local-stats-pixel fb-conv-api

Kā izspiest naudu. Rīgas satiksme + Policijas veiktais likumpārkāpums!185

Sveicināti spoki, spocenes un visi pārējie, kas lasa šo rakstu. Diemžēl šoreiz raksts par tiešām ļoti nesmuku situāciju no Rīgas Pašvaldības policijas un Rīgas satiksmes puses.

Pat ja tas viss kautkā ir padarīts likumīgi, tas noteikti nebija ētiski un ir sabiedrības nosodījuma vērts! (legalizēts rekets)

PS: Jautrākais, ka pats situācijas vaininieks (šoferis kurš biļešu reģistrotoru nobloķēja), sarunā tā arī neiesaistījās. Un vai ir tāds likums, kas nosaka kādā laikā drīkst nobloķēt reģistratoru? Tikpatlabi tad jau pēc 1 sekundes var nobloķēt un tādējādi RS satiksme var apzagt visus autobusā iekāpušos pasazierus.

PSS: Interesants pavērsiens. Nelikumīgi iegūtā deklarētās dzīvesvietas adrese ir soda kvītī nepareizi ierakstīta, kas līdz ar to nozīmē, ka juridiski soda kvīts nav derīga, jo visi tās lauki nav pareizi aizpildīti (nerunāsim par to, ka nav mana paraksta). :D

1147 10 185 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 185

0/2000

Un lūk par to man bija kaŗtīga saruna ar policistiem, bet viņiem bija pilnīgi vienalga. Tā kā arī par šo nāksies ar juristi parunāt, lai par šo kā līdzdalībnieki likumpārkāpumā tiek noštrāfēti arīklatesošie policisti. Tas kas tur notika bija RS un RPP kopīgi pastrādātais noziegums.

0 0 atbildēt

A tu pēctam kaut kādu sūdzību uzrakstīji? Protams, ka tie 20 eiro nav īpaši liela nauda, bet tev varbūt tikai 20, a citam, kas vispār neko nesaprot (atšķirībā no tevis) var vienkārši paprasīt uzreiz 100!

1 1 atbildēt

Kontrolieri sarunas sākumā uzsvēra, ka policija ieraksta. Tā kā ir zināms kurā laikā situācija notika. Ar konkrētiem laikiem var iet pie policijas. Policija zin kur tās drbinieki atrodas konkrētajā laikā. Tālāk jau no problem. Šiem nedrīkst būt neierakstīts tas viss. So No problem. Iešu tik tālu, cik vajadzēs.

0 0 atbildēt

Nu ar juristu kārtīgi parunāsim un tad redzēsim vai arītu zini kārtīgi emotion

0 0 atbildēt
Atsauce?
0 0 atbildēt

Iepazīstini tad ar minētajiem likuma punktiem. emotion

Un viņi ir burta kalpi. Nepareiza dzīvesvietas adrese, neesošais mans paraksts ir precīzi aizpildīta soda kvīts?emotion

0 0 atbildēt

Policisti visulaiku bija klāt. emotion

Papildus policistus nav vērts saukt - brālis ir brālim brālis. emotion

0 0 atbildēt

15gadniekam ir 3 uz vietas un 5 vēlāk pārskaitot, ja nemaldos.

0 0 atbildēt

Tu iedomājies, ka ja bilete jau ir iegādāta bet neļauj to reģistrēt, tad tas bišnav korekti?emotion

0 0 atbildēt

RS darbinieku vārdi ir. PAr mentu vārdiem gan noskaidrošu. Šie reģistrē kur kurā laikā konkrētās personas atrodas. emotion Un man ir tiesības zināt, kas peret mani pārkāpis likumu. emotion

0 0 atbildēt

Fiziskais, jābūt aptaukojušam, psiholoģiskais, jābūt debīlam?? :p Pazīstu cilvēkus gan kas valsts policijā strādā, gan kas pašvaldībā, nu valsts policijā ir nopietnāki cilvēki.

0 0 atbildēt

Ja kādam ir  jauntājumi uz kāda likumiska pamata policija un kontorlieri noskaidro bezbiļetnieku datus:

Ministru kabineta noteikumi Nr.599  

"Sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanas un izmantošanas kārtība"

125. Ja pasažieris atsakās maksāt līgumsodu un šo noteikumu 123.punktā minētajā kārtībā nevar kontrolierim uzrādīt personu apliecinošu dokumentu, kontrolierim ir tiesības pieaicināt policijas darbinieku šā pasažiera personības noskaidrošanai vai izmantot šo noteikumu 126., 127. un 128.punktā minētās tiesības.

131.punkts - Līgumsoda piedziņas darbību veikšanai pārvadātājam ir tiesības izmantot to pasažieru personas datus, kuri sabiedriskā transporta pakalpojumus izmanto bez samaksas vai braukšanai derīgas biļetes, kā arī nodot šos datus piedziņas darbību veikšanai trešajām personām.

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

grūti,jau ,protams, pirms kāpšanas iekšā to e talonu paņemt rokās un uzreiz iekāpjot reģistrēt..

4 5 atbildēt

Šādi, diemžēl, pazaudēju savas dāgākās mēnešbiļetes vērtās austiņas - nevarēju uz sitienu atrast e-talonu, mantu bija ļoti daudz, pēc skolas bija jāskrien pa taisno uz darbu, kur kavēt nedrīkst. Ieskrēju tramvajā, sāku krāmēt mantas, meklēt, redzu, tūlīt tramvajā kontrole iekāps (īsā pietura, 1min starp pieturām), panikā, ka tūlīt pataisīs par zaķi un neļaus atrast e-talonu, ar visu maisu un somas saturu rokās, kā lupatlasis, izkāpu no tramvaja un tikko kā aizvērās durvis, atcerējos, ka austiņas biju blakus nolikusi. Zvanīju RS, tiem, protams, pie vienas vietas par manām ausīm, bet tas tā..

Stāsta morāle - ja kontrole būtu normāli cilvēki un attiektos pret pasažieriem kā pret cilvēkiem, ausis joprojām būtu manā īpašumā, jo nebūtu jālec ārā tikai tāpēc, ka e-talons kaut kur dziļāk iekritis.

2 3 atbildēt

Njā, cik smieklīgi. Ko asprātīgāku izdomāt nevarēji?emotion Iesaku izlasīt Datu aizsardzības likumu pirms diskutēt šeit emotion Un ja atbalsti jau kriminālpārkāpumu, tas jau ko liecina par tevi pašu emotion

0 2 atbildēt

Un ko tu vēl gribi no lielākās politmafijas mūsu valstī? Ko tu vēl gribi no katra policista, kurš vidusskolu pabeidza ar vidējo 4,1 , un aizdevās uz to policijas koledžu?? Tur jau ņem visus pēc kārtas. Cik man zināms, ikviens brauciens un biļete ir līgums starp tevi ( pakalpojuma izmantotāju ) un RS ( rīgas satiksmi ), šeit nav iesaistītas 3 personas, jeb valsts, jeb policija. Varbūt ir notikušas izmaiņas, par to neesmu drošs. Es atsaucos uz rakstu, kurp viens jurisprodences students ļoti veiksmīgi apstrādāja visus RS biļešu kontrolierus un policijas ekipāžu, kas stāvēja līdzās. Beigās atvainojās un palaida vaļā. emotion)

Tavs atstāsts ir baiļu un nedrošības pilns. Tev varbūt slāvu asinis vēnās - no malas tu kviec un bļauj kā vieplis, bet uz vietas - kā sunītim, aste starp kājām. meh.

+ par reālu situāciju. - par tavu rīcību = 0

0 2 atbildēt

Oi blja.... Lasot tos komentarus tiesham var redzet cik degradejushies ir cilveki. Jus tiesham pashi ticat tam sviestam ko rakstat? emotion

Nu blja chali padoma pats tu iekapi autobusa un tev UZREIZ ir jasamaksa par braucienu!Kontrole tas atmazkas dzird katru dienu pa 500 reizem ka nepaspeju, aizmirsu, nestradaja aparats utt!!! Tu nevari veikala pie kases pieiet un pateikt es samaksashu welak! Vai iziet ar preci no veikala un kad tewi nokjer teikt ka aizmirsi samaksat! Atbildiba bus tapat!

Talak runajot par "samaksashanu un vietas"! Saproti izrakstot soda kviti ka tas butu jadara katru reizi tev automatiski bus jamaksa sods pec tam un summa bus kada paredzeta likuma! 30 eur vai cik tur tagad bet ja tu samaksasi uz vietas protams tas bus kukulitis lai tew neizraxtitu kviti un tu atpirksies letak! To tu wari iet un pec tam rakstit sudzibu kuri izskatis attiecigie dienesti nevis ka antinjsh bljaustities stundu uz ielas.

Nakamais - par tjipa datu neizpaushanu! Nu kas tas par murgu ko tu esi iedomajies? Datu neizpaushana ir domata lai kada cita ieintereseta persona nezinatu tawus datus nevis RS darbinieki pildot darba pienakumus! Vinjiem tapat soda kvits jaizraksta!

Un policija! Kas muzhigi visiem pret tiem nabaga policistiem ir! Tu saproti ka ne jau vinji pashi iet un strada ar tiem kontrolieriem kopa? Vinjus noriiko tur un dod konkretretus uzdevumus kas jadara! Nevis vinji piesedz nez kkadas pretlikumigas darbibas...

Un lasot sho sviestu ta vien gribas lai ar tevi kkas notiek taja pasha autobusa vai tramvaja un tas policists vnk stawes un skatities ka tewi piekauj wai apzog. Ta ka pirms vnk tupa dirst padoma.. Bet nu lai gan pec shi raksta izlasishanas war secinat ka te ipashi ar intelektu neizcelies...

2 4 atbildēt

Paldies. Šiem nepaveicās, ka manas draudzenes mamma juriste. emotion

0 2 atbildēt
« 2  3  4  5  6 »