biļetes online var atrast.

5 5 atbildēt

Komentāri visu izsaka...bet vai visu, un cik tiem var ticēt...

0 0 atbildēt

Dzelžaini argumenti  emotion Ja tu paskatītos kas tik nenotiek citās pasaules valstīs tad laikam izdarītu pašnāvību, jo principā visur problēmas ir vienādas tas, ka mums pa kasti to nerāda nenozīmē, ka tā nav citur. Kārtējais cilvēks kas ņaud par to, ka viss ir slikti. Par prezidentu vispār bomba. Ja tu esi tik uzņēmības pilns un tik daudz lietas tev sagādā nepatiku kur bija problēma iegūt attiecīgu izglītību iesaistīties politikā kļūt par prezidentu un mainīt visu??? Tā vietā lai ņaudētu un raustītu zem sedziņas būtu kaut ko darijis lietas labā!!!

2 2 atbildēt

tad lūdzu vācies prom.

2 2 atbildēt
Me to
0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
Valstij nav ne vainas. Pie lielākajām tavām nosauktajām problēmām esam paši vainīgi. Mēs ievēlam Saeimu. Mēs sūdzamies par viņiem un neejam viņus izsviest no turienes. Par sportistiem galīgi nevaru piekrist. Mums ir labi sportisti. Bobslejā, skeletona, hokejā un citur.
5 5 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Ja latviešu valodu pārvaldi un cieni tādā līmenī kā raksti komentārā,tad man ir liels prieks,kad šadi analfabēti dodās prom..

0 0 atbildēt

Lohs! Uzraksti tādu sūūūda rakstu par Latviju un tad novēli visiem labu dienu! 

Būtu tad rakstījis par problēmām Latvijā nevis par to kas tev te tik traki riebjas!  Lohs!

1 2 atbildēt

1. Piekrīu tev bet lai nedaudz apkoptu tehniku un izbrauktu caur visām ielām paiet laiks Liepājā piemēram pagāja 2 dienas līdz sāka tīrīt veloceliņus...

2,3,..Loģiski ka nekas labs no tiem nav bet vismaz var pasmieties par tiem 100 zābakiem un par viņu ūjināšanu, bet prezidents tas jau neko nemainīs jo reāli prezidents domāts tikai izskatam, visu dara saeima.

5. Es pats studēju un labi zinu kas notiek bet vienīgais ko varu pateikt par maniem kursabiedriem ir tas ka lielākā daļa no viņiem ir smēķētāji/dzērāji ,bet visi mēs saprotam kapēc tas ir, jo nav nedz kontroles, nedz sapņi... visi redz Latviju kā bezcerīgu vietu un grib braukt uz ārzemēm, bet tie kas nebrauks saprot ka varēs vergot šeit par mazu naudu un būt kopā ar mau*u kas kamēr nebūs blakus staigās pie citiem čaļiem un pletīs kājas.

7.Ja tev ir daudz naudas tad tu vari drāzt jebkuru cilvēku un piekaut jebkuru muļķi, jo ja tevi iesūdzēs tiesā tev tikai atliks uzsviest uz galda naudu un varbūt dabūt kādus pāris advokātus un tu uzvarēsi tiesā, vai samaksājot tiem uzpērkamajiem tiesnešiem un policitiem tavu tiesas lieta pazudīs kaut kur dokumentos vai nebūs pietiekami daudz pierādījumi.

8.Rīga-Liepāja ceļš ir uzlikts jauns vismaz kāda daļa un lēni tomēr tie ceļi tiek salaboti, cerams ka šogad sniegam kūstot nenokusīs arī ceļš.

0 1 atbildēt

Paej cauri maniem citiem komentāriem, es nekāds dižais patriots neesmu, es pats komentārā teicu, ka latviešu tauta rasu ziņā citiem nekas liels nav. Kāds tev patriotisms, vienkārši te ir pilns ar lošiem kas atpalikušas padomju omes klausa vairāk kā savas acis.

0 1 atbildēt
Lietuviešiem ir zemāka vidēja alga.😉
1 2 atbildēt
Un šis viss teksts no viena rešņa kurš ne sporto uz skolu neiet jo spokos jāsēž un vidējā atzīme 4
3 4 atbildēt
Vnk pi*ars esi
3 4 atbildēt

mo6 latvijai nepatiks tavs raksts un rit no riit jau atradiisies aiz restem..tavi tie plikie vardi neka verti nav...minus pelnijis esi neko citu.. but uzrakstijis ko esi ieguldijis sabiedriba vide valstij.gan jau neko, tik gaudo ka nav labi..pasaule ir vietas kur ir vel drankiigaak neka te..

1 2 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »