local-stats-pixel fb-conv-api

Kā izspiest naudu. Rīgas satiksme + Policijas veiktais likumpārkāpums!185

Sveicināti spoki, spocenes un visi pārējie, kas lasa šo rakstu. Diemžēl šoreiz raksts par tiešām ļoti nesmuku situāciju no Rīgas Pašvaldības policijas un Rīgas satiksmes puses.

Pat ja tas viss kautkā ir padarīts likumīgi, tas noteikti nebija ētiski un ir sabiedrības nosodījuma vērts! (legalizēts rekets)

PS: Jautrākais, ka pats situācijas vaininieks (šoferis kurš biļešu reģistrotoru nobloķēja), sarunā tā arī neiesaistījās. Un vai ir tāds likums, kas nosaka kādā laikā drīkst nobloķēt reģistratoru? Tikpatlabi tad jau pēc 1 sekundes var nobloķēt un tādējādi RS satiksme var apzagt visus autobusā iekāpušos pasazierus.

PSS: Interesants pavērsiens. Nelikumīgi iegūtā deklarētās dzīvesvietas adrese ir soda kvītī nepareizi ierakstīta, kas līdz ar to nozīmē, ka juridiski soda kvīts nav derīga, jo visi tās lauki nav pareizi aizpildīti (nerunāsim par to, ka nav mana paraksta). :D

1147 10 185 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 185

0/2000

Pieņemsim. Kā tas attaisno policijas rīcību personas datu nodošanā?

0 0 atbildēt

Jautri bija ar tas, ka minēja, ka ja nesamaksāšu 30 eiras 3 dienās, tad man noņems visus studentu bonusus. (vairs jau gan nestudēju emotionsmi: Uz to minēju, ka nestudēju netaisos tāpat vairs to, uz ko tikai iesmīkņaja, cerams, ka domas mācību sakarā mainīsies. Teiksim tā ņirgājoties pataisa par idiotu. Ko menti? Klusē.  Ceru ka tomēr ieraksts uzpeldēs lai visi dzird, bet stipri apšāubu. Bailes bailes . emotion

0 0 atbildēt

PArunāšu ar juristi. Gan redzēs kurm taisnība. Tomēr satversme šo to saka par personas privātās dzīves neaizskaramību, kas nozīmē, ka bez manas atļaujas nevarēja personas kodu nodot. Un bonusam vēl gribēja parakstu. emotion Viss tas, ko izmanto kredītkaršu viltotāji savos noziegumos.

1 1 atbildēt
Mēs automašīnām lietojam video reģistratorus. Neredzu iemeslu, kāpēc nelietot vienu ikdienā. Tehnoloģijas atļauj. Nepārsteidzoši, negadījumi ar cilvēkiem notiek biežāk, nekā ar auto, un sekas var but smagākas par materiālajām.
0 0 atbildēt

zaķiem.lv

0 0 atbildēt

Tā kā ja gribi diskutēt, vēlos vispirms sagaidīt laika posmu kādā drīkstēja nobloķēt. Ja tāda nav, tad lūk ar to vis izteikts, ka tas ir mēģinājums legalizēti apzagt cilvēkus!

0 0 atbildēt

Argumentu trūkums ne?emotion

0 0 atbildēt
Nekāds pārsteigums. Gan Rīgas Satiksme,gan Latvijas Policija bieži rīkojas pret valsts likumiem.
0 0 atbildēt

Nu redz kad šāds piedāvajums, tad pēkšņi uzreiz nevēlies. Interesanti gan emotion

Nu bet tev bija iespēja man pamatot naivumu bet nez kāpēc beiga tā ar nespēji attaisnot ne satversmēminēto, ne arī par laika intervāliem kādā drīkstēja nobloķēt. emotion Un neko nezkāpec nepiemini par galveno situācijas vaininieku - šoferi, kur ta arīnekādās sarunās netka iesaistīts un bes sīkākas pārbaudes acumirklī tika novērtēts kabez vainas (savējā princips).

0 0 atbildēt

Nu es vispār runāju par visu situciju kopumā. Arī par datu nodošanu, kas bija satversmes pārkāpums.

0 0 atbildēt

Un lūk satversmes sakarā gan viņiem bija jāprasa mana atļauja emotion

0 0 atbildēt

Nu re, tad jau man bezierunu uzvara. emotion

0 0 atbildēt

A tu pēctam kaut kādu sūdzību uzrakstīji? Protams, ka tie 20 eiro nav īpaši liela nauda, bet tev varbūt tikai 20, a citam, kas vispār neko nesaprot (atšķirībā no tevis) var vienkārši paprasīt uzreiz 100!

1 1 atbildēt

Pašvaldības policijai nav nekādu tiesību sastādīt protokolu par braucienu RS sabiedriskajā transportā bez biļetes. Kopīgie reidi tiek rīkoti, lai kāds, kuram pofig uz kontroli, vienkārši neizkāpj ārā un neaiziet projām. Pašvaldības policija nav RS darbinieki. Šādu protokolu var sastādīt vienīgi sabiedriskā transporta kontrolieris, kuram, savukārt, nav LIKUMĪGU tiesību prasīt kādam uzrādīt personu apliecinošu dokumentu. Viņi nav nekas, negribi maksāt - kāp arā un ej projām. Arī likumīgu tiesību kādu aizturēt viņiem nav. Tu drīksti pieprasīt, lai RPP darbinieki neizpauž tavu vārdu/uzvārdu/personas kodu trešajām personām. Ja tu neiebildīsi, tad viņi, protams, visu ''nolies'', bet ja tu vēlāk iesniegsi sūdzību ar pierādījumiem, tad visiem vienkāršāk tevi palaist uzreiz vaļā.

1 1 atbildēt

Tā teikt, suņi zin ko ēduši. Šī sakarā ar iešu runāt un tā teikt ir jau gana balsts lai panāktu likuma ievērošanu un vainīgās personas sodītu. Tikai jautajums cik likumīgi mani mēģinās no tā atturēt.

0 0 atbildēt

Esmu dzirdējis, ka valsts policija pašvaldībniekus sauc par spēļu policiju, jo par tādu var būt jebkurš.

1 1 atbildēt

Ušakova kungs, tas esat jūs? emotion

1 1 atbildēt

Satversme ir iedomāta? Par šo tu vari nonākt Drošības policijas redzeslokā, ka noliedz satversmes spēku emotion

0 0 atbildēt

Tāpēc es šogad iestājos Rīgas pašvaldības p., lai šādus idiotismus kaut cik sakārtotu, labi, neko viens pats es neizdarīšu, bet ar kautko ir jāsāk. Es 110% esmu raksta autora pusē, tie policisti nav apmācīti un daži tur ir tapēc, ka citu neko dzīvē nejēdz un kontrolieri ir lohi, tikai to vien zin kā klausīt savam barotājam un aizmirst kaut vienkāršāko ētiku un pieklājību pret iedzīvotājiem    emotion  

1 1 atbildēt

Vispār tā bija dienas izrāde. emotion Tik jautri skatīties, ka daži te cenšas attaisnot likupārkāpumu iebraucot dziļākos un dziļakos melos. emotion

0 0 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »